kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Kızlar bugun kürtaj olalı tam 1 ay oldu. bu sabah kanamam geldi adet oldum diye sevinirken renk kahverengi oldu. gelen kanama normal adet kanaması miktarında değil çok az akıntı gibi bu neyin nesi olabilir? acaba adet mi oluyorum yoksa bi terslik mi var acaba???

bende de geçen hafta kürtaj sonrası ilk adetimden 2 gün önce kahverengi akıntı gibi oldu 2 gün sonra adet oldum canım aynı şeyi yaşıyorsun anlatımından öyle sanıyorum.

Canım benmde sonraki 2 adetim öyle oldu ama içinin rahat etmesi için doktora danış istersen.

Bu arada inşallah bende tekrar hamile kalırsam karnım belirginleşene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Çörek otunada başladım. Tadı biraz keskin ama ölümden başka her derde deva dendiğine göre vardır bir sebebi :)

Kadir geceniz mubarek olsun arkadaşlar. Allah tum dualarimizi kabul etsin herkesin gonlune gore saglikli sihatli hayirli evlatlari olsun...

Kadir geceniz mubarek olsun arkadaşlar. Allah tum dualarimizi kabul etsin herkesin gonlune gore saglikli sihatli hayirli evlatlari olsun...

Amin canim insallah herkesin gonlundeki guzel iyi dilekleri kabul etsin gunhlarimizi affetsin Allah hayirli guzel saglikli evlatlar nasip etsin buradaki ve tum isteyen arkadaslara en kisa zamanda insallah

.......

Demin baska bi forumda annelerin bebeklerine yazdiklari mektuplari okudum kendi acimi gordum ama bi yandan sevindim bn 4aylik bebegime cigerim boyle yandi ya o anneler hep kucsklarina almislar koklamislar sukretm ya boyle olsaydi ya bu sekilde kaybetseydim aklimi oynatirdim dedim bu halimede bin sukur dedim ilk kez rabbim ne buyuk acilar var dayanilmasi imkansiz dun gece cok dua ettim ogluma rabbime dua ettim bi melek istedim bi evlat rabbim ins duyar sesimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bayanlar hepinize gecmis olsun.. Konu sahibi arkadaşim tebrik ederim cesaretine hayran kaldim maşallah Allah bu sefer tamamina erdirsin...
Bende iki kez ard arda yasadim kayiplarimi.. Son kurtejim 3 gün önce oldum.. Ard arda ayni acilari yasamak çok yipratici gerçekten.. Bir daha ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum...hemen isterdim olsun diye ama sanki hep ayni olacak gibi geliyor. Korkuyorum acikcasi..
Tekrar gebe kalanlari Allah korusun...

Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun ...dusuklerinin sebebi ne canim ? Ard arda olmus ya ondan merak ettim

Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun ...dusuklerinin sebebi ne canim ? Ard arda olmus ya ondan merak ettim

Saol canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Bilmiyorum sebep nedir.. İlk düşükten sonra kan pihtilasmasi testi yaptirdim ama önemsiz bir gende tasiyicilik cikti Dr.lar önemsemiyor hic bir tedavi verilmedi..bundan sonra ne olur nasil olur bilmiyorum.tekrar araştırma hastanesine gideceğim hayirlisi bakalim

Git canim butun tektiklerini yaptir insallah bir sorun cikmaz korkma hic sglikli bir sekilde alicaksin melegini kucgina uzulmekle hicbisi gelmiyo sabir ve sukur etnejteb baska tatlim :)

Git canim butun tektiklerini yaptir insallah bir sorun cikmaz korkma hic sglikli bir sekilde alicaksin melegini kucgina uzulmekle hicbisi gelmiyo sabir ve sukur etnejteb baska tatlim :)

İnşallah öyle olur sabrimizin sonunda selamete kavusuruz insallah

Çok geçmiş olsun canım. Allah yeniden sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın bir bebek verir inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yeniden sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın bir bebek verir inşallah.

Saol canim inşallah. Sanki hep aynisini yaşayacak misim gibi geliyor. Tekrar hayal oldu sanki.. Yine de hayirlisi

Saol canim inşallah. Sanki hep aynisini yaşayacak misim gibi geliyor. Tekrar hayal oldu sanki.. Yine de hayirlisi

Bnde boyle oluyorum bazen ya bi daha yasarsam ya olmazsa diye cok korktugum anlar oluyo ama yinede cok umutluyum

Bende ilk bebeğimi 40 gün önce kaybettim. Şimdi yeniden istiyorum ama aynı korkuyu bende yaşıyorum. Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz o acıyı bebeklerimizide bir an önce verir göbüşlerimize inşallah.

Bnimde cok yogun geldi asiri ama hic sancim olmadi 4,gun kesildi bn adetliykn doktora gittim tedtleride aradan cikardim bayram sonunu bekliyorum

ben adet olmadım daha .. benim kürtaj sonu kanamam çok fazlaydı bugün 23 gün oldu kürtaj olalı... adet olunca bende yaptırıcam testleri bakalım inş. gecikmez zamanında gelir..

ben adet olmadım daha .. benim kürtaj sonu kanamam çok fazlaydı bugün 23 gün oldu kürtaj olalı... adet olunca bende yaptırıcam testleri bakalım inş. gecikmez zamanında gelir..

Yaptir canim ihmal etme ivin rahat olsun ozelde pahali ben o yuzdrn kadin dogum hastanrsinde yaptirdim onlarda ucuncu dusukte yapiyolarmis israr edimce yaptilar tedtleri adetinin ucuncu gunu falan ac karna git

tam olarak hangi testleri yaptılar cnm sana . ben bebek örneğini laboratuvara da gönderdim bayram sonu neden kalbi durduğunu öğrenicez kısmetse

Bnde boyle oluyorum bazen ya bi daha yasarsam ya olmazsa diye cok korktugum anlar oluyo ama yinede cok umutluyum

Bende ilk bebeğimi 40 gün önce kaybettim. Şimdi yeniden istiyorum ama aynı korkuyu bende yaşıyorum. Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz o acıyı bebeklerimizide bir an önce verir göbüşlerimize inşallah.

Rabbim yasatmasin bir daha ayni acilarii cok çok geçmiş olsun.. İlk oldu hadi dedim tesadüfi ikincide de aynisi olunca ümidim kirildi acikcasi.. Zaten tekrar hamile kalsam sevinemem bile korku içinde geçer..
Karisik duygular iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…