Kürtajdan sonra hamilelik

pofudukbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
334
195
53
Selam hanımlar,

25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için.
tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum.
kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalan var mı?
kaç ay sonra hamile kaldınız?
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var

Kürtajdan sonra 1 kez regl görüp hamile kaldım . Sağlıkla kucağıma aldım ..
şuan 2. Evladıma hamileyim . Sakın ümidini kaybetme

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. İlk adete kadar korundun mu? Yoksa hiç korunmadan 2. Adette mi hamile olduğunu öğrendin?

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. İlk adete kadar korundun mu? Yoksa hiç korunmadan 2. Adette mi hamile olduğunu öğrendin?
Doktorum 1 regl gör öyle korunmayı bırak demişti bende öyle yaptım

Bana da öyle dedi ama zaman hiç geçmiyor
Şuan çok zor anlıyorum İnan ki bende geçtim o dönemlerden
Allahım inşallah sana da tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
inan Kİ hala acısı geçmiş değil . Hala aklıma geldikçe gözlerim dolar ağlarım .
hiç unutmayacaksın hep içinde olucak

Bende iki kez kürtaj oldum birnci 16 hafatlikti kalbi durmuştu 6 ay sonra hamile kaldim ikinciyide eylul ayinda oldum boş gebelikti dr bir adet donemi gecsin hamile kal demisti

Amin kuzum gerçekten öyle hiç geçmiyor acısı. Rabbim sabır versin, düşmanıma yaşatmasın

Reactions: H E
Bende iki kez kürtaj oldum birnci 16 hafatlikti kalbi durmuştu 6 ay sonra hamile kaldim ikinciyide eylul ayinda oldum boş gebelikti dr bir adet donemi gecsin hamile kal demisti
Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin hepimize kuzum. Bana da bir adet sonra hamile kalabilirsin demişti

Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin hepimize kuzum. Bana da bir adet sonra hamile kalabilirsin demişti
Amin cnm isteyen herkese tattirsin rabbim cnm adet ol ondan sonra cocuk denemelerine başlayabilirsin bizim buralarda dusukten sonra hemen hamile kalinir derler insallah saglikli sekilde hamile kalirsin saglikli şekilde bebegini kucagina alirsin herşey gönlünce olsun cnm

Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim kuzum çok teşekkür ederim

Benim de pztsı günü kürtajım olucak malesef bebegın kalbı surmus ama kanama olmadı sadece sancım var. Sizde kanama olmusmuydu. Acaba kanama olmadanda aynı kurtaj ıslemı ı uygulanır

Benim de pztsı günü kürtajım olucak malesef bebegın kalbı surmus ama kanama olmadı sadece sancım var. Sizde kanama olmusmuydu. Acaba kanama olmadanda aynı kurtaj ıslemı ı uygulanır
Benım çok az bir kahve leke oldu .
Doktorum direk kürtaj önerdi . Bazı doktorlar ilaçla da düşürüyormuş

Slm kizlar bende gecen cumartesi 5 aylik bebegimi kaybetim hem dogum hemde kürdaj yaptirdilarAllah im kimseye yasatmasin ben daha kendime gelemedim.benim acim dinmez biliyorum.ama tekrar hamile kalabilirmiyim sorusu beni benden aliyor

Bana da öyle dedi ama zaman hiç geçmiyor
Rabbim sabrınızı arttırsın. Çok zor ama bunada çok şükür bin şükür.Bende 25 martta kürtaj oldum. 8 haftalıkken kalbi durmuş. Ama 11 hafta 3 günlükken farkedildi.
Bana niye 3 ay korun dedi ki doktor.
Söylerken biz genelde 3 ay korunma öneriyoruz dedi. Hani bana özel durum olarak demedi.

Çevremde duydum insanlar kürtaj olmuş adeti bile beklemeden hamile kalmışlar şimdi 2şer 5er çocukları var. Videolar izledim youtube doktorlarından bikaç tane.kürtaj sonrası 3 ay bekle diyoruz ama bilimsel açıklaması yok diyo. Kafam Allak bullak kimi dinleyim napayım bilmiyorum sırf bunun için üye oldum konu açıp sormak için ama

ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan sonra yeniden hamile kalmam 15 ay sonra oldu.
Bu kez de ikiz bebeklerimin 8. haftada kalbi durdu. Kürtajdan sonra doktorum 3 ay korunmamı söyledi, o 3 ay bir daha hamile kalamayacağım diye döndü durdu zihnimde... kendimi yedim durdum.
korunmayı bıraktım, nasılsa hamile kalmayacağım diye o ay, kürtajdan sonraki 4. ay yani hamile kaldım, şimdi neredeyse 6 aylık oldu oğlum.
düşük-kürtaj sonrası insanın hiç umudu kalmıyor ama aslında umut hep her zaman var.
Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.

Allah sabırlar versin.
doktorum rahmin kendisini toparlaması için önerdiğini, korunmazsam gebe kalabileceğimi ancak düşükle sonuçlanma ihtimalinin fazla olacağını söylemişti.

Allah sabırlar versin.
doktorum rahmin kendisini toparlaması için önerdiğini, korunmazsam gebe kalabileceğimi ancak düşükle sonuçlanma ihtimalinin fazla olacağını söylemişti.
Amin hepimize inşaallah. Sağolun.
Rabbim oğlunuza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Banada 3 ay beklemezsek bebek farklı bir yere tutunabilir dedi. O lekenin geldiği günü unutamıyorum. Hastaneye gidişimizi...Sürekli ya olmazsa ya yine aynısı olursa ya daha kötüsü olursa sürekli aklımdan geçiyor engel olamıyorum. Yenisi olsa en azından acım hafifler. 3 ay beklicek sabrım yok.... Acele edince de daha kötü birşey olursa diyorum doktorun vardır bildiği ..

Çocuğu olanları duydum 3 ay bekle demiş doktor ama beklememişler maşallah büyümüşler bile

karar elbette sizin. Zihninizden geçen düşünceleri de tahmin edebiliyorum. doktorların arasında da bir çok görüş farkı oluyor. İlk adetinizden sonra muayene olup görüş alabilirsiniz bence. hem yumurta takibi gibi de olmuş olur. Başka bir dr dan da fikir alma fırsatınız olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…