- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 35
- Konu Sahibi ucurtma_avcisi
Arkadaşlar çok kafaya takıyorum bu durumu..
Geçen ay bebeğimin gelişiminin durması, kalp atışının olmaması sebebiyle 7 haftalıkken kürtaj oldum, bebeği aldılar
Üzerinden 32 gün geçmişti ki; benim çok şiddetli kasık ve bel ağrılarım oldu çok kötüydü. 2 gün devam etti ve azalarak geçti. Adette olamamıştım.. Kürtaj üzerinden 36 gün geçtikten sonra farklı bir doktora görünmek istedim (parça vs. kaldıysa kürtajı yapan dr. söylemez gibi düşündüm). Doktor ultrasonla rahim içinde birikmiş sıvı gördüğünü, muhtemelen bunun adet kanaması olabileceğini söyledi. Kürtajı yapan doktoruna git, sana ilaç verir atabilmen için dedi.. Ben bir süre ihmal ettim geçiştirdim ve gitmedim. 50. gün olmuştu ben hala adet görememiştim ve kürtajı yapan doktoruma gittim. Muayene etti fakat biriken sıvıyı göremedi, kaybolmuş dedi.. O sıvı kendiliğinden rahim içinde nasıl kaybolabilir?? Nereye gider?? Ve anlattıklarımdan dolayı rahim ağzında kapanma olduğundan şüphelendi. Bana doğum kontrol hapı verdi kutu bittiğinde adet olman gerekiyor, eğer adet göremezsen ve kasık ağrıların olursa gel, kanama yine birikecek ve ben rahim ağzını açacağım dedi
Bu işlem kolay bir işlem mi? Acı verir mi? Hamileliğe engel midir
Ve rahim içinde yapışıklıktan da çok korkuyorum.. Kürtajdan sonra bu tarz sıkıntı yaşayanlar oldu mu?
Geçen ay bebeğimin gelişiminin durması, kalp atışının olmaması sebebiyle 7 haftalıkken kürtaj oldum, bebeği aldılar