How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kürtajdan sonra hamilelik

karar elbette sizin. Zihninizden geçen düşünceleri de tahmin edebiliyorum. doktorların arasında da bir çok görüş farkı oluyor. İlk adetinizden sonra muayene olup görüş alabilirsiniz bence. hem yumurta takibi gibi de olmuş olur. Başka bir dr dan da fikir alma fırsatınız olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aminnn çokça teşekkür ederim 💕

Canım çok geçmiş olsun.. Bende 2 kez bebeğimi kaybettim ilk hamileliğim 9 haftalık kalbi durdu doktor bekleme ne zaman istiyorsan o zmaan yap dedi 4. Ayda hamile kaldım o bebeğimi de 18 haftalık normal doğumla kaybettim 😞 ardından hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım ve kızım şuan 2.5 aylık çok şükür sağlıkla aldım kucağıma..

Canım çok geçmiş olsun.. Bende 2 kez bebeğimi kaybettim ilk hamileliğim 9 haftalık kalbi durdu doktor bekleme ne zaman istiyorsan o zmaan yap dedi 4. Ayda hamile kaldım o bebeğimi de 18 haftalık normal doğumla kaybettim 😞 ardından hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım ve kızım şuan 2.5 aylık çok şükür sağlıkla aldım kucağıma..
Boyle yazıları okuyunca heveslenıyorum ama anladığım kadarıyla kürtajdan sonra degıl ama normal dogum gıbı yapılan düşüklerde hamılelık ve saglıklı gelısme daha hızlı oluyor

Boyle yazıları okuyunca heveslenıyorum ama anladığım kadarıyla kürtajdan sonra degıl ama normal dogum gıbı yapılan düşüklerde hamılelık ve saglıklı gelısme daha hızlı oluyor
Ben kürtaj olup hemen hamile kalanı da gördüm normal doğum yapıp bebeğini o şekilde kaybettikten sonra yıllarca hamile kalamayan da gördüm..bemce mesele tamamen Allahın takdiri. Bir de rahim ne zaman hazır olursa o zaman bebeği kabul ediyor.. Ben doğumdan sonra planlı bir gebelik yaşamadım çok endişelenmiştim bebeğime birşey olacak diye ama doktor hiç üzülme rahim bu hamileliği kabul ettiğine göre yeni bir gebelk için hazır demektir dedi.. Eğer hazır olmasaydı zaten hamile kalamazdın dedi..

Sizde umudunuzu kaybetmeyin ve kendinizi strese sokmayın stres de olumsuz etkiler çünkü.. Ama hemen olur ama 3 4 ay sonra olur çok da önemli değil inanın.. Rabbim sağlıklısını versin de ne zaman verirse versin.. Şuan içinizdeki o hissi çok iyi anlıyorum biran önce hamile kalmak bu acınızı unutmak yerini hemen doldurmak istiyorsunuz ama üzülmeyin zamanla hafifliyor.. Geçmese de şuan ki kadar şiddetli üzüntünüz olmayacak..

Ben kürtaj olup hemen hamile kalanı da gördüm normal doğum yapıp bebeğini o şekilde kaybettikten sonra yıllarca hamile kalamayan da gördüm..bemce mesele tamamen Allahın takdiri. Bir de rahim ne zaman hazır olursa o zaman bebeği kabul ediyor.. Ben doğumdan sonra planlı bir gebelik yaşamadım çok endişelenmiştim bebeğime birşey olacak diye ama doktor hiç üzülme rahim bu hamileliği kabul ettiğine göre yeni bir gebelk için hazır demektir dedi.. Eğer hazır olmasaydı zaten hamile kalamazdın dedi..

Sizde umudunuzu kaybetmeyin ve kendinizi strese sokmayın stres de olumsuz etkiler çünkü.. Ama hemen olur ama 3 4 ay sonra olur çok da önemli değil inanın.. Rabbim sağlıklısını versin de ne zaman verirse versin.. Şuan içinizdeki o hissi çok iyi anlıyorum biran önce hamile kalmak bu acınızı unutmak yerini hemen doldurmak istiyorsunuz ama üzülmeyin zamanla hafifliyor.. Geçmese de şuan ki kadar şiddetli üzüntünüz olmayacak..
Evet ben stres yapiyorum bır turlu rahatlatamadım kendimi 3 gundur içimde kalbı durmus bebegım le kürtaj gunun beklıyoruz😔 kürtajdan ayrıca tedirgin oluyorum genel anestezi mi bölgesel mı yapıyorlar hıc bısey bılmıyorum

