kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

k

kaç gün snra adet oldn canım kürtajdan?
benim sıkıntılı oldu canım kürtajdan 15 gün sonra adet oldum ondan sonra da 10 gün sonra ve 15 gün sonra olmak üzere 3 defa ramazanın içinde adet gördüm kist oluşmuş o yüzden düzensizlik olmuş. dk ile bu ay düzene girdi.

ay ne guzel canm ya benm kanamam bile çok olmadı anlamadm gtti aklıma kötü kötü şyler geliyo ya

ay ne guzel canm ya benm kanamam bile çok olmadı anlamadm gtti aklıma kötü kötü şyler geliyo ya
canım hiç güzel birşey değil o kadar çok adet oldum ki bünyem zayıf düştü gerçekten yıpratıcı oldu. ama olmaması da sıkıntı bence dra görünmelisin 40 günden sonrası normal değil diye biliyorum eğer hamile değilsen. benim de kürtajdaan sonra kanamam olmamıştı öyle fazla. aklına kötü şeyler getirmemeye çalışmalısın bence dra gidip kafanı rahatlatmalısın. inşallah hamilesinddir ondandır:)

benm bebeğmnde kalbi durdu ve adet olamadım siz kaçıncı gün oldunuz?

Ben tam 30.gun oldum yani soyle oldu 30.gun foss diye anlik bi kanama geldi baska gelmedi 31. Gun adet tam anlamiyla basladi. Doktora soyledim tam 30. Gun adet gormussun dedi. Gebelikten once 34 35 gunde bir oluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…