• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtarın beni:((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ölsen nolcak onu düşün kendın öldün gıttın ?????????????????????????????????????????????????????

sonra? kafamçokkarıştı

yanı cehennem yada cennete gıtcen o mu derdın

burda olmıcan ınsanlar aglıcak falan evet, ama okadar senlik bi durum degıl yani bu
bırak onlar düşünsün,:1ninca:
hem ölcegın zaman ecelın gelmıs olcak önüne geçemessin
gıttın mı gıdıyosun ötesı yok, senın düşüncegın bısey degıl bu bunu düşünüp hasta etme kendını dert edınme. bıttı mı bıter bu bu kadar. kolay degıl acısı derdı kötüsü olan gerıye bıraktıkların tabı.
allah korusun de. düşünme böle.ne yani bu mu acil yardım seebebin bide, sakin ol kendine gel Çok üzgünüm çoook

yorumun için iyi kötü yinede teşekür ederim evet bu
acil bır durum benım ıcın bu durum benı 5 saat uyutmadı
bunu ancak yaşayanbilir tatlım

canım o kadar ii anlıyorum ki
aynı şeyi yaklaşık 3 yıldır dönem dönem ben de yaşıyorum
özellikle geceleri,yalnız kaldığımda aklımdan çıkmıyo
zaman zaman hiç aklıma gelmese de
bir filmde mezarlık göreyim vs. günlerce etkisinden kurtulamayabiliyorum
sevdiklerimle aynı anda ölmek için dua ediyorum
bazen de sadece kapalı yer fobim oldugu için korktuğumu düşünüyorum
dini olarak bişeyler yaptığım zamanlarda ise daha cok aklıma geliyor ölüm
bu yüzden dinden bile soğuduğum dönem oldu benim :(
tabiki ölümü bilip buna göre kendimizi hazırlamalıyız
ama devamlı bunu düşününce yaşadığımız suanki alem cok anlamsız cok boş geliyo
bu da doğru değil
kimi zaman sırf düşünmeyeyim diye gün içinde kendimi aşırı yorup uykudan gözlerim kapanana kadar yatağa girmediğimi bilirim
bazen nefesimi dinlerim,
bazen annem uyurken bakarım yaşıyor mu die :(
bunlar cok kötü şeyler sanırım panik atak benimkisi
seninkisi de bu kadar vahim mi bilemiyorum ama
mümkün oldugu kadar kendimizi oyalayarak kendi kendimizi tedavi edebiliriz gibime geliyor
mesela her gece kitap okumak mutlaka ki bu tip düşüncelerden uzak tutucaktır.

canım çok teşekkür ederim
bende yaklasık 3 yıldır yaşıyorum sanırım paniklerim zaman zaman gelicek benı şöle bir sarscak ve gitcek yada gitmiş gibi yapıcak
bazen baş edemiyorum bununla
sanki 9.0 şiddettinde bir depremden çıkıyorum
cok zor allah kımsenın basına vermesin
her gun bınlerce kez rabbii aklıma getirir ona şükrederim
dua ederim
offff

senağlamasenağlamasenağlamamerhaba arkadaşlar belki çok saçma gelicek ama
bir arkadaşıma cok sınırlıyım
neden mı ?
biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark
sinirli oldugum arkadaşımda ayşe . Ayşe ile erkan daha onceden lıseden tanısıyorlar ama sadece merhaba merhaba idi şimdi bunlar buluşmak ıstedı gorusmek ıstedı bızde buluşturduk neyse onlarla takıldık sankı daha onceden bırbırlıerını tanımıyorlar
alla alla yaa
ben ve erkek ark pazar gunu okudugumuz memleketlere donuyoruz ve ben cumartesi gunu full erkek ark geçirmek isitiyordum ama bu ayşe ıle erkan kafasına gore sınema ayarlamıslar bıze sormadan cumartesi gunu sınemaya gıdıyoruz
dımı dıyorlar ben gıtmek ıstemıyorum erkek ark da oyle ( bıraz topu bana attı o onada sınırlendım sen ne dersen ben onu yaparım dıyor) bır suru bahane sundum yok ısrar etti ayşe ısrar edilmesinden nefret ederim ya dusunsenıze 2 ay erkek ark gormıcem zaten gorusemedık bır onlarla dışarı cıktık o kadar
bir sürü bahane bulamam ragmen ısrar ustun ısrar ya ınsan bıraz dusunur yaa bunlar gıdıcek gorusemıcekler takılsınlar 2si zaten yılda cok zor gorusuyoruz ayrı sehırlerde okuyoruz ha dıyınce memleklere gelmıyorz
banane ya gııdın ıkınız kocaman ınsanlarsınız bız mı o sana teklıf edıyor kabul edıyorsun dıcez yarın oyle hepa olucak ıstemıyorum gıtmek falan
ben cumartesi gunu sevgılımle baş başa geçirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm düşüncesizlerrrrr offfffffffffffffffffffff

biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark sinirli oldugum arkadaşımda ayşe .

