Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nupelda yeni yaprak rozerin sarı güneşDuyduklarimi yazayım anlamlarını bilmiyorum.
- Nupelda - Rozerin -Raperin -Dila -Helin
Bilmiyordum öğrenmiş oldum. Nupelda çok güzel bir isim ya çok hoşuma gidiyor. Kürtçe bir isim koyacak olsam kesinlikle kızım olsa bu ismi koyardım.Nupelda yeni yaprak rozerin sarı güneş
Neden ki? Her etnik grup isimleriyle kendi geleneklerini yasatmali bence. Kürtçe kürt isim koymalı, Ermeni Ermeni ismi. Bunda ne kötülük var?Cok lazimdi
Neden ki? Her etnik grup isimleriyle kendi geleneklerini yasatmali bence. Kürtçe kürt isim koymalı, Ermeni Ermeni ismi. Bunda ne kötülük var?
Zeren de çok güzelmişTamam kizmayin hayatimin bir doneminde tanidigim bir kiz vardi Zeren di
Kesinlikle haklısınız, bütün yorumları ve önerilen isimleri okudum ama hiç biri, bir Zeynep kadar kulağa (acizane bende) hoş gelmedi.
R harfi ile ne çok isim varmış Kürt kültüründe ona hayret ettim.
Rana ismini bilirim ve severim başkada bilmezdim.
Rana arapça benceKesinlikle haklısınız, bütün yorumları ve önerilen isimleri okudum ama hiç biri, bir Zeynep kadar kulağa (acizane bende) hoş gelmedi.
R harfi ile ne çok isim varmış Kürt kültüründe ona hayret ettim.
Rana ismini bilirim ve severim başkada bilmezdim..
Arin ve perjin çok güzelmiş mune hanım yaArin : Ateş gibi demek tanıdığım Kürt kökenli arkadaşlarım bu ismi unisex kullanıyorlar, kızlarda da duydum erkeklerde de.
-Erkek isimleri-
Yekta: yegane
Ferzan: bilgili, alim
Berken: güler yüzlü
Diyar : memleket, ülke
-Kız isimleri-
Asmin: dağ çiçeği
Ester: yıldız
Heja: değerli
Rengin: hoş, süslü, renkli
Perjin: yaşam perisi