• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi'nden Sarıgül'e gönderme

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşamki bölümünde Sarıgül'e gönderme vardı.

İŞTE O BÖLÜM!

Baron, Vatikan’a gitti. Yanında da İstanbul’u alacağına emin olduğu bir şahıs vardı. Bu kişi Kardinalin eteğini öptü. Kardinal de bu kişiye 'sarıgül' verdi. "İstanbul’u alacağımıza inanıyım mı?" şeklinde bir soru sormasının ardından sarıgülü takan adam elini 'yumruk' yaparak kaldırdı ve alacağız işareti yaptı.

KARDİNAL EZAN OKUDU

Baron Vahap’ı şaşırtan olay ise Kardinal’in ezan okuması oldu. Ancak Subliminal reklam yapan kardinal, kaseti dinletince alt sesde Hristiyanlık propagandası çıktı. Kardinal, ‘Muhterem Bey’ede kasetini göndereceğini ve okullarında okutulmasını isteyeceğini söyledi. böylelikle dizidi ilginç bir mesaj da verilmiş oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu’da hem sarıgül hem de cemaat vurgusu yapılarak tapınakçılarla yani 3′üncü bin yılda Anadolu’yu ve Asya’yı sözde Hristiyanlaştırmak isteyen Vatikan’ın işbirliği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Dizide ayrıca bir savcının ve bir köşe yazarının da suikaste kurban gitmesi, Türkiye’deki tehlikeli sürecin nerelere varabileceğini de işaret etti.

Bu arada Polat, subliminal reklam konusunda da uzmanından bilgi aldı ve subliminal yani bilinçaltı etkileşim konusunda neler yapılabileceğini gösterdi.

http://www.son.tv/haber-244936

Son düzenleme:
İnsanları dinle korkutmaktan vazgeçmeyecekler sanırım. Subliminal mesaj dediğin her şeyin içine yerleştirilebilir: şarkı, film, reklam... Ezan enteresan olmuş.

kurtlar vadisi zaten her bölümde kendisi subliminal mesaj veriyor,hükümet lehine:ssz:

Bu ara dikkat ediyorum da Kurtlar Vadisi pür dikkat seyredilip takip edilir oldu:)))
Ben yıllardır seyrediyorum, 12 yıldır hiç yılmadan seyreden biri olarak Kurtlar Vadisini şimdilerde haber yapan gazetecilere şaşırıyorum, yahu yıllar önceden beri devlet işleri anlatılır dizide, bu yeni birşey değil ki:9:
5-6 yıl öncesi yayınlanan bölümlere bakınız, Susurluk kazası, yeşil kod adlı kişi, Çatlı hepsini ele aldı dizi.
O Baronlar vs hep vardı, yalnız Baronlarla mücadele eden oluşumun başındaki kişiye Ak saçlı diyorlar, onunda manası var, bir araştırın bence:51:

Bu ara dikkat ediyorum da Kurtlar Vadisi pür dikkat seyredilip takip edilir oldu:)))
Ben yıllardır seyrediyorum, 12 yıldır hiç yılmadan seyreden biri olarak Kurtlar Vadisini şimdilerde haber yapan gazetecilere şaşırıyorum, yahu yıllar önceden beri devlet işleri anlatılır dizide, bu yeni birşey değil ki:9:
5-6 yıl öncesi yayınlanan bölümlere bakınız, Susurluk kazası, yeşil kod adlı kişi, Çatlı hepsini ele aldı dizi.
O Baronlar vs hep vardı, yalnız Baronlarla mücadele eden oluşumun başındaki kişiye Ak saçlı diyorlar, onunda manası var, bir araştırın bence:51:

yıllardır konu ediliyo da
ben daha yeni gördüm
babam her hafta izliyodu ben vurdulu kırdılı diye bakmıyodum

gündemi bu kadar yakından konu alması beni şaşırttı doğrusu

yıllardır konu ediliyo da
ben daha yeni gördüm
babam her hafta izliyodu ben vurdulu kırdılı diye bakmıyodum

gündemi bu kadar yakından konu alması beni şaşırttı doğrusu

simon yorumumda seni kastetmedim zaten, haberi yapan yayın kuruluşunaydı lafım, yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma:34:

Ben diziyi ilk başladığından itibaren seyrettiğim için dizinin neyi işlediğini biliyorum, bugünlerde konu etmelerine şaşırdım, hatta o kadar barizdir ki bazı karakterler, sürekli seyredenler o karakterlerin kim olduğunu bilirler.
İlk başladığı zaman geçmişte yaşananlar konu olmuştu fakat son birkaç yıldır gündemle birebir gidiyor.

Babacığın o zaman bizim gibi sıkı takipçilerden, Süleyman Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı kılıp baş sağlığı mesajı yayınlamış sıkı takipçileriyiz biz:9:

simon yorumumda seni kastetmedim zaten, haberi yapan yayın kuruluşunaydı lafım, yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma:34:

Ben diziyi ilk başladığından itibaren seyrettiğim için dizinin neyi işlediğini biliyorum, bugünlerde konu etmelerine şaşırdım, hatta o kadar barizdir ki bazı karakterler, sürekli seyredenler o karakterlerin kim olduğunu bilirler.
İlk başladığı zaman geçmişte yaşananlar konu olmuştu fakat son birkaç yıldır gündemle birebir gidiyor.

Babacığın o zaman bizim gibi sıkı takipçilerden, Süleyman Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı kılıp baş sağlığı mesajı yayınlamış sıkı takipçileriyiz biz:9:

yok alınmadım zaten :1:
ben çakır dönemini izledim çok ta severdik babam hala her bölümü izliyo ama o zamanlar eski olaylara değiniliyodu
bu kadar gündeme paralel yapılmasına şaşırdım
daha önce haberlerde görmüyordum çünkü şimdi sürekli görüyorum

Back