- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.321
canm benm akıntım çoookk vardı şmdide devam ediyor ve 43. günüm patlıcam yakında artıkKIZLARRRRR ACİLLL ÖNEMLİİİ!!!!! aranızda akıntısı olanlar vardı noldu akıntınız kesildi mi ve çok muydu
benm bebeğmnde kalbi durdu ve adet olamadım siz kaçıncı gün oldunuz?yok kalma die bişi yok bnmde düşük olmadı bnm knn de kalbi durdu ve kürtaj oldum
canm benm akıntım çoookk vardı şmdide devam ediyor ve 43. günüm patlıcam yakında artık
benm bebeğmnde kalbi durdu ve adet olamadım siz kaçıncı gün oldunuz?
aynen canm negatif çkmıştı.. şimdide ara ara ağrılar oluyor falan bilmiyorum artık adet olmaya rzıyım yani böyle beklemek mahfettieee en son ne zaman gebelik testi yaptın bi kere yapmıştın galiba neg. çıkmıştı yanlış hatırlamıosam
kaç gün snra adet oldn canım kürtajdan?21 ağst reglm bitti kürtajdan sonra ilk düzenli reglimdi, korunmayı bıraktık ya nasip artık...
benim sıkıntılı oldu canım kürtajdan 15 gün sonra adet oldum ondan sonra da 10 gün sonra ve 15 gün sonra olmak üzere 3 defa ramazanın içinde adet gördüm kist oluşmuş o yüzden düzensizlik olmuş. dk ile bu ay düzene girdi.k
kaç gün snra adet oldn canım kürtajdan?
ay ne guzel canm ya benm kanamam bile çok olmadı anlamadm gtti aklıma kötü kötü şyler geliyo yabenim sıkıntılı oldu canım kürtajdan 15 gün sonra adet oldum ondan sonra da 10 gün sonra ve 15 gün sonra olmak üzere 3 defa ramazanın içinde adet gördüm kist oluşmuş o yüzden düzensizlik olmuş. dk ile bu ay düzene girdi.
canım hiç güzel birşey değilay ne guzel canm ya benm kanamam bile çok olmadı anlamadm gtti aklıma kötü kötü şyler geliyo ya
bir testin içinde kaç tane var?ovulasyon testı eczaneden sıparıs verdım 2 saat sonra geldı eczaneden aldım
benm bebeğmnde kalbi durdu ve adet olamadım siz kaçıncı gün oldunuz?
kızlar bu arada ovulasyon tsti kaç günde geliyor bende adet oldugum gibi sipariş vericem yetişir dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?