kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

kızlar dün test yaptım negatifti bugün 41. günüm ya ne zamana kadar olmalıyım anlamadım ya olmazsam kötü birşey çıkabilir mi korkmaya başladım

cnm belirtilerin neler 2. de ve kürtajdan kaç gün sonra başladı
canım hiç belirtim olmadı, hatta burda da söyledim. benim ilk hamileliğimde inanılmaz göğsüm ağrımıştı. bbunda da ağrıdı ama öğrendikten sonra başladı. tek belirtim yine sulu göz olmuştum :) bir de içimd bi his vardı, hissetmiştim :)[/QUOTE]

ANLADIM CNM İNŞALLAH BNMDE VARDIR İLK HAMİLELİĞİMDEKİ BELİRTİLERİM VAR SANKİ BİLEMEDİM AMA

ANLADIM CNM İNŞALLAH BNMDE VARDIR İLK HAMİLELİĞİMDEKİ BELİRTİLERİM VAR SANKİ BİLEMEDİM AMA[/QUOTE]
Canim insallah hamilesindr ne zman kan testi yaptircaksinn

Aniden batmalar koltukdan kalkınca felan ilk gebeliğimdede teste bi kaç gün kala oluodu akıntııı hala devam edio ilkinde bu yoktu ..ve gece wc ye çıkma beni gece uykumdan hiçbişi alıkoyamaz ama dün gece gene wcye kalktım

Aniden batmalar koltukdan kınca felan ilk gebeliğimdede teste bi kaç gün kala oluodu ve gece wc ye çıkma beni gece uykumdan hiçbişi alıkoyamaz ama dün gece gene wcye kalktım
Canim erkenmis gercekten. Ama belirtilerin hamilelik belirtileri gibi gercekten sık idrara cikmak mesela. Duygusallik bsladi mi? Benim ilk belirtim herseye aglamamdi :) normalde hic aglayan bi insan degilimdir :)

canim cok uzuldum ya rabbim tekrardan hamile kalmayi cumlemize nasip etsin . bende 2defa dusuk yasadim bugun hastaneye gidicem hem grip icin hemde gunum gecti bakalim hakkimizda hayirlisi

Canim erkenmis gercekten. Ama belirtilerin hamilelik belirtileri gibi gercekten sık idrara cikmak mesela. Duygusallik bsladi mi? Benim ilk belirtim herseye aglamamdi :) normalde hic aglayan bi insan degilimdir :)

normaldede ağlayan bi yapım var amaa bu ara eşi,mle hep gezip tozar olduk daha çok gülme var hahaha :)

aaaaa nasıl oldun canım yani korkulacak bir operasyon mu birde ne zaman oldun gebelikten önce mi sonra mı? cuma günü histereskopi olma ihtimalim var çok korkuyorum ((

gebelikden önce düşük riskini azaltmak için olduk ama nerdeeee rabbim neylerse güzel eyler...korkulcak bişi yok yanında pedinin yedek iç çamaşırı pijama terlik felan koy çıktıkdan sonra bi süre kendini halsiz bitkin hissediyorsun oda açlıkdan ...ben 3 kere oldum hatta bu ameliyatı yapamadılar vs.. bişiler oldu her çıkışımda hep ağladım bn anesteziden ayılırken hep öle oldum ...inşallah sağlıkla atlatırsın korkma ...

Peki en son dusuk sebebin neydi canim yine mi polip olusmus? Benimki dusuk degil kalbi durmustu poliple alakasi yok zaten polip ilk adetten sonra olustu bugun doktora gidicem bakalim durumlar ne hic umudum yok ama insallah gecmistir. Cok arastirdim kendiliginden gecme ihtimalide yokmus tek care ameliyat. Kurtajda oldum anestezi aldim simdi cok korkuyorum ya gece falan kalacak miyim kac saat surecek acaba??

yok kalma die bişi yok bnmde düşük olmadı bnm knn de kalbi durdu ve kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…