E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
kizlar kurtaj olupta kac ay sonra yani korunduktan kac ay sonra ve hangi gunlerde bebegi yakaladiniz
yardimci olun lutfen
yardimci olun lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar kurtaj olupta kac ay sonra yani korunduktan kac ay sonra ve hangi gunlerde bebegi yakaladiniz
yardimci olun lutfen
cook tesekkur ederim bebegim 7 haftalikken kaybettim ama kurtaja 1 ay sonra aldilar
nedenini hic sorma bende cook sinirlenmistiim kivrandirdilar resmen
Canım bunları atlattın artık allahın izniyle.Canım inşallah en kısa zamanda hamile kalıcaksın yeterki hep pozitif düşün gerisini yaradan rabbime bırakıp bekleyelim.Kendine iy bak a.s.
Orkidem Geçmiş Olsun Ben Iki Tane Kürtaj Oldum Ikisinin Arasi 3 Ay Canim Düşük Sonrasi Hemen Bebek Oluyor Ama Ben şimdiki Aklim Olsaydi Daha Uzun Süre Beklerdim üst üste Olmasi Beni çok üzdü Inşallah Senin Başina Tekrar Gelmez Düşük Sebebin Bellimi Canim
benimde bebeğimin 12 haftalıkken kalbi durmuş.
önce doğum yaptım sonrada eşi alındı yavrumun..
daha geçen hafta oldu,moral olarak kötüyüm..
yarın kontrole gidicem cinselliğe ne zaman başlanıyor peki bilginiz var mı.doktorada soracağım gerçi..
bencede en az 3 ay korunun derim.ama doktorunuzun rahiminizin durumuna göre bu konuda vereceği karar en önemlisi!