• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Momgirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
95
21
18
33
Hanımlaar geçen hafta kürtaj oldum ilk bikaç gün kanamam olmadı bikaç damla kahverengi akıntı geldi o kadar.Dün kırmızı adet kanaması gibi akıntı oldu bugün de siyah akıntı oldu sol alt kasığımda hafif batma hissi oluyor.kanamalarım ilk günlere göre fazla ama öyle çok değil fakat renkten renge giriyor .Sizce bu durum normal mi

Normal canım.. benim ara ara olmak şartı ile 20-25 gün sürdü ve bitti. 10 gün sonrasında da normal regli oldum

Hanımlaar geçen hafta kürtaj oldum ilk bikaç gün kanamam olmadı bikaç damla kahverengi akıntı geldi o kadar.Dün kırmızı adet kanaması gibi akıntı oldu bugün de siyah akıntı oldu sol alt kasığımda hafif batma hissi oluyor.kanamalarım ilk günlere göre fazla ama öyle çok değil fakat renkten renge giriyor .Sizce bu durum normal mi

Geçmiş olsun bende 4,5 ay önce kürtaj oldum
Benim kanamam ilk 5-6 gün yoğundu sonrasında azalarak devam etti 10.günde kesildi 13.günde tekrar gelmeye başladı 15 günden sonra tamamen bitti
Doktorlar 15 gün sürmesini normal kabul ediyolar aslında kanama olması daha iyi çünkü için temizlenmiş oluyor . Ben 20.günde kontrole gitmiştim, muhtemelen sende o gün gideceksin bakar doktor sıkıntı varsa söyler zaten. Kürtaj iyi yapılmazsa yapışıklık olabiliyomuş veya Allah korusun enfeksiyona neden olup başka sıkıntılara yol açabilir
Ben tıkanıklık veya yapışıklık varmı diye geçen gün hsg çektirdim. Burdan ne desek bilinmez en iyisi doktor bakınca belli olur bacım ama aşırı ağrın olursa hemen vakit kaybetmeden git

Geçmiş olsun bende 4,5 ay önce kürtaj oldum
Benim kanamam ilk 5-6 gün yoğundu sonrasında azalarak devam etti 10.günde kesildi 13.günde tekrar gelmeye başladı 15 günden sonra tamamen bitti
Doktorlar 15 gün sürmesini normal kabul ediyolar aslında kanama olması daha iyi çünkü için temizlenmiş oluyor . Ben 20.günde kontrole gitmiştim, muhtemelen sende o gün gideceksin bakar doktor sıkıntı varsa söyler zaten. Kürtaj iyi yapılmazsa yapışıklık olabiliyomuş veya Allah korusun enfeksiyona neden olup başka sıkıntılara yol açabilir
Ben tıkanıklık veya yapışıklık varmı diye geçen gün hsg çektirdim. Burdan ne desek bilinmez en iyisi doktor bakınca belli olur bacım ama aşırı ağrın olursa hemen vakit kaybetmeden git
Teşekkür ederim.Benim ağrı ve kanama öyle çok yok ama kürtajdan sonra kanama yoktu 4-5 gün şimdi şimdi olmaya başlayınca tedirgin oldum

Benim de birkaç gün ağrım olmuştu uzun sürmedi. sizinki gibi siyah geldiği de oldu doktor zaten öncesinde söylemişti siyah gelirse korkma normal diye. Siz de kürtajdan sonra mutlaka kontrole gidin çok önemli. ben 1,5 yıl sonra anca gittim

Teşekkür ederim.Benim ağrı ve kanama öyle çok yok ama kürtajdan sonra kanama yoktu 4-5 gün şimdi şimdi olmaya başlayınca tedirgin oldum

İnşallah sorun yoktur ama kesilip mesela birkaç gün sonra tekrar gelebiliyor
Her el farklı sanırım benden afedersin oluk oluk kan gelirdi😢 ve kürtajdan sonra ağrımda çok olmuştu Allah tekrar yaşatmasın yaşayan bilir . İnşallah en kısa zamanda sende toparlanırsın

Kızlar bende Temmuz ayında kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için... her adetimden önce göğüslerim şişerdi dokununca bile ağrırdı kürtajdan sonra 2 adet gördüm ama göğüslerimde şişme, hassaslaşma falan hiçbir şey olmadı bu normal mi acaba

Benim de birkaç gün ağrım olmuştu uzun sürmedi. sizinki gibi siyah geldiği de oldu doktor zaten öncesinde söylemişti siyah gelirse korkma normal diye. Siz de kürtajdan sonra mutlaka kontrole gidin çok önemli. ben 1,5 yıl sonra anca gittim
Kürtajdan bikaç gün sonra gittim muayene etti doktor bi sıkıntı yok temiz görünüyor dedi umarım öyledir

İnşallah sorun yoktur ama kesilip mesela birkaç gün sonra tekrar gelebiliyor
Her el farklı sanırım benden afedersin oluk oluk kan gelirdi😢 ve kürtajdan sonra ağrımda çok olmuştu Allah tekrar yaşatmasın yaşayan bilir . İnşallah en kısa zamanda sende toparlanırsın
İnşallah sağol benim de öyle bi kesiliyor bi artıyor ağrılarım da oluyor arada ama hafif yani

Kızlar bende Temmuz ayında kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için... her adetimden önce göğüslerim şişerdi dokununca bile ağrırdı kürtajdan sonra 2 adet gördüm ama göğüslerimde şişme, hassaslaşma falan hiçbir şey olmadı bu normal mi acaba
Kürtaj vücudun dengesini bozuyor heralde😪 ama şöyle bişey de var her adet bir olmuyor benim bazı adetlerimden önce göğsüm çok ağrır şişer hassaslaşır bazı adetlerim de hiç ağrı şişme olmaz

kızlar merhaba bende 5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için... kürtajdan sonra hiç sıkıntım olmadı çok şükür 2 ay düzenli bi şekilde adetimi gördüm bu ay da yine 2 Ekim de lekem geldi 3 Ekim de leke ve çok az kan geldi sonra tekrar lekeye çevirdi akşamına tekrar çok az kan geldi normal de leke gelir sonra ağrım başlar ve sökülürüm... ama bu ay öyle olmadı hala ne ağrım var ne de bir şey faranjit oldum sırf adetim kesilmesin diye hiçbir ilaç içmedim ıhlamur falan içtim neden böyle oldu kızlar bileniniz var mı :(

Kızlar hanımlar yine ben geldim benim adet bi türlü düzene girmedi sürekli adet oluyorum 15 günde bir.sanırım yumurtlama bozukluğu oldu.Kürtaj olalı da 3 ay oldu.Doğum kontrol hapları dışında bu adetlerimi düzene sokacak bi yöntem kür vs var mı? Çocuk istiyoruz yine ama bu düzensizliklikle biraz zor gibi:/

Back