Kurtlar Vadisi Pusu ATV

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Kurtlar Vadisi Pusu, işadamı Çağrı Toros'a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır. Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan para üzerinden takip edilecektir. Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesi'yle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır. Polat'ın ekibi Pusu'ya düşürülmüştür.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne buluyosunuz bu dizide anlamıyorum kızlar
şiddet silah
Hiç güzel bir dizi degil...
Ne ögretici yada ne ders veriyor
Derin devlet duymuştum gerçek diyorlar ama

ya bu arada polatın gerçek hayatta ses tonu iğrenç..dizide polata ses veren kişi kim acaba bilen varmı..çok merak ediyorum..çok karizmatik geliyor sesi bana...

canım polatı seslendiren umut tabak (oyuncu aynı zamanda)
yani şu delaaağnlu
imperiaflex_0_4_2.jpg

losttaki jacki gümüşteki mehmedi elifteki ahmedi ve daha bi çok dizi karakterini eslendirmiş kendisi :delphin:

Bizde beğeniyle izliyoruz ..bu günü dört gözle bekledik
Gerçek olduğu için seyre değer...
Amerikan, İtalyan mafya filmlerinden daha gerçek..Çünkü bize öz
Hepinize iyi seyirler:):)

ne buluyosunuz bu dizide anlamıyorum kızlar
şiddet silah
Hiç güzel bir dizi degil...
Ne ögretici yada ne ders veriyor
Derin devlet duymuştum gerçek diyorlar ama

herkesin beğenisi kendine...yerimseniben
bu diziyi 5-5,5 senedir izliyorum ve hiç kaçırmadım.1 sn bile...
bu dizi vatan,millet,bayrak aşkı ve sevgisiyle dolu....:asigim::asigim::nazar:
dizi gerçek hayatı yansıtıyor hemde herşeyiylee
izlemeni tavsiye ederim arkadaşım
:teselli:a.s

soluksuz bi kurtlar vadisi gecesi daha..tahminlerim doğru çıktı..fragmanda ki cenazeleri doğru tahmin etmişim..hikmetin eşine de çok üzüldüm..bu arada dizinin başından beri polatın numara yaptığını anlamıştım..hatta eşimle iddaya bile girdik..ay ay 1 hafta nasıl geçecek şimdi...

canım polatı seslendiren umut tabak (oyuncu aynı zamanda)
yani şu delaaağnlu
imperiaflex_0_4_2.jpg

losttaki jacki gümüşteki mehmedi elifteki ahmedi ve daha bi çok dizi karakterini eslendirmiş kendisi :delphin:

şimcik goggle dan baktım bu vatandaşa..hayretler içersinde kaldım..o adamın neresinden çıkıyor böyle karizmatik bi ses yaww.
tebrikler doğrusu..

ay kızlar pardon hemen bi daha şettiriyim
33483_1.jpg

ayrıca KV'yi Terör'e kadar hiç izlememiştim
bütün arkadaşlarım ve ailem izliyo olmasına ragmen cekmemişti beni
ne zamanki terörü izledim platonik bi aşk başladı bende KVye karsı
ama yine de izleme fırsatı bulamıyordum yada bulmak istemiyordum
dün akşam bu topik sayesinde izledim :delphin:
(hatta önce salonda KV hastası olan erkek kardeşimle beraber izledik "o kim bu kim" diye sora sora 5 yıllık açıgı kapatmaya çalıştım :roflol:)
ve 5 yıldır zirveden inmemesinin, bu denli hayranı olmasının sebebini cok daha iyi anladım :içelim:
hele polatın iskenderle konusurken söyledikleri yok mu...
"Atatürk 1923'de New York'a değil Samsun'a çıktı" sözü ve ardından söyledikleri mest etti beni.
keşke abidik gubidik binbir gece masallarını nanaları selenaları izleyecegimize topyekün bu diziye odaklanabilsek...
bundan böyle her hafta izleyecegim şüphesiz sengözlerimebaksanab

güllünün kolunun kaybetmesine ve hikmetin karısı gönüle çok üzüldüm....
bende hernekadar kocamın yanında bu diziyi sevmiyo gibi görünsemde bağlandım valla...
iskender (abdülhey mi abdülrey mi) hala anlamış değilim inş. onu bulamaz...
memati abisini kurtarıcak inş.

güllünün kolunun kaybetmesine ve hikmetin karısı gönüle çok üzüldüm....
bende hernekadar kocamın yanında bu diziyi sevmiyo gibi görünsemde bağlandım valla...
iskender (abdülhey mi abdülrey mi) hala anlamış değilim inş. onu bulamaz...
memati abisini kurtarıcak inş.

abdulhey olayı falan cok zekice olmus ya..
gerci pek anlamadım ama neleri kacırdıklarını o zarflarda :ecrin_bebek:
bu arada abdulhey cok zeki bi herifmiş Allahına kurban :delphin:

Ne diyonuz siz yaaa, Aldulhey, yok abdulrey, kim bunlar bebenneyaptımki

yalnız seslendirme sanatçısının sesi ile görüntüsü ne kadar farklı hep böyle olmuyomu zaten iri adam heybetli adamda ses yok beklersin ses tam çıksın
ama bu çocuğun sesi bi harika
ben lostta jack e de yakıştırıyorum

abdulhey olayı falan cok zekice olmus ya..
gerci pek anlamadım ama neleri kacırdıklarını o zarflarda :ecrin_bebek:
bu arada abdulhey cok zeki bi herifmiş Allahına kurban :delphin:

zarflarda ihtiyarların polata verdiği gizli bilgiler var sanırım bide kırmızı kitap iskender o kitabın peşinde ....

abdülhey canım..hatta abdülhey bu diziye ilk olarak bir bölüm oyunsusu olarak girdi..o günkü rolü mevlütte çay dağıtmakti..sadece 2 saniyelik bi görüntü...daha sonra yüzü çok beğenildiği için bu rol yazılmış..çok dikkatli bi izleyici olduğum için hemen farketmiştim..sonralarıda açıklaması yapılmıştı televizyonlarda...

merhaba bende eşim seyrediyo diye sinir oluyodum ama şimdi bağımlısı oldum bu dizinin...dünkü bölümde ençok polatın anasının mematinin yakasına yapışıp oğlumu bul ölüde olsa diride olsa bul bulmadan gelme deyip ağladığı sahne beni etkiledi yüreğim paramparça oldu.bu arada bende dizide mematiyi beğeniyorum.

soluksuz bi kurtlar vadisi gecesi daha..tahminlerim doğru çıktı..fragmanda ki cenazeleri doğru tahmin etmişim..hikmetin eşine de çok üzüldüm..bu arada dizinin başından beri polatın numara yaptığını anlamıştım..hatta eşimle iddaya bile girdik..ay ay 1 hafta nasıl geçecek şimdi...

aynen bizde eşimle iddaya girdi.eren ölmemiştir o ölen hikmet dedi ben kazandım tabikaydirigubbakcemile5
ama çok üzüldüm.bende ilk başından tahmin ettim.adam salakmı yahu.kaç yıl devlet eğitimi almış.o hapları yutarmı dedim.eşim dediki iyide adam agızına baktı bak hapı yutmuş dedi bende deidm dilinin altındadır ordaymış.herşeyi hemen hemen bildim.:kahve::kahve:

son bölümün fragmanları dönmeye başladı..yine heyecanlı bi bölüm bizleri bekliyor..polat bu bölümde baya dayak yiyor..
bu arada ben polatın babasını çok beğeniyorum..ne kadar güzel bi konuşması var hele o anlattığı hikayeler....

Back
X