Gelen giden yok adet olmadımHadi gozun aydın canim@elifkbr sen ne ettin
41. Günüm bugun oldum cnm dahaKızlar merhaba,
Bende geçen ayın 15 inde kürtaj oldum ama halen adet olmadım. Siz ne zaman adet olmuştunuz?
Ay hadi inş cnm inş vardır bebişinGelen giden yok adet olmadım
İnsallah bakalım sende çalışmalara başlarsın artıkAy hadi inş cnm inş vardır bebişin
Aynen cnm hrmen başlıcam inş güzel haberlerle gelirim bidahaki ayİnsallah bakalım sende çalışmalara başlarsın artık
41. Günüm bugun oldum cnm daha
Alacağız senden güzel haberler rüyamda ikiz kızım olmus emziriyorum bebeğin yüzüne gogsumden süt fışkırıyordu bide güzellerdi gözleri renki dua ediyorum rüyamda inşallah değişmez göz renkleri diye:)İnsallah bakalım sende çalışmalara başlarsın artık
Göğüsten sut fışkırması rüyada güzel anlamlara geliyor insallah öyle de olur :)Alacağız senden güzel haberler rüyamda ikiz kızım olmus emziriyorum bebeğin yüzüne gogsumden süt fışkırıyordu bide güzellerdi gözleri renki dua ediyorum rüyamda inşallah değişmez göz renkleri diye:)
Amin inşallah rüyam gerçek olur ikiz çocuklarım olurGöğüsten sut fışkırması rüyada güzel anlamlara geliyor insallah öyle de olur :)
Tesekkurler tatlım sen nasılsinselam kızlar nasılsınız
iyiyim yarın 40.cı günüm regli olmayı bekliyorum sonra beklicem işte. durum ne sende varmı bişilerTesekkurler tatlım sen nasılsin
Bende yok canım adet oldum yarın doktora gidecem bakalım ya adetliyken alltn bakmaz dimiiyiyim yarın 40.cı günüm regli olmayı bekliyorum sonra beklicem işte. durum ne sende varmı bişiler
Yarın doktor kontrolün var test yapacaksin ışte sabret inşallah gelmeyecekler kuzumBugün 4 gun oldu adet geceli , yarın 5.
Ayın 27si gelmeye kalkmaz insallah kırmızılar
BakıyorlarBende yok canım adet oldum yarın doktora gidecem bakalım ya adetliyken alltn bakmaz dimi
Canım adetin 3.cu yada 4.cu günü gitmen gerekli yoksa bakmıyorlar adetli iken ilaç veriyorlar. 7.8. Gün gidersen ilaca başlayamazsın. Çok mu geliyor kanaman . Ben tüp bebek ve asilamada hep adetli gittim en son asilamada sırtıma kadar çıktı kan düşün ama doktorlar alışık hemşirelerde öyle tınlamazlar yaniKızlar ben vazgeçtim yarın gitmicem adetliyken alttan muayene ediyolarmis valla o halde açamam gitmiyorum o yüzden yumurta takibi yaptıracaktım ondanda vazgeçtim catlatma iğnesi varmış ondanda vazgeçtim şimdi ben temizlenince gitsem olmazmi ki
Anladım tatlım ya benim o denli sıkıntım yok aslında ben kasiniyorum onu anladım kendime iş çıkarmaya bayılıyorum adetin 5.gunu yarın vazgeçtim ya gerek yok amacım yumurtlama günümü öğrenmekti ama vazgeçtimBakıyorlar
Canım adetin 3.cu yada 4.cu günü gitmen gerekli yoksa bakmıyorlar adetli iken ilaç veriyorlar. 7.8. Gün gidersen ilaca başlayamazsın. Çok mu geliyor kanaman . Ben tüp bebek ve asilamada hep adetli gittim en son asilamada sırtıma kadar çıktı kan düşün ama doktorlar alışık hemşirelerde öyle tınlamazlar yani
Şöyle yap bal tarçın çörek otu ya da hayıt tohumu çayı ve aslan pençesi sanırım bunları günlük kullan adetin 15.ci günü yumurta kontrolüne git öğrenmiş olursun gerekirse çatlama verirAnladım tatlım ya benim o denli sıkıntım yok aslında ben kasiniyorum onu anladım kendime iş çıkarmaya bayılıyorum adetin 5.gunu yarın vazgeçtim ya gerek yok amacım yumurtlama günümü öğrenmekti ama vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?