• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtlanan cevizime çare arıyorum

ylrdmmiremm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
7
1
3
30
merhabalar rafta paketli ceviz duruyordu ve ben farketmeden durdugu yerde kurtlanmış. ve kurtlar tavanlara kadar çıkmış. bunu farkedince hemen odayı ilaçlattım fakat tekrar kurtlar gördüm sonra tekrar odayı ilaçlattım ve artık iki kez ilaçlandı diyerek içim rahat uyuyordum ki sabah uyandığımda odada beş tane kelebek öldürdüm. bunun üzerine tüm yiyecekleri her şeyi attım. ne yapmalıyım bu kelebekler yumurta bırakır mı yardıma ihtiyacım var :(((

merhabalar rafta paketli ceviz duruyordu ve ben farketmeden durdugu yerde kurtlanmış. ve kurtlar tavanlara kadar çıkmış. bunu farkedince hemen odayı ilaçlattım fakat tekrar kurtlar gördüm sonra tekrar odayı ilaçlattım ve artık iki kez ilaçlandı diyerek içim rahat uyuyordum ki sabah uyandığımda odada beş tane kelebek öldürdüm. bunun üzerine tüm yiyecekleri her şeyi attım. ne yapmalıyım bu kelebekler yumurta bırakır mı yardıma ihtiyacım var :KK43:((
mutfakta kesede torbada duran tüm erzakları atman lazım.
hatta kavanoz içlerine bak. onlara bile girmiş olabilir.
erzakları atarsan rafları sirkeli suyla falan sil. bir süre boş kalsın. kurtulursun sanki.

neden kurtlanıyor acaba, hiç açılmamış paketmiydi. Yada ne şekilde saklıyorsunuz.
Hani bilelim de bizim de başımıza gelmesin.

Ben başlığı doğru okudum fakat mecaz yapıyor zannederek cinsel içerikli konu var sandım.

Kurtlanan çeyiz diye girdim konuya , dedimki çeyiz nasil kurtlansıno_O
Dolapta ağzı açık ne varsa atıp, sirkeli su ile silerseniz hallolur sanırım ama kapalı kaplarada bakın, ne olur ne olmaz.

Aklımız fikrimiz çeyizdeyse demek... :)
Aynen benim onda olduğu için direk dikkatimi çekti canım :D

Kurtlanan çeyiz diye girdim konuya , dedimki çeyiz nasil kurtlansıno_O
Dolapta ağzı açık ne varsa atıp, sirkeli su ile silerseniz hallolur sanırım ama kapalı kaplarada bakın, ne olur ne olmaz.
Yalnız değilsiniz korkmayın :D biz beş kişide aynı şeyi yaşadık :)

O kelebekler güve mi oluyor acaba. Cevizde güve olur mu ki. Hiç anlamıyorum ev hanımlığından :KK23:

Back