Kürtaj sonrasi gebelik

Zelihaa97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
22
6
86
27
Kızlar merhaba kürtaj sonrasi gebelik için ne kadar beklediniz ben 19 haftalık rahim ağzım açıldığı için doğum yaptım doktorumun biri 3 ay bekle diğeri 1 ay yeterli dedi siz ne kadar beklediniz ve hemen oluştu mu gebelik

Kızlar merhaba kürtaj sonrasi gebelik için ne kadar beklediniz ben 19 haftalık rahim ağzım açıldığı için doğum yaptım doktorumun biri 3 ay bekle diğeri 1 ay yeterli dedi siz ne kadar beklediniz ve hemen oluştu mu gebelik
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende daha küçüktü kürtaj oldum. Doktorum 2 ay beklememi söylemişti. Her doktor farklı bişey söylüyor sonuçta sizin ki birde doğum bebek küçükte olsa büyükte olsa kaybedince bir lohusalık süreci yine oluyor ve 1 ay toparlanmak için kısa gibi geldi bana sonuçta bilirkişi değilim sizde ikisinin arası bir süre ayarlayın bence 2 ay gibi kontrole gidersiniz kendinizi iyi hissetme durumuna göre yeniden denersiniz

Merhaba ben 1 buçuk yıl önce kürtaj oldum bebeğim 6 haftalıktı kalbi durdu 😞 doktor sonrasında rahimimin temiz olduğunu korunmama gerek olmadığını söylemişti. Gerçi gerekte yokmuş korunmama 1 buçuk yıl oldu hala gebe kalamadım 😞

Back
X