Araştırma hastanesine yaptırdım ben ücretsiz. Bir tek lupus antikoagülan testi için 45 tl ödedik.Testler size kaça mal oldu acaba
İki düşükten sonra bakiyorlarmi acabaAraştırma hastanesine yaptırdım ben ücretsiz. Bir tek lupus antikoagülan testi için 45 tl ödedik.
Canım benim 1 düşük. Bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum. Çok söyledim valla . Anne tarafında çok kan pihtilasmasi var ablamda ilk bebeğini kaybetti bunları söyledim yaptılar.İki düşükten sonra bakiyorlarmi acaba
İnşallah bende gidince yalvaracam artık genetik bölümüne mi gidecezCanım benim 1 düşük. Bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum. Çok söyledim valla . Anne tarafında çok kan pihtilasmasi var ablamda ilk bebeğini kaybetti bunları söyledim yaptılar.
Önce kadın doğuma gidiyorsun o seni genetiğe yönlendiriyor canim. Inslalah inşallah yalvar inan bende yalvardım.İnşallah bende gidince yalvaracam artık genetik bölümüne mi gidecez
Senin 2 düşük mu oldu. Sende de büyük ihtimalle kan pihtilasmasi vardır düşük mu oluyor kalbi mi duruyor bebeğinİnşallah bende gidince yalvaracam artık genetik bölümüne mi gidecez
ilk gebeligim 6 haftalık ti kimyasal dediler ikinci 14 haftalikdi kanamam oldu düştü devlet ve araştırma üç düşük den sonra bakiyorlarSenin 2 düşük mu oldu. Sende de büyük ihtimalle kan pihtilasmasi vardır düşük mu oluyor kalbi mi duruyor bebeğin
Yapan yapıyor Canım git söyle Inslalah yaparlar. Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun. Inslalah tez zamanda güzel haberler alırızilk gebeligim 6 haftalık ti kimyasal dediler ikinci 14 haftalikdi kanamam oldu düştü devlet ve araştırma üç düşük den sonra bakiyorlar
Amin canım benim daha yeni düştu için 4 veya 6 ay dinlenmem lazımmış rabbim önce senin kucağını doldursun ondan sonrada hiç bekletmeden bennim insallahYapan yapıyor Canım git söyle Inslalah yaparlar. Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun. Inslalah tez zamanda güzel haberler alırız
Benimde 2 ay oldu canım seni çok iyi anlıyorum. Bende eylül sonuna kadar bekliycem testler 3 ayda çıkıyor. Bekleyecez. Hayirlsii ne zamansa ozaman olsun. InşallahAmin canım benim daha yeni düştu için 4 veya 6 ay dinlenmem lazımmış rabbim önce senin kucağını doldursun ondan sonrada hiç bekletmeden bennim insallah
Direk genetik bölümüne mi gittiniz yönlendirdiği siziBenim de 5,5 aylık erken Doğum oldu öncesinde de kimyasal gebeliğim vardı . Çekinerek genetik tıp bölümüne gittim test yapmaz diye düşünüyordum kadın saolsun direk yaptı ve geç düşüklerde şart dedi çok yardımcı oldu sonuçlar 1,5 aya ancak çıkıyormuş
Yok ben direk genetik bölümüne randevu alıp gittimDirek genetik bölümüne mi gittiniz yönlendirdiği sizi
Hastaneye göre değişiyor olabilir tam bilmiyorum . Sizin o hastanedeki yapılan işlemlerinize de bakıyor benim kaydım yoktu o hastanede ona rağmen anlattım durumu o da bir sürü soru sordu bilgisayara girdi . Eşimle benden kan alındı ama istemezse eşten alınmasa da oluyormuşDirek genetik bölümüne mi gittiniz yönlendirdiği sizi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı Bir şekilde kucaklarimizi doldursunHastaneye göre değişiyor olabilir tam bilmiyorum . Sizin o hastanedeki yapılan işlemlerinize de bakıyor benim kaydım yoktu o hastanede ona rağmen anlattım durumu o da bir sürü soru sordu bilgisayara girdi . Eşimle benden kan alındı ama istemezse eşten alınmasa da oluyormuş
Amin amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı Bir şekilde kucaklarimizi doldursun