Kurtlar Vadisi Pusu ATV

:teytey:

KÖŞE YAZARI GÖRDÜM SİZİ SEVEREK İZLİYORUZ

Son düzenleyen: Moderatör:
malkoçoğlu tek başına bizansı devirirken,selena na na diyerek uçup sihir yaparken,şehrazat kaç bin dolara adamla yatarken vs vs vs..bunlar saçma gelmiyorda kurtlar vadisi iki bölüm çizgisini biraz aşmış omu insana saçma geliyor anlamıyorum..
valla çok gerçekçi bi dizi..dünkü bölümde çok iyiydi..haftayı sabırsızlıkla bekliyoruz..

Kurtlar Vadisi = Gerçeğin ta kendisi diyorum başkada bir şey demiyorum..
Oyunculuk dersen var,heyecan dersen var,gerilim dersen var,ne yokki!!!
Her hafta Perşembelerin gelmesini iple çekiyorum,sadece bir dizi olarak bakmayın bence.Türkiye'de olup bitenleri berebir nasıl işlediğini merak edenler oturup seyredin derim.

polat bence sadi paşayı kurtaracak..şöyle bi düşünürsek geçmişte suikate kurban gitmiş bi komutan yok sanırım...

Süper bi dizi baştan beri bende biçok insan gibi önyargiliydim şiddet silah bilmem ne diye nefret ediyordum eşim netten bütün bölümleri indirmiş 6 yil önceki bölümleri bile onun israriyla yaz tatilinde her akşam bi rbölümünü izledik.şimdi müdavimi olduk perşembe show tvye apişip kaliyoz.ben böyle adrenalini yüksek bir dizi görmedim.

anasayfa_banner.jpg

Ahanada işte elinde silah,bu çok manalı bakışlarla bitti dün akşam dizi

Paylaşım yaparken konunun içeriğine sadık kalalım..Konu ile alakası olmayan mesajlar yazılmasın lütfen..:enbuyukkk:

nihayet açıldı linkimiz..neyse
bu haftanın fragmanını seyreden varmı..ben halen bakamadım..gören varsa neler var yazabilirmi..

nihayet açıldı linkimiz..neyse
bu haftanın fragmanını seyreden varmı..ben halen bakamadım..gören varsa neler var yazabilirmi..

iskender ne yapıyor ediyor sadi paşayı havada patlatıyor.helikopter 1000 parçaya bölünüyorr.
adam yere düşmekten polat kurtardı kendi elleriyle yine ölüme göndermiş oldu:kahve::kahve::kahve:

İskender’in hazırladığı korkunç pusuyu fark eden Polat Alemdar, nefesleri kesecek bir mücadele ile Sadi Paşa’yı kurtarır.

Ancak Paşa’yı yok etmek konusunda kararlı olan İskender Büyük de boş durmayacaktır. Polat ve ekibi Sadi Paşa’yı helikopterle Ankara’ya göndermeye hazırlanırken, İskender yine füze kartını devreye sokar. Sadi Paşa’nın bulunduğu helikopter, füze saldırısıyla gökyüzünde paramparça olur. Sadi Paşa’ya yönelik bu suikast, sürpriz bir ismin üzerine kalır.

46_1.jpg
46_2.jpg
46_4.jpg

dizi çok sakin geçti bu bölüm...dizinin sonunda ki numarayı bende ilk başta yedim ..ya dedim polat iskenderin geleceğini bile bile nasıl komutanı yanlız bırakır diye...neyseki herşey tahmin ettiğimiz gibi oldu..
haftaya şimdi gelmezki bi türlü...

baştan beridir zevkle izliyorum...polat izlenmezmi ya::) kaydirigubbakcemile5espri bi yana her ne kadar iskender tarafından kaçırılıp kurtulmasına kadar olan kısım rambo varikafamçokkarıştı saçma olduysa da...arkası gene toparlandı rambo vari de olsa hoştu hastalık oldu izlemek...aikı memnu da güzel ama polata yenik düşüyo allahtan özetler ve tekrarlar varda durumum kurtarıyoss...olmasa da vadime değişmezdim heç bişeyi
herşey gönlünüzce olsun iyi akşamlara.s.

dizi çok sakin geçti bu bölüm...dizinin sonunda ki numarayı bende ilk başta yedim ..ya dedim polat iskenderin geleceğini bile bile nasıl komutanı yanlız bırakır diye...neyseki herşey tahmin ettiğimiz gibi oldu..
haftaya şimdi gelmezki bi türlü...

yahu polat bile bile sadi paşayı ölüme gönderdi hiç akıl edemedi:kızgın:
neyseki dizimizin sonu gelecek vdiyle bitti.artık kır şu iskenderin kolunu bacagınıkötükedihüsokötükedihüso:roflol:

dizi sakin geçti ama sonlara dogru heycanlıydı gene hele o hüsnünün murayla karşılaşması ben orda koptum.haftaya baya heycanlı ve aksiyonlu gibi görücez

polat gürayımın kafasını çıt çat diyee kırıyor...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

işde özeti bu
Güray’ı ele geçiren Polat Alemdar, istediği bilgileri alabilecek mi? Polat Alemdar’ın İskender Büyük’e ulaşmak için yaptığı plan nasıl sonuçlanacak?

Polat’ı İskender’e götürecek sürpriz isim kim olacak? Sadi Paşa suikasti üzerine kalan Muro, etrafını saran devlet ve örgüt çemberinden kurtulmak için nasıl bir plan yapacak?

kurtlarrbu7.png

w640.png

yaww kımsecikler dün seyretmedimi diziyi..
valal gözümü bile ayıramadım..
dün hüsnü yalınkılıç beyefendi delirtti beni..ne sakin bi adam o öle ya..
murat bey arıyor efendim..ay ölme emi sen...
haftaya nasıl olacak bakalım...
güraymıdır nedir ne kıl bi adammış o öle..neyseki polat intikamını aldı...

Back
X