- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Canım ben kalp atışlarını duydum, ellerini ayaklarını gördüm :) 3 aylıktı resmen .. maalesef Allahın takdiri birşey yapamıyoruz. elimizden birşey gelmiyor. ben bir sonraki hafta cinsiyet öğrenmeye gidecektim öldüklerini öğrendim.Ne güzel zaman geçmiş..Benim kendi doktorum hemen kalabilirsin demisti.Kurtajim arefeye denk geldigi icin kendi doktorum izinliydi murtaji baska hastanede yaptirdim.Ama kurtaji yapan yer 6ay en az 3ay bekle dedi.
Hemen hemen her gün ağlıyorum..Ultrason resimleri hala duruyor.
İşin daha üzücü yanı doktor banada ikiz olabilir dedi embriyo iki parcaya bölünmüş yada ikiz gebelik bu dedi.
Anomali olabilirmiş.Normal gebeliğe benzemiyor dedi.Yani yaşasada sağlıklı gebelik olmayacakmiş sanirim.
Ben kalp atisini duymaya gidecegim gun ogrendim bunu 8haftalik sanarken 5.5haftada kalmiş.
Ultrason resimlerini sana tavsiyem atman.. çünkü gördükçe daha çok üzülüyorsun. olaya iyi açıdan bak en azından hamile kalabiliyorsun.. yıllarca bebek hasreti ile yananlar var. bende çok ağladım 10 gün 15 gün olayın şokunu atlatamadım her gece rüyamda kürtaja girip girip çıkıyordum bebek ağlamaları duyuyordum. ama sonra bir gün kucağımda bebek emzirdiğimi gördüm ; o gün artık toparlanmam gerektiğini anladım. meleklerim gitti ama şimdi başka bir bedende gelmek için can atıyorlar belki. cenette kavuşucaz diyorum. sende böyle düşün ..
ve hemen hamile kalmanı tavsiye etmiyorum rahim eski düzenine gelsin en azından 2 adet dönemi gör.. tüm doktorlar en azından 10 doktordan 8i 2-3 regli görülmesinden yana..
Ben 4 regli bekleyeceğim rahim tekrar daralsın eski haline gelsin diye.. Eylülde doktora gidicem hamilelik düşündüğümü söylicem kan değerlerim hormon testi folik asit ne varsa 1-2 ay içinde halledip Kasım'da çalışmaya başlıcam artık Rabbim ne zaman uygun görürse..