Kurtlar Vadisi Pusu ATV

bence o dayak sahnesi ilk kaçırıldığı zaman olduyerimseniben ve bunu polat hatırlayacak ve biz bu bölümde izleyeceğiz.çünkü üstünde takım elbisesi var:dilcikar:
:1hug:

bence o dayak sahnesi ilk kaçırıldığı zaman olduyerimseniben ve bunu polat hatırlayacak ve biz bu bölümde izleyeceğiz.çünkü üstünde takım elbisesi var:dilcikar:
:1hug:

kız valla benden çok yaşıyacan sen..inan aynı şeyi bende düşündüm..hatta kocişe dedim..yok artık bu bölümde de eskiye dönmezler dedi..bakalım bekleyip görecez artık..ama bi dayak sahnesinde yine aynı gömlekli..hatta zorla ilaç felan veriyolar..bunlar belki bu bölümdedir..gerçi ne olursa olsun sonrası belli..polat kurtulacak ve iskenderi öldürecek:)))

soluksuz bi kurtlar vadisi daha...seyrettinizmi bakalım..sizce mematiyi durduran kişi kimdi..benim tahminimce abdülhey...

bu arada yine doğru tahmin etmişiz..polat yine eskiyi hatırlamış..nasıl kurtuldu acaba..bi göstermediler gitti...

ayy harika bi bölümdüüü....
sadece abdulheyin balta firlatma sahnesini bile 100 defa tekrar tekrar izleyebilirim şakkıdı
kocum benim be hayran oldum o ne atıştı öle sengözlerimebaksanab

mematiyi durduran abdulhey bana gore gamyoncuiremsu

off polatın bası fena halde belada :çok üzgünüm:

dün akşam hop oturup hop kalktım
o adi doktora çok kufrettim kaydirigubbakcemile
nolcak acaba ilerki bolumde :sm_confused:

süperdi dün akşam.....bi sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum....

Sizlere katılıyorum arkadaşlar Memati yi durduran kişi kesinlikle Abdükhey ve onu durdurması için harekete geçen kişi Ömer Baba...

Doktor gelmese Polat ın hesapları iyiye doğru gidiyordu ağzından bilgi kaçırmak değil İskenderden bilgi öğrenmeye bile başlamıştı artık ama doktor işi mahvetti bakalım bir sonraki bölümde neler olacak...

En çok güldüğüm yer de Polat a ilaç veren karnını doyuran adamın karısı hakkında serzenişleri oldu güldüm
gelecek bölümü dört gözle bekliyorum valla...

ay o doktoru verseler elime parçalarım yaa senağlama
polatı sevmiyorum ama dün akşam içim burkuldu cok üzüldüm senağlama

ay o doktoru verseler elime parçalarım yaa senağlama
polatı sevmiyorum ama dün akşam içim burkuldu cok üzüldüm senağlama

Dün akşam o doktora bende fena gıcık oldum.Elime verselerde o elektriğin 5 katını uygular tir tir titretir alimde kalırdı.
Sonradann olma bir Kurtlar vadisi fanatiği olarak artık Perşembe günlerini iple çeker oldum

başlarını pekte izleyemesemde saat 22 den sonrasını izledim süperdi...
bende dr a uyuz oldum...
ne yani polat kurtulduda eskiyimi hatırlıyo nerden anladınız nan...
gurbikoviç hoşgeldin bu arada....
a.s.

adoşum aynen ben de son 2 bölümdür izliyorum
kafama tüpüreyim 5 yildir naapmiş da izlememişsem

başlarını pekte izleyemesemde saat 22 den sonrasını izledim süperdi...
bende dr a uyuz oldum...
ne yani polat kurtulduda eskiyimi hatırlıyo nerden anladınız nan...
gurbikoviç hoşgeldin bu arada....
a.s.

hoşbuldum nixim şutarafagitti

mematiylen abdüley bulcak polatı, polat artık kendi kaçamaz imkansız :1no2:

sadece 2 bölüm seyreden brofösür konuştu peehhh

geçen haftaki gibi iyi çok süper bi bölümdü polat nasıl kurtulacak dr. işleri berbat etti haftaya neler olacak acep merakla bekliyorum

fragmanların ne zaman dönmeye başlar acep...haber verek kızlar bu arada..
dikkatimi çeken preson break tede böyle bi kaçma sahnesi vardı..adam klozetin altından kaçıyordu..sanırım ondan ilham almışlar...
inşallah bu bölümde polatın kaçışını gösterirler..çatladım valla..polat iskenderi nasıl yakalar nasıl öldürür çok merak ediyorum..bu arada flimde ergenokon olaylarıda var dikkat ettiyseniz..

valla gurbacıkkkk herkes ilk başta senin gibi önyargılı yaklaşıyor bu diziye..
bi bölüm seyredende kolay kolay bırakamıyor..
bu dizi başladığında biz yeni evliydik..şimdi olduk 6 senelik evli..
6 senedir gündemden düşmeyen bi dizi..ve kimsenin konuşamadığını konuşan bi dizi..
keşke terörüde yayından kaldırmasalardı...
neyse hoşgeldiniz kurtlar vadisi fanatiklerininin yanına...

QUOTE=Mev*Can;4089254]soluksuz bi kurtlar vadisi daha...seyrettinizmi bakalım..sizce mematiyi durduran kişi kimdi..benim tahminimce abdülhey...[/QUOTE]

tabiki abdulhey.takım elbiseliydi.beyaz gömlekliydi çünkü elini koyunca gördüm.abdulden başkası olamaz:1no2::1no2: polat olcak hali yokya:roflol::roflol::roflol:

[/I][/B]
olurmu öyle şey abdule haber veren alper.ömer baba ne bilsin abdülün yerini.balta fırlattı ya o adamda beni alper gönderdi dedii.alper abdülü mematiye yollladı

benim anladıgım kadariyla sadi paşa h. özkok
onunla iyi geciniyo diye gonderdikleri de alemderoglu
yaniliyo muyum ki gamyoncuiremsu

QUOTE=Mev*Can;4089254]soluksuz bi kurtlar vadisi daha...seyrettinizmi bakalım..sizce mematiyi durduran kişi kimdi..benim tahminimce abdülhey...

tabiki abdulhey.takım elbiseliydi.beyaz gömlekliydi çünkü elini koyunca gördüm.abdulden başkası olamaz:1no2::1no2: polat olcak hali yokya:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

anamm sende ne göz var bacum..ben noldu yaww demeye kalmadan bitiverdi dizi..
ama bencede abdülhey onada haber veren alper..alperede söyleyen mematinin şöförü
ay biraz karışık oldu ama siz anlayın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…