Kürtajdan sonraki adet düzensizliğinin düzelmesinden sonra yaşanan adet gecikmesi

Ayse47

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
97
143
13
27
Meraba ben kk ye yeni katıldım, 6 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum bir süre adet düzensizliğim oldu, ama sadece 5 gün gecikme olmuştu. Şuandada 8 gün adet olamadım ama sabah şiddetli bel ağrısıyla uyandım Göğüslerim diğer hamileliğimden sonra hiç bukadar büyümemişti,çok yorgun hissediyorum,iştahım fena halde açıldı, midem bulanıyor( ama oruçtanda olabiliyomuş). idrar testini geçikmenin 2. Ve 4. Günü yaptım negatif çıktı. dün akşam eczane bulamadım diye evde limon Testi yaptım limonun bütün tortuları dibe çöktü yani hamile olduğun anlamına geliyomuş.eşimle ben bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruzz.dakikalar geçmiyo sanki. Sizce bu 8 günlük gecikme hamilelik belirtisimi??

Belirtiler onu gosteriyo canım insallah hamilesindir ☺ ama genede bi kan testi yaptırmak da fayda varr

Ayyy inşaAllah hamileyimdir. Kan testi sağlık ocaklarında yapılıyormu acaba? Sağlık ocağını aradım açan olmadı bilgi alamadım

Sağlık ocağını aradım açmıyorlar Eşime söyledim, akşama gebelik testi getirecek.Eşim haftasonu izinli, eğer adet olmassam doktoruma gidecem

Back
X