- 14 Ağustos 2014
- 136
- 25
- 38
- 34
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.141
canım doktor bana folık asıt verdı dusukten sonra 3 ay kullan bunu dedı eger hamıle kalmazsan tedavıye baslarız dedıtabiki kalabilirsin canım. yumurta takbine git doktora.. birsürü insan var çevremde ve kalmışlardı kafana sakın takma
Canimm allaha sukur kanamam yada herhangi bir sıkıntım yok.. ama aklimdan atamiyorum olumsuz dusunceleri ister istemez.. o yuzden sordum hani kanama olmamasi kalbinin durmadigini gosterir mi diye. Alakasi yokmus anladigim kadariyla..[/QUOTE][QUOTE="zynpykta, post: 36507744, member: 6029sıkıntım canımbenm hep kahverengi lekelenmem vardı ve yogunlaştı kalbi durdugu gün.. ne olduu inşallah bir sıkıntın yoktur nasıl gidiyor gebelik
banada canım aynısını verdi folbiol diye bir hap. 3 ay korun dedi ama korunmadımcanım doktor bana folık asıt verdı dusukten sonra 3 ay kullan bunu dedı eger hamıle kalmazsan tedavıye baslarız dedı
benim diğer hamilelikte bir iki sivilce olmuştu uyku artmıştı ve ishal olmuştum her zaman kabız olurdum.. bu kadardı benm belrtm ne gogus hassasiyeti ne şişlik hiçbişi yoktu o yuzden anlamak zoraynen canım bende hatırlamıyorum benimde pek belirtim yok zaten, ama heycan yaptım ne diyeyim belkide hala düzene girmemiştir bu yüzden gecikir falan diye düşünüyorum hep. yüzüme sivilce bastı ikindinden sonra karında şişlik gögüslerde şişlik zaten hiç gitmedi 2 aydır var bir şey diyemem o yüzden yalnız göğüsler dik ve vücudumdan daha sıcaklar ama geçen seferki gibi ağrı falan yok.
Canimm allaha sukur kanamam yada herhangi bir sıkıntım yok.. ama aklimdan atamiyorum olumsuz dusunceleri ister istemez.. o yuzden sordum hani kanama olmamasi kalbinin durmadigini gosterir mi diye. Alakasi yokmus anladigim kadariyla..[/QUOTE][QUOTE="zynpykta, post: 36507744, member: 6029sıkıntım canımbenm hep kahverengi lekelenmem vardı ve yogunlaştı kalbi durdugu gün.. ne olduu inşallah bir sıkıntın yoktur nasıl gidiyor gebelik
bende korunmuyorum canım beklemedeyımbanada canım aynısını verdi folbiol diye bir hap. 3 ay korun dedi ama korunmadımbugun 32. günüm bakalım ne zaman gelecek
bu belirtilerin hepsi var bende canım. birde daha adet olmadım. bugün olmam gerek olmazsamda test yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem çok üzülecem geçen seferde adetim 1 hafta geçince test yapmıştım hayırlısı bakalım bugün bir geçsin. çok heyecanlıyım şuan.benim diğer hamilelikte bir iki sivilce olmuştu uyku artmıştı ve ishal olmuştum her zaman kabız olurdum.. bu kadardı benm belrtm ne gogus hassasiyeti ne şişlik hiçbişi yoktu o yuzden anlamak zor
inşallah hamişsindir canım benim.. bende devamlı tuvalete koşuyorum bugünde.. bakalım nolcakbu belirtilerin hepsi var bende canım. birde daha adet olmadım. bugün olmam gerek olmazsamda test yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem çok üzülecem geçen seferde adetim 1 hafta geçince test yapmıştım hayırlısı bakalım bugün bir geçsin. çok heyecanlıyım şuan.
hayirlisi insallah canim umarim sende hamissindirinşallah hamişsindir canım benim.. bende devamlı tuvalete koşuyorum bugünde.. bakalım nolcak
Kizlar, benim gibi bebeginin kalbi duranlara bi sorum olacak. Kalbi durdugunu ogrenmeden once kanamaniz olmus muydu hamileliginizde, kahverengi lekelenmeniz?
Şimdi riskleri, olumsuz düşünceleri bir kenara bırak ve bebeğine sapasağlam tutun ki o da sana tutunsun annesi... Kendine ilk 3 ay çok dikkat et Rabbimin izniyle sen de bu günlere geleceksin inşallah... Darısı isteyen herkesin başına inşallah... Hep güzel şeyler hayal et öyle güzel günler var ki ilerde bunları düşün... Daha ilk pıtpıtlarını ilk tekmelerini ha hissettim ha hissedicem diye gün sayacaksın...
