Gebesiniz kan testi verin kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalanlar bile varKimse yok mu
Ayrıca adet bitiminde hemen yumurtlamış ta olabilirsinizKimse yok mu
Beta sıfırlandı geçen ay test yaptım negatif cikmisti . Bu ay çok erken test yapmama rağmen bu kadar net çıkması çok garip geldi bana . Hem erken hem normal yaptım ikisi de bu sekildeGebesiniz kan testi verin kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalanlar bile var
2 ay önce kürtaj olmuşsunuz zaten 10 kere sıfırlanmıştır betaa
Şöyle düşünün 1 ekimde regl başlangıcı reglinizin 8 gün sürdüğünü ve 8nci gün yumurtladığınızı düşünelimBeta sıfırlandı geçen ay test yaptım negatif cikmisti . Bu ay çok erken test yapmama rağmen bu kadar net çıkması çok garip geldi bana . Hem erken hem normal yaptım ikisi de bu sekilde
Umarım bu sefer sağlıklıdır. Çok teşekkür ederim yorumun icinŞöyle düşünün 1 ekimde regl başlangıcı reglinizin 8 gün sürdüğünü ve 8nci gün yumurtladığınızı düşünelim
Döllenme olduysa üzerinden zaten 18 gün geçmiş net çıkması da normall
Rica ederim benim de 2 sağlıksız gebeliğim var 3ncüyü istiyorum ama olursa da hep kaygıyla geçecek gibi...Umarım bu sefer sağlıklıdır. Çok teşekkür ederim yorumun icin
maşAllahKızlar selam. 2 ay önce sağlıksız gebelik sebebiyle 6. Haftada kürtaj oldum . Sat tarihi 1 Ekim. Döngüm 32 gün civarında. Yani normal şartlarda bat tarihine 5 6 gün var . Bugün alt karnımda batma hissederek test yaptım. Biri erken gebelik biri normal gebelik testi. İkisi de çok net çıktı. Normal gebelik testinde bile bu kadar erken vakitte cok koyu çıkmasının bir mantığı var mıdır. Bilgisi olan var mı. Foto ekledim.
Çok teşekkür ederim Rabbım gönlüne göre istediğin vakitte sağlıklı mutlu bir bebek nasip etsin sana da . Bugün kan verdim 1450 çıktı sonucu . Daha adetime 5 6 gün var . Biraz fazla gibi geldi bana . 3 buçuk haftalik görünüyor adet tarihine göre ama değer baya yüksekmaşAllahbende 9 eylülde 6 haftalık sağlıksız genelik nedeniyle kürtaj oldum 9 ekimde regli oldum dr um kürtajdan sonra bir regl ol korunmayı bırak dedi bizde bıraktık ovulasyon testi kullandım 7 gün oldu yumurtam çatlayalı açıkçası gebelik hissetmiyorum desem yeri ne bilim regl tarihim yaklaştıkça umutsuzluğa kapılmaya başladım hayırlısını diliyorum Allahtan ama üzülmüyoda değilim sağlıkla al kucağına bu sefer inşAllah
Bence muayeneye gidin. Beta yüksek gelmiş ikiz de olabilir. Ama bi sorun bakalım neden bu kadar yüksek bi sorun yoktur inşallah.Çok teşekkür ederim Rabbım gönlüne göre istediğin vakitte sağlıklı mutlu bir bebek nasip etsin sana da . Bugün kan verdim 1450 çıktı sonucu . Daha adetime 5 6 gün var . Biraz fazla gibi geldi bana . 3 buçuk haftalik görünüyor adet tarihine göre ama değer baya yüksek