kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

tam olarak hangi testleri yaptılar cnm sana . ben bebek örneğini laboratuvara da gönderdim bayram sonu neden kalbi durduğunu öğrenicez kısmetse

Gecmis olsun. Allah yasatmasin bir daha.. Kaç haftalikti.. Ornek patalojik mi incelenecek genetige mi yolladiniz.. Benim iki kurtajim var kalbi durduğu için. Birincisini yollamadik hic bir yere olur normaldir dediler. İkincisinde patalojiye gitti bir ay sonra cikacak sonuç..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biraz daha rahat olmaya çalışmalısın yoksa bebeğe hepten zarar çok şükür bak bir çocuğun var sonuçta doğum yaptın psikolojini bozma bence Allah büyük herşey güzel olacak Allah ın izniyle..

genetiğe de yollasaydılar keşke asıl sonuç orada çıkıyor canım benimkini yolladı dr um pataloji de genetik te temiz çıkmıştı.

ilk bebeğimdi 7+4 te kalbi durdu meleğimin patalojiye gönderdik cnm.. o an gözüm hiçbişey görmediği için doktor ne dediyse o olsun dedik... bize de normal dediler ama onlara göre normal içi yanan bizleriz

genetiğe de yollasaydılar keşke asıl sonuç orada çıkıyor canım benimkini yolladı dr um pataloji de genetik te temiz çıkmıştı.

Aslinda ben genetiğe gitmesini istedim ama biz yollamiyoruz dediler patalojiye yolluyoruz deyince mecbur o kafa tamam dedim..

Allah' ım bir sonra ki hamilelliğinde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş. cnm...

ilk bebeğimdi 7+4 te kalbi durdu meleğimin patalojiye gönderdik cnm.. o an gözüm hiçbişey görmediği için doktor ne dediyse o olsun dedik... bize de normal dediler ama onlara göre normal içi yanan bizleriz

Aynen öyle onlara gore çok normal ve tesadüfi.. 2-3 olsun düşük ondan sonra arastiriyorlar..bakalim gideceğim tekrar Dr.a bakalim onemsiyecekler mi..

benim tüp bebekti.. onun için doktor bize teklif etti... ilk gebelikte normal ama isterseniz gönderelim dedi. tabi hemen kabul ettik.. doktorum size genetik test yapıcam dedi adet olunca gidicez bakalım.. bilmiyorum nasıl oluyor ne şekilde ilerliyor doktor ne derse onu yapıcaz .. hakkımızda hayırlısı bakalım..

Hakkinda hayirlisi.. O daha zor tüp bebek yapipta kaybetmek. Rabbim bir daha yasatmasin. Genetik testte cikar ortaya sorun inşallah iyi sonuçlar alirsin. Bende genetiğe gitmeyi düşünüyorum..

Bnim karnimda olmedi kesem patlayinca öldü oglum iltihaptn dolayi defilr patolojidedr cikti

hepimiz için tabi ki çok zor ama dediğin gibi zor bulup kaybetmek çok daha zor.. takdir-i ilahi... Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş...

Ben bugun dr gittim kizlar bir hafta once rahim temiz guzel diyen kadina diil erkek dr gittim kanamamin hala surmesine hic normal diil dedi ve alttan bakti rahimde pihtilar kalmis 15mm ve 13 mm tekrar ilac ve antibiyotik verdi benim derdim bebeklerim yalniz degilki Allahim isyan etmiyorum ama 1 ay olacak neredeyse hala eski sagligima donemedim herkes regli oluyo ben hala kurtaj kanamami atamammism ve aslaa kadin dr gitmiycem erkek dr gidicem basindan savmislar resmen beni yaa

ben adet olmadım daha .. benim kürtaj sonu kanamam çok fazlaydı bugün 23 gün oldu kürtaj olalı... adet olunca bende yaptırıcam testleri bakalım inş. gecikmez zamanında gelir..

Senin en azindan bitmis canim adet olursun 2.gunu gidip testlerini guzelce yaptirirsin ben o umuda gecemedim bide hala knamam devam ediyo 28 hazirandan beri insallah biter de yeni bebislere hzirlik yapabilelim

Sende kaybetme ümidini Allahtan umut kesilmez hiç ummadığın anda verir kollarına bebeğini inşallah en kısa sürede.

canım üzme kendini ilaçlar iyi gelir inş. kısa zamanda normale dönersin.. bende tercihimi erkek doktordan yana yapmaya çalışıyorum ... dediğin gibi bayan dr lar bana ilgisiz geliyor..

canım üzme kendini ilaçlar iyi gelir inş. kısa zamanda normale dönersin.. bende tercihimi erkek doktordan yana yapmaya çalışıyorum ... dediğin gibi bayan dr lar bana ilgisiz geliyor..

Biraz degil ya kadin hic ilgilenmemis resmen neyse geldi gecti insallah duzelir ilaclar iyi gelir insallah su ped degistirirken herzaman ayni seyleri tekrar tekrar resmen yasiyorum hicbiseyi unutamiyorum kimseyle konusamiyorum icimi anlatamiyorum uzulemiyorum bile resmen

Allah sifani versin.. Kürtaj basli basina etkiliyor kadini düzenler alt üst oluyor.. İnşallah atlatirsin bir an önce

Sende kaybetme ümidini Allahtan umut kesilmez hiç ummadığın anda verir kollarına bebeğini inşallah en kısa sürede.

Öyle tabi Allahtan ümit kesilmez.. Bekliyecegiz ve isteyecegiz ümit ve dua ile

Layka sana kesinlikle katılıyorum. Ben de hamilelik haberini verirken ne kadar mutlu ve gururluydum.. Ama bebeğimin öldüğünü ilk bir ay kimseye soyleyemedim. Eminim onun icin de cok zordu ama bu ısı hep esime bıraktım. Cunku o cümleyi kuracak gücüm yoktu. Ama simdi burada olanları ve hissettiklerimi kelimelere döküp korkularımı ve umutlarımı açıkça paylastikca güçlendigimi hissediyorum. Ben de kesin karar verdim bir dahaki sefere ilk 3 ay hic kimse ile paylasmiycam. Sizin dışınızda tabii ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni cok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım. Esim cok yogun calisiyor ben de evdeyim butun gun. Tabii daha cok düşünecek vakit buluyoruz. Ama ben genelim sırasında cok taktım bunu kafama cok üzüldüm. Düşükten sonra cok kızdım kendime bebeğimi etkiledim diye ;( sen sakın düşünme kafana takma icini ferah tut. Müzik dinle yemek yap bana iyi geliyor bi de nazar duası oku ferahlarsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…