Kurtlar Vadisi Pusu ATV

benim anladıgım kadariyla sadi paşa h. özkok
onunla iyi geciniyo diye gonderdikleri de alemderoglu :delphin:
yaniliyo muyum ki gamyoncuiremsu

ordaki paşa tahminimce şimdi ergenekondan yargılan eski orgeneral.........
adını yazmayım durduk yere uyarı felan alırım siyaset yasak diye:)))
valla bacum bu dizide herkesi herşeyi anlatıyorlar...ama konuşmaları şifreli ,ya ne dedi ,anlamadım ,ne söylemek istedi diye sorarken kocişe bi baktım dizi bitiyo..ardından 1 saat yorum getiriyoruz...
 
tabiki abdulhey.takım elbiseliydi.beyaz gömlekliydi çünkü elini koyunca gördüm.abdulden başkası olamaz:1no2::1no2: polat olcak hali yokya:roflol::roflol::roflol:

anamm sende ne göz var bacum..ben noldu yaww demeye kalmadan bitiverdi dizi..
ama bencede abdülhey onada haber veren alper..alperede söyleyen mematinin şöförü
ay biraz karışık oldu ama siz anlayın artık...
[/QUOTE]

ben anladımm canımm.
görüdnmü yeni fargmanıı.ben izledim.
kısa bir özet geçeyim.hapishanede ayaklanma oluyor.iskendere bişey oluyor düşüyor bayılıyor:teytey::teytey: sonra polat adamın biirnin alnına bişey fırlatıp öldürüyor ve hücresinde kaçıyor.bence memati hazırladı ayaklanmayı ben öyle düşündüma.s
memati,abdul ve alper plan yapıyorlar....işde böylee bakalımm nasıll bir blm bekliyor bizii:kahve::kahve:
 
en çok abdülheyin sırma saçlarına üzüldüm plan çok güzeldi ama o cem olucak avukatın yüzünden düzgün işlemedi...
polat sandıklarındanda zeki....
eminim o deliktende kurtulacaktır.....
 
Dün akşam İskender kıl payı kurtuldu sayıyorum.Hele o ahçı başını çağırıp bu çorbanın içine sen ne kattın diyerek sorupta ahçı başının şu kadarcık sumak kattım efendim demesi kopardı beni ya:roflol:
Ama gerçek Kurtlar vadisi yeni başladı.Asıl aksiyon şimdi başlıyor.
Seviyorum ben Polatı,Mematiyi beee Şeniz
 
Son düzenleme:
bende severek izliyorum bazen bazı olaylar çok vahşi ve acımasız gelsede çok heyecanlı!türkiyeyi ve gündemi güzel anlattığını düşünüyorum:uhm:
 
Valla kızlar hayatımda ilk defa dün akşam ve sadece 5 dakikalığına izledim bu diziyi.

Gördüğüm şey de kafasına uzaylı tası gibi bir şey geçirilmiş Polat Alemdarın beynini matkapla delen doktor kılıklı bir adam. Hafızasını mı ne akıtacakmış.

Bir daha seyredebileceğimi sanmıyorum...
 
Dün akşam İskender kıl payı kurtuldu sayıyorum.Hele o ahçı başını çağırıp bu çorbanın içine sen ne kattın diyerek sorupta ahçı başının şu kadarcık tuzot kattım efendim demesi kopardı beni ya:roflol:
Ama gerçek Kurtlar vadisi yeni başladı.Asıl aksiyon şimdi başlıyor.
Seviyorum ben Polatı,Mematiyi beee Şeniz

tuzot değil ablam sumak dedilülülülülülü
 
Valla kızlar hayatımda ilk defa dün akşam ve sadece 5 dakikalığına izledim bu diziyi.

Gördüğüm şey de kafasına uzaylı tası gibi bir şey geçirilmiş Polat Alemdarın beynini matkapla delen doktor kılıklı bir adam. Hafızasını mı ne akıtacakmış.

Bir daha seyredebileceğimi sanmıyorum...

:roflol:Açıkçası o kısmı banada çok komik ve abartı geldi.Ama Polatın o masum ve boş bakan gözleri bana o kadar mantıklı düşünme sadece bu bir film dedirtttirdi.Sanki o kısım Amerikan dizilerinden çalma gibi geldi ya neyse.
Hele son iğne ile artık herşeyi bitirecekti ya o malum doktor yazık kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü:jeyyar:Polat tek hamle ile işi bitirdi zaten :tomato:
Hele Polatın o camdan uçusu nasıldı arkadaşlar vay be dedim resmen yaa:1shok:birde ağır çekim ile atladı adam tam aksiyon oldukaydirigubbakcemile3
 
:roflol:Açıkçası o kısmı banada çok komik ve abartı geldi.Ama Polatın o masum ve boş bakan gözleri bana o kadar mantıklı düşünme sadece bu bir film dedirtttirdi.Sanki o kısım Amerikan dizilerinden çalma gibi geldi ya neyse.
Hele son iğne ile artık herşeyi bitirecekti ya o malum doktor yazık kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü:jeyyar:Polat tek hamle ile işi bitirdi zaten :tomato:
Hele Polatın o camdan uçusu nasıldı arkadaşlar vay be dedim resmen yaa:1shok:birde ağır çekim ile atladı adam tam aksiyon oldukaydirigubbakcemile3

