• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtajdan sonra kanama ???

yagmurcukkusu89

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
230
180
18
36
Kizlar mrb, kurtaj sonu cok kanama olur diye biliyorum ama benim ilk gun geldi sonra lekelenme seklinde..

Bu bi sorun teskil edermi?
Kusura bakmayin yakinimda sorabilcegim kimse yok..

Basindan gecenler varsa lutfen yardim edin..

Simdiden tsk ederm

canım o kişiye göre değişir kürtajla alındığı için rahim içi boş oluyor ve kanama olmuyor doğal olarak benimde ilk gün çok az geldi sonra kesildi bi kaç gün sonra lekelenme oldu. normal bir durum canım kafaya takacak bişey yok

bende kurtaj oldum ilk gün geldi bira lekelenme tyarzında sonra ara ara oldu normal adet gunumde standart yogunlukta kanamam oldu.

Kizlar mrb, kurtaj sonu cok kanama olur diye biliyorum ama benim ilk gun geldi sonra lekelenme seklinde..

Simdiden tsk ederm
Benim ilkinde hic kanamam olmadi sadece lekelenme oldu digerinde 4-5 gun kanamam oldu. Sorun oldugunu sanmiyorum kişiden kişiye de işlemden islemede değişiyor

Simdiden tsk ederm
Aalinda bu dr un iyi is cikardigini gosterir cok kanama demek bazen içerde parca kalmasi anlamindaymis çünkü bnm de leke leke 1 hafta surdu ve bitti ama cok az oldu

Back