Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kurtköy'de BAKICI arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Uvercinka1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
7
0
16
İstanbul
Merhabalar,
4 aylık bir oğlum var . Bebeğimi sevecek,onunla güzel ve kaliteli zaman geçirebilecek bir bakıcı arıyorum.
Bebeğime kendi evimde bakılmasını istiyorum. mümkünse sigara kullanmasın.istediğim tek şey bebeğimin sevilmesi.

ilgilenenler bana mesaj atsın lütfen.

Son düzenleme:
selam...
konuyu görünce içim acıdı.. benim de 17 aylık bir kızım var . eltim bakıyor.. hiç tanımadığın birine çocuk baktırmak ne kadar zor... tanıdığımız insanlarda bizi hayal kırıklığına uğratabilir ama özellikle sanal ortamdan birini armak bana yanlış geldi. çevrendeki insanlar bu konuda yardımcı olmazlar mı?
Allah yardımcın olsun...

malesef çoğu annenin sizin gibi baktırabileceği bir eltisi,akrabası veya annesi yok. mecburen bakıcı bulmak zorundayız. sanal ortamdan , bakıcı bulan firmalardan veya etrafdan.
sadece 3-5 komşuya sorarak bakıcı bulma ihtimalim malesef çok düşük. o yüzden ne kadar imkan varsa kullanmak zorundayım.karşıma çıkan kişi insan olmadıktan sonra tanıdıktan bulsam ne farkeder ki.
dediğin gibi allah benim ve tüm bakıcı arayan annelerin yardımcısı olsun.sanal ortam dışında bakıcı arayabileceğim başka bir yer varsa ya da önerin varsa lütfen paylaş benimle.
benim içim her gün acıyor , bebeğimi tanımadığım birinin insafına bırakıp işe gitmek ...
ama hayatımıza devam edebilmek için çalışmak ve para kazanmak zorundayız ... malesef.

Son düzenleme:
Back