Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8+4 haftalık gebeliğim sonlandı 1 ay sonrasında rahimde biriken kanı attım ama hala adet olmadım bu normal mi ya da adet olmak için ne yapabilirim doktorum olursun dedi ama halen olmadım
8+4 haftalık gebeliğim sonlandı 1 ay sonrasında rahimde biriken kanı attım ama hala adet olmadım bu normal mi ya da adet olmak için ne yapabilirim doktorum olursun dedi ama halen olmadım
1 ay sonra biriken kanı attın ise, o günden itibaren sayman gerekiyor aslında. Rahim temizlendikten itibaren saymaya başlaman gerekiyor. Ben tam 28.günde olmuştum
1 ay sonra biriken kanı attın ise, o günden itibaren sayman gerekiyor aslında. Rahim temizlendikten itibaren saymaya başlaman gerekiyor. Ben tam 28.günde olmuştum
Doktorum gebelik haftası yüzünden rahimde fazla kan biriktiğini söylemişti adet içinde önce onu atmam gerekiyordu bende kontrolden bir buçuk iki hafta sonra yoğun bi şekilde o kanı attım ilk adetimi olucam inşallah arada kahverengimsi kırmızı akıntılar olunca da garipsedim