Canım benim hiçbir belirtim olmadı... Sadece bir doktor bana dedi ki bulantın var mı? Gerçekten hiç bulantım yoktu... Herkeste böyle olmuyormuş ama ben de öyle oldu.. Gerçekten bebeğin kalbi atmaya başlayınca bulantının çok olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş bi doktor buna inanıyordu benim öyle çıktı.. Hiç bulantım yoktu.. Ama bu gebeliğimde 19. haftaya kadar bulantı çektim öyle böyle değil ama 7-8 kilo verdim ve sadece 4 kilosunu geri alabildim... Her bünyede farklı belirti verebiliyor demekki...
Canım bu lafı söyleyen hangi doktor banada isimi söyleyebilir misin eğer istanbuldaysa ona gitmek isterim. doktorun çok bilgili ve bu söylediği bana çok mantıklı geldi. benimde hamileliğimde belirli besinlere karşı (mercimek, çikolata, ızgara tavuk gibi) hassasiyetim vardı ama bir kere bile kusmadım. hatta bütün akrabalarım arkdaşlarım komşularım maş ne güzel çok rahatsın diyordu. bencede başta kalitesiz bir spermin döllediği yumurta ile oluşan embriyolarda bulantı kusma daha az oluyor ve gebelik tamamlanamadan sona eriyor çok katıldım doktoruna bravo
Mrblar benim de ilk gebeliğim 6+3 günlükken düşükle sonuçlandı. Kahverengi lekelenmeler oluyordu kontrollerde içte kanama gözükmüyordu. 6. haftaya girdiğinde kontrolde kalp atışını izledik, çok bulantım vardı kusma falan. sonra birden kesildi ve hafif lekelenmeler oldu, tüm belirtilerim kayboldu ben de dr'umu arayıp durumu anlatınca kontrole çağırdı ve kalp atışının durduğunu öğrendik. 14 haziranda kürtaj oldum , kürtajdan sonra kanamam çok az oldu ve 15 gün sonra adet oldum. kontrole gittiğimde herhangi bir sorun gözükmedi. Sonra 10 günde bir adet olmaya başladım tekrar dra gittiğimde kist oluştuğunu söyledi. Şimdi kistin yok olmasını bekliyorum ilk adetimden sonra tekar hamile kalmak istiyorum. Ama şuan ruh halim hiç iyi değil hamile kalmayı çok istiyorum ama öte yandan da tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum
Canım ben Erzurumdayım... Erzurumda zaten 2 tane özel hastane var gitmediğim doktor kalmamıştı zaten o düşük zamanlarımda... O doktorlardan biri söylemişti...
bence o doktorun yakasına yapış sürekli ona git canım keşke istanbulda olsaydı bende ona giderdim..
=) çok da güler yüzlü esprili bir doktor zaten.. Hep pozitif mi olur bir insan... Maşallah mesleğini severek yaptığı belli gerçekten...
allah hepimizi böyle doktorlarla karşılaştırsın inşallah. peki canım sana bir sorum olacak arkadaşlar bulantıyla ilgili konuşmuş senin bu hamileliklerinde bulantıların kaçıncı haftada başladı? bide bebeğin cinsiyetiyle bulantının alakası var mı? ben kusmadığım için erkektir ondan kusmuyorsundur kız olsa ciğerlerin çıkardı falan demişlerdi meğerse bebeğin kalbi durmuşçok soru sordum canım hakkını helal et
Helal olsun canım o nasıl laf.. Kendi tecrübe ettiğim şeyleri paylaşırım her zaman... Fazlasını bilemem... Bulantının cinsiyetle hiç ilgisi yok bence.. Çünkü benim bebeğim erkek.. Ve benim bulantılarım 7. haftada başladı zaten bebeğimin kalbini 6+2 de dinletti doktorum demişti ki bundan sonra bulantıların artabilir iyisi de bu demişti gerçekten de öyle oldu... 16-17. haftaya kadar her gün kusuyordum 24 saat geçmiyordu bulantım... Uyku bile uyuyamıyordum bulantıdan... Hayatımda böyle günler yaşamamıştım gerçekten... Günde bir yeşil elma ile geçirdim günlerimi... Tam olarak insan gibi yemek yemeye başlamam da 20. haftayı buldu
teşekkür ederim Allah hepimize sabır versin zor bir süreç. sana da çok geçmiş olsun bana desollet diye bir doğum kontrol hapı verdi 3 gün oldu biteli tekrar kontrol için adet olmayı bekliyorum.çok geçmiş olsun canım aynı şeyleri yaşamışız.. bende de kürtaj sonrası ilk adet bittikten sonra kist oluştu. doktor bana progestan verdi sana herhangi bir ilaç verdi mi? kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?