• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sora hiiç kanama olmadı normalmi ya böle olupta tekrardan hamile kalanvarmı

iremNaz

Annesinin bitanesi
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
1.520
4
116
48
Aydın
Kızlar ya ben kürtaj masasından kalkarken sadece ağrım vardı ve pedim çok az kan oldu ondan sorada hiiiiç kanamam olmadı sadece kahve küçük küçük ama çok az pütürler oldu ama kanama olmasımı lazımdı hiç bilmiom ve çok korkuyom yani hani bu işlemden sora rahim yapışıklığı komplikasyonları falan olyomuş ya ben ondan çok korktum acaba dedim kanamammı olması gerekiyodu kafam karıştı yaa...... adam beni çok mu kazıdı falan sora ya hamile kalamazsam kısır olursam ya çok korkuyom böle benim gibi kanaması olmayıpta tekrardan hamile kalan oldumu ya sorunsuz olarak

ACİİİİİİL CEVAPLANINIZI BEKLİYORUM NE OLUR

canım zaten kürtajdan sonra kanama olmuyor 5 6 gün sonra adet gibi biraz gelebilir, onun haricinde masadan kalkınca öle kanama olmazz sen içini ferah tut. bebeğin kaç haftalıktı??

canım zaten kürtajdan sonra kanama olmuyor 5 6 gün sonra adet gibi biraz gelebilir, onun haricinde masadan kalkınca öle kanama olmazz sen içini ferah tut. bebeğin kaç haftalıktı??

canım 4 haftalıktı .... ya bu gün 4. gün ve 4 gündür hiiiç kanamam olmadı bi arkadaşımda kürtaj oldu onun 10 gün boyunca kanaması olmuşmuş öle diyince korktum

doktorun iyi bir doktormuş hiç parça bırakmamış ve temizligi tam yapmış eger parça kalırsa yada rahimi kazırken ona zarar verirse kanaman olur rahim kalan parçaları dışarı atar o yüzden takma kafanı korkulacak bir şey yok geçmiş olsun

doktorun iyi bir doktormuş hiç parça bırakmamış ve temizligi tam yapmış eger parça kalırsa yada rahimi kazırken ona zarar verirse kanaman olur rahim kalan parçaları dışarı atar o yüzden takma kafanı korkulacak bir şey yok geçmiş olsun

CANIM BENİM ÇOK SAĞOLASIN İÇİMİ FERAHLATTIN TEŞEKKÜRLERa.s.

cnm bnm bnmde aynı oldu dün kürtaj oldum sadece kahve rengi akıntım oldu çok az ama arkadaşın verdiği cvp içimi rahatlattı çok teşekkür ederim.

Benim de hiç kanamam olmadı..25-30 gün sonra daet gördüm....Sonra da doğal yoldan hamile kalmışım..Bi mucize de seni bulur umarım

Back