- 23 Kasım 2020
- 334
- 195
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Kürtajdan sonra 1 kez regl görüp hamile kaldım . Sağlıkla kucağıma aldım ..Selam hanımlar,
25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için.
tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum.
kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalan var mı?
kaç ay sonra hamile kaldınız?
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. İlk adete kadar korundun mu? Yoksa hiç korunmadan 2. Adette mi hamile olduğunu öğrendin?Kürtajdan sonra 1 kez regl görüp hamile kaldım . Sağlıkla kucağıma aldım ..
şuan 2. Evladıma hamileyim . Sakın ümidini kaybetme
Doktorum 1 regl gör öyle korunmayı bırak demişti bende öyle yaptımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. İlk adete kadar korundun mu? Yoksa hiç korunmadan 2. Adette mi hamile olduğunu öğrendin?
Bana da öyle dedi ama zaman hiç geçmiyorDoktorum 1 regl gör öyle korunmayı bırak demişti bende öyle yaptım
Şuan çok zor anlıyorum İnan ki bende geçtim o dönemlerdenBana da öyle dedi ama zaman hiç geçmiyor
Bende iki kez kürtaj oldum birnci 16 hafatlikti kalbi durmuştu 6 ay sonra hamile kaldim ikinciyide eylul ayinda oldum boş gebelikti dr bir adet donemi gecsin hamile kal demistiSelam hanımlar,
25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için.
tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum.
kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalan var mı?
kaç ay sonra hamile kaldınız?
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var
Amin kuzum gerçekten öyle hiç geçmiyor acısı. Rabbim sabır versin, düşmanıma yaşatmasınŞuan çok zor anlıyorum İnan ki bende geçtim o dönemlerden
Allahım inşallah sana da tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
inan Kİ hala acısı geçmiş değil . Hala aklıma geldikçe gözlerim dolar ağlarım .
hiç unutmayacaksın hep içinde olucak
Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin hepimize kuzum. Bana da bir adet sonra hamile kalabilirsin demiştiBende iki kez kürtaj oldum birnci 16 hafatlikti kalbi durmuştu 6 ay sonra hamile kaldim ikinciyide eylul ayinda oldum boş gebelikti dr bir adet donemi gecsin hamile kal demisti
Amin cnm isteyen herkese tattirsin rabbim cnm adet ol ondan sonra cocuk denemelerine başlayabilirsin bizim buralarda dusukten sonra hemen hamile kalinir derler insallah saglikli sekilde hamile kalirsin saglikli şekilde bebegini kucagina alirsin herşey gönlünce olsun cnmRabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin hepimize kuzum. Bana da bir adet sonra hamile kalabilirsin demişti
Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim kuzum çok teşekkür ederimAmin cnm isteyen herkese tattirsin rabbim cnm adet ol ondan sonra cocuk denemelerine başlayabilirsin bizim buralarda dusukten sonra hemen hamile kalinir derler insallah saglikli sekilde hamile kalirsin saglikli şekilde bebegini kucagina alirsin herşey gönlünce olsun cnm
Benim de pztsı günü kürtajım olucak malesef bebegın kalbı surmus ama kanama olmadı sadece sancım var. Sizde kanama olmusmuydu. Acaba kanama olmadanda aynı kurtaj ıslemı ı uygulanırKürtajdan sonra 1 kez regl görüp hamile kaldım . Sağlıkla kucağıma aldım ..
şuan 2. Evladıma hamileyim . Sakın ümidini kaybetme
Benım çok az bir kahve leke oldu .Benim de pztsı günü kürtajım olucak malesef bebegın kalbı surmus ama kanama olmadı sadece sancım var. Sizde kanama olmusmuydu. Acaba kanama olmadanda aynı kurtaj ıslemı ı uygulanır
Benden de leke kanama bekliyorlar bakalım 2 gun kaldıBenım çok az bir kahve leke oldu .
Doktorum direk kürtaj önerdi . Bazı doktorlar ilaçla da düşürüyormuş
Rabbim sabrınızı arttırsın. Çok zor ama bunada çok şükür bin şükür.Bende 25 martta kürtaj oldum. 8 haftalıkken kalbi durmuş. Ama 11 hafta 3 günlükken farkedildi.Bana da öyle dedi ama zaman hiç geçmiyor
Allah sabırlar versin.Rabbim sabrınızı arttırsın. Çok zor ama bunada çok şükür bin şükür.Bende 25 martta kürtaj oldum. 8 haftalıkken kalbi durmuş. Ama 11 hafta 3 günlükken farkedildi.
Bana niye 3 ay korun dedi ki doktor.
Söylerken biz genelde 3 ay korunma öneriyoruz dedi. Hani bana özel durum olarak demedi.
Çevremde duydum insanlar kürtaj olmuş adeti bile beklemeden hamile kalmışlar şimdi 2şer 5er çocukları var. Videolar izledim youtube doktorlarından bikaç tane.kürtaj sonrası 3 ay bekle diyoruz ama bilimsel açıklaması yok diyo. Kafam Allak bullak kimi dinleyim napayım bilmiyorumsırf bunun için üye oldum konu açıp sormak için ama
Amin hepimize inşaallah. Sağolun.Allah sabırlar versin.
doktorum rahmin kendisini toparlaması için önerdiğini, korunmazsam gebe kalabileceğimi ancak düşükle sonuçlanma ihtimalinin fazla olacağını söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?