Kürtajdan sonra vs kontrole gitmedim. Şimdi çovuğum olmuyor :(

Fruma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
281
108
103
Hanımlar 3 yılllık evliyim ve aralık 2015 de düşük yaptım. Düşükten sonra doktor bi hap vermişti ama ben hiç kullanmadım 17 gün sonra kontrolum vardı onada gitmedim kayınvalidem gerek yok filan dedi hastanede çok uzak olduğu için bende öyle diyince umursamadım. Daha sonra 1.5 sene korundum işte şimdi 4 aydır korunmuyorum ama olmuyor? Daha önce araştırma hastanesine gidip muayene oldum temiz çıktım ama yinede olmuyor? Birde çok çok afedersiniz düzensiz bi ilişkim var ayda 5 yada en fazla 7 kez ondan fazla olmuyor. Sizce sebebi ne olabilir neler yapmam lazım ? Bende artık çocuğum olsun istiyorum

ilişkiniz seyrek bu hamile kalmanı olumsuz etkiyebilir sana tavsiyem adetinin ortalarına doğru sık ilişki yaşaman mesela 28 günde bir oluyorsan adetin birinci gününden itibaren 12 13 14 15 günleri senin yumurtlama ve doğurganlık zamanlarındır

Ben ortalarında en fazla 3 yada 4 oluyor oda her ay değil bunu bunu deniycem inşallah bu ay olumlu sonuç alırım içimde öyle bi his var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…