Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım.benimde 7 gün sürmüştü kanamam ve şuan yine hamileyim 3,5 aylık.allahım işallah sanada yeniden yeni bir umut ışığı nasip etsin canım.yeni bi bebiş azda olsa insanın acılarını unutmasına yardımcı oluyo.
insallah cnm benimde bu 5.düsügüm digerlerinde bu kadar sürdügünü hatirlamiyorum sonu kötü bitmez ins allahim kucagina almayi nasip etsin bebegini ins
Benim doğum + kürtaj olduğu için 10-15 gün sürmüştü....Ben lohusalık kanaması yaşadım bir nevi yani...
Üst üste bu kadar çok düşük yaşıyorsanız genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırsanız iyi olur.
gecmis olsun cnm doktorun buna normal dedimi peki bana 10 gün gectiginde kürtaj olacaksin dediler!! korkuyorum
hepsini yaptilar cnm genetikte bisey cikmadi kanimda sadece protein s degeri düsük cikti onun icin aspirin yeterli olur dedi doktorum onuda kullandim ise yaramadi benim bi tane allahima sükürler olsun saglikli yavrum oldugu icin sasiriyorlar doktorlar sebebsiz düsük
Benim durumum farklı canım..Ben normal doğum yaptım.Erken doğum,geç düşük gibi bir şeydi.2.trimestr de oldu.Vücudum doğum yapmış olarak kendini algıladığından 15 gün kadar göğüslerimden de süt gelmişti..Yani lohusalık yaşadım...[/QU gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insan böyle seyler basina geldiginde birdaha aya kalkamayacagini herseyin bittigini düsünüyor ama allahim öyle bi güc veriyorki unutturup tekrar takrar o bebegi kucagina alana kadar denemek istiyorsun allah yar ve yardimcimiz olsun
Çok geçmiş olsun ama bence muhakkak bir sebebi olmalı...:sm_confused:
Benim durumum farklı canım..Ben normal doğum yaptım.Erken doğum,geç düşük gibi bir şeydi.2.trimestr de oldu.Vücudum doğum yapmış olarak kendini algıladığından 15 gün kadar göğüslerimden de süt gelmişti..Yani lohusalık yaşadım...[/QU gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insan böyle seyler basina geldiginde birdaha aya kalkamayacagini herseyin bittigini düsünüyor ama allahim öyle bi güc veriyorki unutturup tekrar takrar o bebegi kucagina alana kadar denemek istiyorsun allah yar ve yardimcimiz olsun
Amin canım,hayırlısı ile inşallah...
merhaba arkadaşlar. beni hatırlıyosundur canım başka kürtajla ilgili bi topiğe de yazmıştım. boş gebelikten 25 eylülde kürtaj olmuştum. kanamam hala devam ediyo hafif hafif. dr normal dedi, ateşin yükselirse, ağrın olursa veya çok kanamam olursa gelmen gerekir bunun dışında hafif kanama normaldir dedi 10 güne kadar. tekrar geçmiş olsun... ALLAH korusun hepimizi, bidaha yaşatmasın...