Bu ara dikkat ediyorum da Kurtlar Vadisi pür dikkat seyredilip takip edilir oldu:)))
Ben yıllardır seyrediyorum, 12 yıldır hiç yılmadan seyreden biri olarak Kurtlar Vadisini şimdilerde haber yapan gazetecilere şaşırıyorum, yahu yıllar önceden beri devlet işleri anlatılır dizide, bu yeni birşey değil ki
5-6 yıl öncesi yayınlanan bölümlere bakınız, Susurluk kazası, yeşil kod adlı kişi, Çatlı hepsini ele aldı dizi.
O Baronlar vs hep vardı, yalnız Baronlarla mücadele eden oluşumun başındaki kişiye Ak saçlı diyorlar, onunda manası var, bir araştırın bence
yıllardır konu ediliyo da
ben daha yeni gördüm
babam her hafta izliyodu ben vurdulu kırdılı diye bakmıyodum
gündemi bu kadar yakından konu alması beni şaşırttı doğrusu
simon yorumumda seni kastetmedim zaten, haberi yapan yayın kuruluşunaydı lafım, yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma
Ben diziyi ilk başladığından itibaren seyrettiğim için dizinin neyi işlediğini biliyorum, bugünlerde konu etmelerine şaşırdım, hatta o kadar barizdir ki bazı karakterler, sürekli seyredenler o karakterlerin kim olduğunu bilirler.
İlk başladığı zaman geçmişte yaşananlar konu olmuştu fakat son birkaç yıldır gündemle birebir gidiyor.
Babacığın o zaman bizim gibi sıkı takipçilerden, Süleyman Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı kılıp baş sağlığı mesajı yayınlamış sıkı takipçileriyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?