Yaaa zaten bugün kime anlatsam herkes sen de koskoca dizinin en saçma sahnelerine denk gelmişsin diyor kaydirigubbakcemile3 şansa bak yaaa :teytey:
 
yaprak dokumunu izleyememistim kayrtlar vadisinide izleyemedim ben bu hafta yaa igrenc bi hafta gecirdim dolayisiyla kafa dagitmak icin dizilerimide izleyemedim netten izliycem ama vakit bulup sakince oturup onuda izleyemiyorum ama buradan okuduklarima eh biraz fikir sahibi oldum ama okuduklarimada inanamadim ...:)))
 
valla abdülheyin saçlar gidince adama dönmüş tekrar..o doktorada iyi oldu valla..polatın nasıl kaçtığını artık haftaya izleyeceğiz..yaptıkları plan güzeldi ama iskender o kadar kolay bi av deildi..başarısız olmaları beklenen bi sondu..
 
kurtlar vadisi atv ye geçiyormuş.....
diziye belli bir süre ara verilmiş.zaten 3-4 blm ancak gösterdiler...
 
kurtlar vadisi ekonomik krizden etkilenmiş show tv parasını ödeyememiş daha az para vermeyi teklif etmiş ama kabul etmemişler sanırım atv ye gececk bende öyle duydum
 
nihayet fragmanını seyrettim bu haftanın..polat en nihayetinde ellerinden kaçıp kurtuluyor..hikmetin eşide ölüyor bu bölümde..
 
türk televizyonlarının hakkında en çok konuşulan dizilerinden biri kurtlar vadisi pusu. senaristler kimi zaman eleştirilere kulak vererek iyileştirmeler yaptı kimi zaman görmezden gelerek bildiklerini okudular.

yeni sezonun ilk bölümü itibariyle iyi bir başlangıç yaptığını söyleyip takdirlerimizi de olumsuz görüşlerimizi de belirtmiştik. mamafih 44. bölümde iyi yazılmış senaryoyu beceriksizce harcadıklarına tanık olduk.

öncelikle abdülhey'e sıhhatler olsun diyorum. iyi kurgulanmış bir planda o saçların gitmesi adama çok koymazdı, polat alemdar kurtulacaksa feda olsun o sırma, kömür karası, ahenkle dans eden saçlar. gelgelelim XXXXXXXXXXX sebeplerden ötürü fiyaskoyla sonuçlanan operasyon tüm izleyiciyi derinden sarstı. senaristler bu şekilde izleyiciye gözdağı mı veriyor anlamadım. "bu gül gibi planı bile harcattık, bizde daha ne senaryolar var" havası vermeye çalıştılar gibi geldi bana.

iskender büyük hazretlerinin sedyedeyken etrafındakilere emirler yağdırması tüm planı berbat etti hiç kuşkusuz. fakat bu adam daha 10 dakika evvel ölümle cebelleşmiyor muydu arkadaş? bi iğne yapınca bu herif nasıl kendine gelip güzelim saçlarından olan, bere takmış haldeki abdülhey'i tanıyabildi? hadi tanıdı diyelim, bu adbülhey nasıl bir ajanlık eğitimi almış şaşıyorum, herif sedyede götürülürken iskender büyük tanımasın diye sedyeyi iteleyen adamın arkasına mı saklanılır ulan! ortada sıçan mı oynuyorsun birader?

polat alemdar'ın beynine iğneler yediği meşhur sahnenin sonunda israil'den getirtilen doktora tevrat'tan cümleler söylemesi ilginç ve güzel olmuş. devletin, ajanına verdiği eğitimin de ne denli iyi olduğunu görmüş olduk. polat'ın bu jestini anlamayan israil'den teşrif eden doktor geri dönüşü olmayan iğneyi yüreğinde hissederek dizideki görevini tamamlamış oldu.

mahkeme sahneleri facia olmaya devam ediyor, iskender büyük neredeyse mahkeme başkanını pataklayacak, bu ne öfke bu ne celal? yönetimi devirme teşebbüsü ile suçlanan adamı nasıl bu kadar rahat konuşturabiliyorlar anlamış değiliz. pısırık mahkeme başkanı iskender büyük'ü ayakta dikip ifadesini alan savcıyı örnek alsın.

beni rahatsız eden bir diğer husus da şu ihtiyarlar. kardeşim neredesiniz siz allah aşkına? polat alemdar'ın kafası golf oynamaya müsait hale geldi siz hala ortalıklarda yoksunuz. şimdi bu polat oradan kurtulup şu sizin ilginç, mahseni andıran mekandaki huzurunuza gelip yüzünüze tükürse hak değil mi? hiç mi nüfuzunuz yok o adamı arayıp, bulup, kurtarmaya?

entryimin başında 44. bölüm itibariyle senaryoyu beğendiğimi belirtmiştim. evet, polat'ı kurtarmak için iskender'i kaçırmanın mantıklı bir yol olduğu aşikar, kaçırmak için hazırlanan plan da şahane idi. şu güzel ortamı isyan, iskender'in ayılması ve de gerçek astsubayın kel oluşu berbat etti. izleyiciyi bir umutlandırıp bir derinden yaraladılar, heyecanlandırıp, karamsarlığa ittiler. yine dediğim gibi senaristler gelecek bölüm için kendilerine çok güveniyorlar belli ki. hayırlısı bakalım.

son olarak sesleniyorum; ya hu her şeyi bir kenara bıraktım, allah rızası için şu arslan bey'i az da olsa yad edin be flashbacklerle. çok zor iş değil ey yapımcılar. polat'ım o kadar süre cebelleşti olumsuzluklarla. o anlarda arslan bey'in polat'a vermiş olduğu ince taktikleri görseydik ya. eski kurtlar vadisi bölümlerinde sık sık görüyorduk bunları. özlemişken eski diziden esintileri, yapıverseniz şu güzelliği ne olur sanki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X