son bölümün fragmanları dönmeye başladı..yine heyecanlı bi bölüm bizleri bekliyor..polat bu bölümde baya dayak yiyor..
bu arada ben polatın babasını çok beğeniyorum..ne kadar güzel bi konuşması var hele o anlattığı hikayeler....
bence o dayak sahnesi ilk kaçırıldığı zaman olduyerimseniben ve bunu polat hatırlayacak ve biz bu bölümde izleyeceğiz.çünkü üstünde takım elbisesi var:dilcikar:
:1hug:
ay o doktoru verseler elime parçalarım yaa senağlama
polatı sevmiyorum ama dün akşam içim burkuldu cok üzüldüm senağlama
Dün akşam o doktora bende fena gıcık oldum.Elime verselerde o elektriğin 5 katını uygular tir tir titretir alimde kalırdı.
Sonradann olma bir Kurtlar vadisi fanatiği olarak artık Perşembe günlerini iple çeker oldum
başlarını pekte izleyemesemde saat 22 den sonrasını izledim süperdi...
bende dr a uyuz oldum...
ne yani polat kurtulduda eskiyimi hatırlıyo nerden anladınız nan...
gurbikoviç hoşgeldin bu arada....a.s.
sadece 2 bölüm seyreden brofösür konuştu peehhh
Sizlere katılıyorum arkadaşlar Memati yi durduran kişi kesinlikle Abdükhey ve onu durdurması için harekete geçen kişi Ömer Baba...
Doktor gelmese Polat ın hesapları iyiye doğru gidiyordu ağzından bilgi kaçırmak değil İskenderden bilgi öğrenmeye bile başlamıştı artık ama doktor işi mahvetti bakalım bir sonraki bölümde neler olacak...
En çok güldüğüm yer de Polat a ilaç veren karnını doyuran adamın karısı hakkında serzenişleri oldu güldüm
gelecek bölümü dört gözle bekliyorum valla...
QUOTE=Mev*Can;4089254]soluksuz bi kurtlar vadisi daha...seyrettinizmi bakalım..sizce mematiyi durduran kişi kimdi..benim tahminimce abdülhey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?