kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

ya kızlar dün kahverngi leke geliyodu bgn pek yok adet deilmym anlamadm kiya
canim ben adet olmustum 6 agustosta sonra ayin 21 inden sonra kahve rengi ara lekelerim bazen cok bazen az gelmeye basladi sali dr gitmistim yumurtlama donemindesin bazen oluyo dedi gusel bir yumurtan var dedi eger adet tarihin yakinsa hamiste olabilirsin yerlesme diilse yumurtlamadir belki bnm gibi dr gitmeyi dusunsene?

canım dün gittim doktora ultrasonda bakmadı bile beta istedi kürtaj sonrası kanda düştü mü diye.. sinir oldum ya.. şimdi akıntım var bastırınca kan geliyo normalde kahve geliyo ama yavaş yavaş sökülmeye başladı galiba.. bu bal çörekotu tarcını yedikten sonra gidicem doktora yumurtalatıma baktırıcam bakalım ne dicek kaç tane var falan ona göre devam edicem canım

canım kaç gün sürüyo senin adet? kaçıncı gün yumurtan büyümüş yani baya olmuş benmde hemen hmen 21 22ç. gün çatlıyor

Kizlar benim kürtaj sonrası 23.günüm.normalde 28 günde adet olurum..ama bu gün çamaşırıma pembe lekelenmem oldu.ped taktım yok bişey.sizce erken değil mi..geçen gebeliğimdede 4-5gün kala lekelenmem olmuştu böyle.

ARKADASLAR BEN 27 TEMMUZDA DUSUK YAPTIM HALA ADET OLAMDIM ACABA HAMILEMIYIM TEST YAPTRMAKTA ISTEMIYORM NEGATF CIKARSA KOTU OLURUM

canıımm sen nerdeeeesiiiiiiiiiiinnnn

ben hala hamile kalamadım ya düşükten sonra 36 gün adet oldun ıkıncı adetimi 26. gün oldum surda 3. adetime 1 hafta var umudum yok diğer aya kaldım şimdide olmuyo olmıcak gibi off offf

Yaa hepiniz 40 45 günü bulmuş benim ki 24.gün lekelenmem var.adet mi olucam ki.döngüm 28 gün normalde.

kızlarrrr ovulasyonaa başlayanlarrrr fotolar atınn lütfenn.. topiği boş bırakmayalımm bende başlıcam iyice motive olalımmm. incir kürü yapıcamm kızlar yapan var mı aranızdaa??

Kapida odeme var mi bilmiyorum canim ben gecen ay kredi karti ile odedim. Universite yillardimda ogrencilere verilen dusuk limitli kartim var ne olur ne olmaz diye internetten onunla alisveris yapiyorum. Gecen ay hamile kalamadim bu ayda jel+Ov.testi+Gebelik testi paketinden alicam. Bu aydan cok umutluyum bakalim. Ilk gebeligimde de ov testi ile hamile kaldim yani az cok testlerden anliyorum. Sanada yardimci olmak isterim arkadasim sen al cek foto koy ben sana soylerim durumu :))

Bu arada insallah yum donemi akintim olursa saadet arkadasimizin soyledigi gibi uzayan akintiyi yakaladigim anda ddeneme tapacagim. Tez vakitte bebeklerimize kavusuruz insallah.

Elifcimmm kuru inciri yemek mi daha iyi yoksa kaynatip suyunu icmek mi daha iyi sence???

canm alamadım kredi kartım yok internettede çok uygun normalde çok pahalı ya.. nasl alcam blmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…