Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 50 gün önce kürtaj oldum 35 gün sonraadet gördüm 15 gündür kanamam var normal mi?kürtaj olan arkadaşlar deneyimlerinzi paylasir misiniz
Ben de 21 kasımda kürtaj oldum ama hala adet olmadım canım.Adet durdurucu ilaç veriyor doktor burada okuduğum kadarıyla.Doktora git bence cunku 10 günden fazla gelen kan normal değil..
Ben de 21 kasımda kürtaj oldum ama hala adet olmadım canım.Adet durdurucu ilaç veriyor doktor burada okuduğum kadarıyla.Doktora git bence cunku 10 günden fazla gelen kan normal değil..
Ben gecen hafta cuma kürtaj oldum. Normal regl tarihim 18 ocakti ama iki uc gundur yogun kanamam oldu doktora gittim bugun, normal regl olmaya baslamissin dedi
Dr. Kurtaj tetiklemis olabilir regl olmani dedi
Ben gecen hafta cuma kürtaj oldum. Normal regl tarihim 18 ocakti ama iki uc gundur yogun kanamam oldu doktora gittim bugun, normal regl olmaya baslamissin dedi
Dr. Kurtaj tetiklemis olabilir regl olmani dedi
Benimde kurtajin hemen akabinde 4 gun lekelenmelerim oldu sonra regl olmuşum. Kisiden kisiye degisiyormus. Lekelenme olmasi cok normal bir iki aya normal duzene doneriz diye dusunuyorum..
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 50 gün önce kürtaj oldum 35 gün sonraadet gördüm 15 gündür kanamam var normal mi?kürtaj olan arkadaşlar deneyimlerinzi paylasir misiniz
Derya hanım merhaba kürtaj olalı uzun süre olmuş ama adetleriniz ne zaman düzeni girdi, bende uzun süre adet görüyorum şuanda dienille ilaç kullanıyorum 2.kutuma başlayacağım