Evet ben stres yapiyorum bır turlu rahatlatamadım kendimi 3 gundur içimde kalbı durmus bebegım le kürtaj gunun beklıyoruz😔 kürtajdan ayrıca tedirgin oluyorum genel anestezi mi bölgesel mı yapıyorlar hıc bısey bılmıyorum
Canım kürtajdan hiç korkma . Asla ağrı sızı hşssetmeyeceksin . Genel anestezi veriyorlar zaten 5 veya 10 dakikalık bir işlem hafif bir anestezi alacaksınız 15 dk sonra uyanıyorsun zaten ve herşey olmuş bitmiş oluyor.. Kürtajdan sakın korkma. H

Kürtajdan sonra da hiçbirşey olmamış gibi kalkıp evine gidiyorsun.. Fiziksel olarak hiçbir etkisi yok fakat psikolojik boyutu insanı yıpratıyor.. Biliyorsun işte. Sadece kanaman olacak bir süre o kadar..

Anestezi den korkuyorum ben, 😪
Canım anestezide korkulacak birşey değil..dediğim gibi çok kısa süreli birşey yaşayacaksın.. Anestezi dediğin de sana birşey koklatacaklar 10 a kadar say diyorlar zaten 10 a kadar gelemeden sen iptal oluyorsun.. Uyandığında da herşey bitmiş oluyor.

Sen çok şanslısın inan bana. Sana bak ne diyeyim.. Ben 2. Kaybettiğim bebeğimi ölü olarak doğurduktan sonra bebeğin plesantasını almak için kürtaj yapmak zorunda kaldılar ve canlı canlı kürtaj oldum.

Allahım ya ne buyuk acılar yasıyoruz benım bebegın kalbının durduğunu öğrenmemle psıkolojık olarak bitmem aynı anda oldu artık sinek den bıle korkuyorum oyle korkar ürkek saçma bırı oldum şu 3 günün dişi olsada konuşsa Allaha emanetiz Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin

Rabbim sabrınızı arttırsın. Çok zor ama bunada çok şükür bin şükür.Bende 25 martta kürtaj oldum. 8 haftalıkken kalbi durmuş. Ama 11 hafta 3 günlükken farkedildi.
Bana niye 3 ay korun dedi ki doktor. 😢😢
Söylerken biz genelde 3 ay korunma öneriyoruz dedi. Hani bana özel durum olarak demedi.

Çevremde duydum insanlar kürtaj olmuş adeti bile beklemeden hamile kalmışlar şimdi 2şer 5er çocukları var. Videolar izledim youtube doktorlarından bikaç tane.kürtaj sonrası 3 ay bekle diyoruz ama bilimsel açıklaması yok diyo. Kafam Allak bullak kimi dinleyim napayım bilmiyorum 😢😢 sırf bunun için üye oldum konu açıp sormak için ama
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
doktor bana dedi ki; eskisi gibi kazıma yapılmıyor vakum yöntemi kullanılıyor. O yüzden de rahmin kendini toplaması daha hızlı oluyor. İlk adetinden sonra da hamile kalsan yine sağlıklı gebelik elde edebilirsin.
benim ikinci adetim bitti kuzum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanacağım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Allahım ya ne buyuk acılar yasıyoruz benım bebegın kalbının durduğunu öğrenmemle psıkolojık olarak bitmem aynı anda oldu artık sinek den bıle korkuyorum oyle korkar ürkek saçma bırı oldum şu 3 günün dişi olsada konuşsa Allaha emanetiz Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin
Amin kuzum amin. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏽🤲🏽

Hanımla Allaha hamdolsun uyuttular Kurtajdan sag salım cıktım şükür. Artık ikinci bir sayfa ıle baslıyorum hayata

Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
doktor bana dedi ki; eskisi gibi kazıma yapılmıyor vakum yöntemi kullanılıyor. O yüzden de rahmin kendini toplaması daha hızlı oluyor. İlk adetinden sonra da hamile kalsan yine sağlıklı gebelik elde edebilirsin.
benim ikinci adetim bitti kuzum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanacağım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Aminn aminn canım isteyen herkesin kucağı dolsun inşaallah. Banada vakumla yaptıklarınj söylediler ama işte 3 ay dediler. 🙄
Benim ilk adetim dün başladı. Bitince denemelere başlarız belki bakalım eşimde bende kararsız kaldık.

Pazartesi kürtaj oldum alt tarafta zonlama gibi agrı gırıyor bazen sol yumurtaıklarıma agrı gırıyor, ateslenıyorum bı anda üşüme gelıyor daha cok yenı dıye mı bunlar ne zaman tam iyileşcem acaba. Bir de karnım hala şiş kürtajdan sonra o şişlik olur dedıler ama artık bıran evvel şu zonlamalar sızlar gecsın normal hayatıma dönmek ıstıyorum😔

Back