Kurtajdan sonra korku

blackwidow11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
9
7
19
Merhaba, 22 yasindayim ve 3 aylik evliyim. Korundugumuz halde istemeden hamile kaldim 6 haftalikti ve aldirmak durumunda kaldim. Lutfen yargilamayin ozel sebeplerimiz var.
bu sabah sedasyon ile kurtaj oldum. Hicbisey hissetmedim ama sedasyonun nasil bir sey oldugunu cozemedim. Cunku islem bittiginde kollarimi bagladiklarini sonrasinda cok kotu seyler oldugunu soylemisim esime. Hatirlamiyorum fakat acaba o an bunu yasiyor muyuz? Uyanik mi oluyoruz? Sabahtan beri bunlari düşünüp cok korkuyorum ve korunmak icin ne yapmam gerektigine bakip duruyorum bunu asla tekrar yasamak istemiyorum. Tramva kalacak sanirim. Nasil atlatabilirim veya bu genelde herkeste olan bir durum mu? Birde sol elimde yüzük parmağımda bir karincalanma basladi ve elim sogudu normal mi? Yasayan varsa fikirlerinizi almak istiyorum. Simdiden tesekkur ederim.

Travma zannettiğiniz gibi bir şey değil, basit bir Google araştırmasıyla isteğe bağlı kürtaj olmanın travma olmadığını öğrenebilirsiniz. Travma modası sıktı artık gerçekten, sizin için söylemiyorum bu arada herkesin ağzında bir travma lafı dolaşıyor o yüzden dedim. Her şeye travma diyerek başınıza gelen şeyleri farkında olmadan büyütüyorsunuz.

Korunduğunuz halde gebe kalmışsınız ve gebeliği sonlandırmışsınız, kolay olmadığına eminim ama herkesin başına gelebilir maalesef. Umarım istiyorsanız hazır hissettiğiniz güzel bir zamanda yaşarsınız bu duyguyu, demek ki şu anda sizin için uygun bir zaman değildi.
Ve hayır baygın oluyorsunuz, bir şey yaşamıyorsunuz. Korunma yöntemleri için de düzenli gideceğiniz bir jinekolog bulup size en uygun yöntemi doktorunuzla birlikte seçebilirsiniz. Birçok korunma yöntemi mevcut, hepsi her kadına uymayabilir.

Travma zannettiğiniz gibi bir şey değil, basit bir Google araştırmasıyla isteğe bağlı kürtaj olmanın travma olmadığını öğrenebilirsiniz. Travma modası sıktı artık gerçekten, sizin için söylemiyorum bu arada herkesin ağzında bir travma lafı dolaşıyor o yüzden dedim. Her şeye travma diyerek başınıza gelen şeyleri farkında olmadan büyütüyorsunuz.

Korunduğunuz halde gebe kalmışsınız ve gebeliği sonlandırmışsınız, kolay olmadığına eminim ama herkesin başına gelebilir maalesef. Umarım istiyorsanız hazır hissettiğiniz güzel bir zamanda yaşarsınız bu duyguyu, demek ki şu anda sizin için uygun bir zaman değildi.
Ve hayır baygın oluyorsunuz, bir şey yaşamıyorsunuz. Korunma yöntemleri için de düzenli gideceğiniz bir jinekolog bulup size en uygun yöntemi doktorunuzla birlikte seçebilirsiniz. Birçok korunma yöntemi mevcut, hepsi her kadına uymayabilir.
Cok tesekkur ederim. Operasyon aksami direkt yazdim korktugum icin. Icimi rahatlattiniz. Cok sagolun

X