Kürtajdan sonraki hamilelik

larin5959

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
147
40
23
Kızlar merhaba ben 31 ekimde zorunlu kürtaj oldum. 7+3 te kalp atışlarını duyamadığımız için. Vakumlu kürtaj oldum. Ve aslında kendimi çok hazırlamıştım. Kürtajdan sonra 1 hafta 10 gün kadar kanamam oldu. Ve en son 3 aralıkta adet oldum. Ve tekrardan denemek istiyorum. Doktorum işlemin üzerinden 3 ay geçmesini söyledi. Ama sanki içimde bi şüphe var rehlime daha olduğu için emin olamıyorum. Kürtajdan 1-2 ay sonra hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına alan var mı ? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

Ben çok doktor dinledim birçoğu 1 tefli geçtikten sonra hamilelik düşünebilirsiniz diyor ama sizin beklemenize sebep ek bir sorununuz yoksa tabi ki. Yine kontrollü gidin. Her hamilelik bir değil. İlki sorunlu oldu diye hepsi öyle olacak değil

Çok şükğr doktorum herşeyin çok iyi olduğunu ve neredeyse hiç zarar vermeden operasyonumu hallettiğini söyledi. Çok şükür 3 yaşında kızım var ama tekrar düşünüyorum kardeşi olsun istiyorum. Çok stresli zamanlardan geçtim büyük bir ölçüde o etkiledi. Umarım herşey gönlümüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…