Benim bikaç gündür hergün oluyor kanama böyle devam etcek sanırım.Enfeksiyon olmasın da:/Normal canım.. benim ara ara olmak şartı ile 20-25 gün sürdü ve bitti. 10 gün sonrasında da normal regli oldum
Hanımlaar geçen hafta kürtaj oldum ilk bikaç gün kanamam olmadı bikaç damla kahverengi akıntı geldi o kadar.Dün kırmızı adet kanaması gibi akıntı oldu bugün de siyah akıntı oldu sol alt kasığımda hafif batma hissi oluyor.kanamalarım ilk günlere göre fazla ama öyle çok değil fakat renkten renge giriyor .Sizce bu durum normal mi
Teşekkür ederim.Benim ağrı ve kanama öyle çok yok ama kürtajdan sonra kanama yoktu 4-5 gün şimdi şimdi olmaya başlayınca tedirgin oldumGeçmiş olsun bende 4,5 ay önce kürtaj oldum
Benim kanamam ilk 5-6 gün yoğundu sonrasında azalarak devam etti 10.günde kesildi 13.günde tekrar gelmeye başladı 15 günden sonra tamamen bitti
Doktorlar 15 gün sürmesini normal kabul ediyolar aslında kanama olması daha iyi çünkü için temizlenmiş oluyor . Ben 20.günde kontrole gitmiştim, muhtemelen sende o gün gideceksin bakar doktor sıkıntı varsa söyler zaten. Kürtaj iyi yapılmazsa yapışıklık olabiliyomuş veya Allah korusun enfeksiyona neden olup başka sıkıntılara yol açabilir
Ben tıkanıklık veya yapışıklık varmı diye geçen gün hsg çektirdim. Burdan ne desek bilinmez en iyisi doktor bakınca belli olur bacım ama aşırı ağrın olursa hemen vakit kaybetmeden git
Benim de birkaç gün ağrım olmuştu uzun sürmedi. sizinki gibi siyah geldiği de oldu doktor zaten öncesinde söylemişti siyah gelirse korkma normal diye. Siz de kürtajdan sonra mutlaka kontrole gidin çok önemli. ben 1,5 yıl sonra anca gittimHanımlaar geçen hafta kürtaj oldum ilk bikaç gün kanamam olmadı bikaç damla kahverengi akıntı geldi o kadar.Dün kırmızı adet kanaması gibi akıntı oldu bugün de siyah akıntı oldu sol alt kasığımda hafif batma hissi oluyor.kanamalarım ilk günlere göre fazla ama öyle çok değil fakat renkten renge giriyor .Sizce bu durum normal mi
Teşekkür ederim.Benim ağrı ve kanama öyle çok yok ama kürtajdan sonra kanama yoktu 4-5 gün şimdi şimdi olmaya başlayınca tedirgin oldum
Kürtajdan bikaç gün sonra gittim muayene etti doktor bi sıkıntı yok temiz görünüyor dedi umarım öyledirBenim de birkaç gün ağrım olmuştu uzun sürmedi. sizinki gibi siyah geldiği de oldu doktor zaten öncesinde söylemişti siyah gelirse korkma normal diye. Siz de kürtajdan sonra mutlaka kontrole gidin çok önemli. ben 1,5 yıl sonra anca gittim
İnşallah sağol benim de öyle bi kesiliyor bi artıyor ağrılarım da oluyor arada ama hafif yaniİnşallah sorun yoktur ama kesilip mesela birkaç gün sonra tekrar gelebiliyor
Her el farklı sanırım benden afedersin oluk oluk kan gelirdive kürtajdan sonra ağrımda çok olmuştu Allah tekrar yaşatmasın yaşayan bilir . İnşallah en kısa zamanda sende toparlanırsın
Kürtaj vücudun dengesini bozuyor heraldeKızlar bende Temmuz ayında kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için... her adetimden önce göğüslerim şişerdi dokununca bile ağrırdı kürtajdan sonra 2 adet gördüm ama göğüslerimde şişme, hassaslaşma falan hiçbir şey olmadı bu normal mi acaba
O zaman öyledir. İnşallah tez zamanda Allah yeniden nasip eder canım :)Kürtajdan bikaç gün sonra gittim muayene etti doktor bi sıkıntı yok temiz görünüyor dedi umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?