Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende kürtaj olalı bugün 50 gün oldu hala adet olmadım bende yapışlıktan korkuyorum umarım biri cevap yazarArkadaslar belirtileri neler hangi sikayetlerle karsilastiniz beni bu konuda aydinlatirmisiniz acaba
Aaa neden hala doktora gitmedincanım bende kürtaj olalı bugün 50 gün oldu hala adet olmadım bende yapışlıktan korkuyorum umarım biri cevap yazar
pazartesi gittim canım tarlusal verdi kullanıyorum hala tık yok her tarafım şişti sende mi kürtaj oldunAaa neden hala doktora gitmedin
Ben olali bayaa oluyo ben ilk adeti 42.gun digerlerini hep 30.gun oldum agri vs hissediyormusunpazartesi gittim canım tarlusal verdi kullanıyorum hala tık yok her tarafım şişti sende mi kürtaj oldun
canım ağrı arada oluyor bazen oldu diyorum ama bakıyorum hiçbişey yokBen olali bayaa oluyo ben ilk adeti 42.gun digerlerini hep 30.gun oldum agri vs hissediyormusun
neden kan pıhtılaşması olmuş çok geçmiş olsunBende yeni kürtaj oldum kan pıhtılaşma sı olmuş serum yedim böyle olan varmı konu dışı oldu kusura bakmayın
Yapisiklik vsolmus olabilir mi scaba normalde adetlerin duzenlimi vakum yontemiylemi oldun kurtaj ilk gun hafif kanaman oldumucanım ağrı arada oluyor bazen oldu diyorum ama bakıyorum hiçbişey yok
bilmiyorum canım umarım olmamıştır normalde adetlerim çok düzenli hiç şaşmaz maximum 30 günde bir olurum kürtajdan sonra bir hafta hafif hafif kanamam olmuştuYapisiklik vsolmus olabilir mi scaba normalde adetlerin duzenlimi vakum yontemiylemi oldun kurtaj ilk gun hafif kanaman oldumu
iyi temizlememişler mi acabaUltrason dan bakınca pıhtı var dedi doktor serum verdi şimdi bekliyorum bakalım ne dicek bilmiyorum kan pıhtısı kalmış dışarı atım için serum verdi
Bugun kacinci gunun canimbilmiyorum canım umarım olmamıştır normalde adetlerim çok düzenli hiç şaşmaz maximum 30 günde bir olurum kürtajdan sonra bir hafta hafif hafif kanamam olmuştu
Yaaa bilemedimki birdahami gitsen acaba doktora53 oldu bugün moralim çok bozuk![]()
gelecek haftaya kadar bekliycem canım olmazsam tekrar gidecem doktora gitmektende bıktım hayırlısı olsun ne diyimYaaa bilemedimki birdahami gitsen acaba doktora
Oyle deme insallah yapisiklik falan olmasinda gerisi onemli degil tabiki ama ben adet miktarim degisti kurtajdan sonra meselagelecek haftaya kadar bekliycem canım olmazsam tekrar gidecem doktora gitmektende bıktım hayırlısı olsun ne diyim
nasıl değişti azalıyor muOyle deme insallah yapisiklik falan olmasinda gerisi onemli degil tabiki ama ben adet miktarim degisti kurtajdan sonra mesela
Benim duzenli ama kanama miktarim degisti evet niye degisti bunuda been merak ediyorumnasıl değişti azalıyor mu