bu cümleden bir şey anladıysam arap olayım canım nolur biraz daha düzgün cümlelerle anlatsan...
kim kimin ark anlamadım ben :delphin:
çok ciddiyim anlayamıyorum yanibenneyaptımki

Açık açık söyle bize sormadan nasıl bizim adımıza karar verirsiniz diye!
Ve bu davranışlarının hiç hoşuna gitmediğini onların planlarını değil kendi planınızı uygulayacağınızı söyleyebilirsin...

aynen böyle söyle ayşeye bida göremicem de anlasın o da canım yani ki bi kere insanın düşünmesi gerekir yaa kızıyorum böyle düşüncesiz insanlara ben bide ne var da bu kadar çok görüşmek istiyo diye kızardım ondan bi kavga çıkarırdım

yakımyon hıc bısey anlamdım msn yazar gıbı kısa kısa yazmıssın okunmuyor cnm onun ıcın sana yardımcı olamıcam :(

anladıysam arap olayım.
biraz düzgün cümleler ve özen lütfen.
2 kere okudum erkan kim onu bile anlamadım yani

biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark sinirli oldugum arkadaşımda ayşe .

bu cümleden bir şey anladıysam arap olayım canım nolur biraz daha düzgün cümlelerle anlatsan...

tatlım kusuruma bakma
erkek ark ile biz liseden beri beraberiz
benım erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı
benim sinirli oldugum kişide benım en yakın ark ayşe onunlada lıse 2 de tanıstık

insanlara `hayir` kelimesini kullanmaya baslayin o zaman.
gun sizin gununuz kimse sizin adiniza karar veremez.

Ya istemiyorsanız niye birbirinize top atıyosunuzsüprizzzzz
Dersin arkadaşına biz görüşemiyoruz sık sık o yüzden sinemaya giderek sinemada vakit harcamak istemiyoruz. Siz gidin dersiniz olur biter. Niye sıkıyosun kendinisırnaşık şey
Siz kendi mutluluğunuza bakın. Madem onlar düşüncesiz:1hug:

Son düzenleme:
cnm açık bir şekilde doğrusunu söyle kimsenin mutluluğu seninkinden daha önemli diil..

açıkça söyle. emrivakiye getirmesinler. zaman senin zamanın, üstelik de kısıtlı bir zaman. dilediğin gibi geçirmek de hakkın. güzel bir dille bunları izah et bence.

:1shok:-tatlicadiarzu-:bbo:kafamçokkarıştı :mymeka:

ben olsaydım direkt söylerdim. erkek arkadaşımla daha görüşemiyecem onun için cumartesi günümüzü biribirimize ayırdık başbaşa geçirecez o günü. onun için kusura bakma gelemeyecez. oldu bitti. bunun üstünede ısrar ederse artık olmaz, gelmiyorum yani zorlamı getirecen derim:)

Şimdi anladım...E canım Ayşe'ye söyle ben erkek arkadaşımla geçirmek istiyorum bu günümü de siz de biraz yalnız kalın anlarsınya de..yerimseniben
O da seni anlamalı ısrar ederse de kırıl yani böyle gitmez her an onlarla olamazsın , kimse için de isteklerinden vazgeçme sonra uzağa gidince çok özlersiniz birbirinizi ..

ben şimdi biz görüşemiyoruz siz ıkınız gıdın bizde beraber olalaım desen
dicekleri tek şey siz yıllardır berabersınız yapmayın ya bır kerede beraber takılcaz ne olucak derler
ama onların dusunmelerını beklerdım ben cok ayıp ettiler bende yarım eşofmanlarımı giyicem sacımı tepeden toplıcam oyle yataktan kalkmıs bır vazıyette gıdıcem
fılm bıter bıtmezde ben eve gıdıyorum dıyıp eve donucem erkek arkadaşıma da cok kızdım oda bana soyluyor sen karar ver diyor ya söylesene erkan sız ıkınız takılın bız zaten kımyonla gorusemıyoruz gecen gun beraberdık dıye

ben şimdi biz görüşemiyoruz siz ıkınız gıdın bizde beraber olalaım desen
dicekleri tek şey siz yıllardır berabersınız yapmayın ya bır kerede beraber takılcaz ne olucak derler
ama onların dusunmelerını beklerdım ben cok ayıp ettiler bende yarım eşofmanlarımı giyicem sacımı tepeden toplıcam oyle yataktan kalkmıs bır vazıyette gıdıcem
fılm bıter bıtmezde ben eve gıdıyorum dıyıp eve donucem erkek arkadaşıma da cok kızdım oda bana soyluyor sen karar ver diyor ya söylesene erkan sız ıkınız takılın bız zaten kımyonla gorusemıyoruz gecen gun beraberdık dıye

Canım gitme boşver sevgilinle geçir vaktini onlarda yalnız kalsın biraz...Düşüncesizlik yapıyorlar evet ama sende buna izin vermeyasakkelime

hayır demeyi öğrenemezsen bu durumları yaşamaya devam edersin......................

Son düzenleme:
Back
X