- 20 Mart 2023
- 359
- 212
- 23
- 39
- Konu Sahibi pembetakunyaliyengec
-
Aynı gruptaydık arka arkaya kaybettik bebeklerimizi hatırladım sizi. 2 ay geçtikten sonra dr.a gittim regl için doğum kontrol hapı verdi kullandım yine de olmadı üstünden 2 ay daha geçti bu arada her ay regl olacak gibi sancı çektim normalden çok daha güçlü sancılar ama regl olmamıştım tekrar gitmeye karar vermiştim yine sancım vardı 28 Mayıs'ta adet oldum. Siz anladığım kadarıyla hamilesiniz maşallah kaç haftalık şu an? Benim adet öncesi erken gebelik testi olduğu için silik çizgi ve belirtilere rağmen emin değilim bayramdan sonra perinatologa gidicem sabredebilirsem 5,6 gün sonra test yapıcamİlk adetinizin bu kadar gecikmesine ne dedi doktor? Bence düzensiz yumurtlama olduğu için 10 gün öncesinden de HCG yükselebilir, sorun yok. Ben de küretaj oldum 1 Şubat'ta. 40 gün sonra ilk adetim oldu. 3. Adetim 6 gün geciktikten sonra bile negatifti test. Sonra pozitife döndü. Şimdilik sağlıklı bir gebelik. Geç döllenme olmuş.
Aa evet ben de hatırladım sizi. Hatta sabah bebeğimizi görmeye gidecekken sizin mesajı okumuştum. Üzülmüştüm. Ya benimkinin de kalbi durduysa demiştim. 1 saat sonrasında zaten doktor doktor geziyordum. Bir umut kalp duyulur diye 5 farklı ultrasona girdim. Kötü günlerdi hiç kimse yaşamasın, siz de.Aynı gruptaydık arka arkaya kaybettik bebeklerimizi hatırladım sizi. 2 ay geçtikten sonra dr.a gittim regl için doğum kontrol hapı verdi kullandım yine de olmadı üstünden 2 ay daha geçti bu arada her ay regl olacak gibi sancı çektim normalden çok daha güçlü sancılar ama regl olmamıştım tekrar gitmeye karar vermiştim yine sancım vardı 28 Mayıs'ta adet oldum. Siz anladığım kadarıyla hamilesiniz maşallah kaç haftalık şu an? Benim adet öncesi erken gebelik testi olduğu için silik çizgi ve belirtilere rağmen emin değilim bayramdan sonra perinatologa gidicem sabredebilirsem 5,6 gün sonra test yapıcam
Çok çok sevindim gebeliğinize inşallah sağlıkla tamamına erer, inşallah bende de gebelik vardır. zaten bu sefer direkt perinatologa gidicem. Beni kaygılandıran TSH değerimin düşük olması araya bayram girdiği için 24 Haziran pazartesiye aldım randevuyu aynı gün perinatog. Gitmeyi düşünüyorum dua edin bana daAa evet ben de hatırladım sizi. Hatta sabah bebeğimizi görmeye gidecekken sizin mesajı okumuştum. Üzülmüştüm. Ya benimkinin de kalbi durduysa demiştim. 1 saat sonrasında zaten doktor doktor geziyordum. Bir umut kalp duyulur diye 5 farklı ultrasona girdim. Kötü günlerdi hiç kimse yaşamasın, siz de.
Adet düzensiz olduğu için eğer gebelik varsa erkenden artabilir bence HCG. Tavsiyem 2 güne bir test yapın. Çünkü hamilelik varsa erken öğrenmek çok daha iyi. İlaç kullanımına, beslenmeye, harekete dikkat etmek gerek.
Evet ben hamileyim çok şükür. 7+2 şu an.
Çok teşekkür ederim inşaallah sizde de vardır ve sağlıklı ilerler. TSH biraz düşükmüş evet. Bayram sonrası ilaç alırsınız inşaallah sorun yaratmaz. Tabi ki dua ederimÇok çok sevindim gebeliğinize inşallah sağlıkla tamamına erer, inşallah bende de gebelik vardır. zaten bu sefer direkt perinatologa gidicem. Beni kaygılandıran TSH değerimin düşük olması araya bayram girdiği için 24 Haziran pazartesiye aldım randevuyu aynı gün perinatog. Gitmeyi düşünüyorum dua edin bana da
Sizde bu sefer belirtiler nasıldı benim iki gündür özellikle bugün çok şiddetli bel ağrım var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum çok huzursuz ediyor daha öncekinde böyle olmamıştıÇok teşekkür ederim inşaallah sizde de vardır ve sağlıklı ilerler. TSH biraz düşükmüş evet. Bayram sonrası ilaç alırsınız inşaallah sorun yaratmaz. Tabi ki dua ederim
Valla bu pek belirtim olmadı en başta. Sadece baş dönmesi ve halsizlik. Şimdi yoğun bir mide bulantısı, mide yanması, göğüslerde hassasiyet, kasık ağrısı varSizde bu sefer belirtiler nasıldı benim iki gündür özellikle bugün çok şiddetli bel ağrım var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum çok huzursuz ediyor daha öncekinde böyle olmamıştı
6 gün gecikmenize ragmen negatif mi goruyordunuz benimde kurtajım oldu, bas donmesi ve halsizlik belirtilerinizden sonraki diger belirtiler ogrendikten sonra mi basladiİlk adetinizin bu kadar gecikmesine ne dedi doktor? Bence düzensiz yumurtlama olduğu için 10 gün öncesinden de HCG yükselebilir, sorun yok. Ben de küretaj oldum 1 Şubat'ta. 40 gün sonra ilk adetim oldu. 3. Adetim 6 gün geciktikten sonra bile negatifti test. Sonra pozitife döndü. Şimdilik sağlıklı bir gebelik. Geç döllenme olmuş.
Evet 6. Günde de negatifti. Mide bulantısı vs sonradan başladı.6 gün gecikmenize ragmen negatif mi goruyordunuz benimde kurtajım oldu, bas donmesi ve halsizlik belirtilerinizden sonraki diger belirtiler ogrendikten sonra mi basladi
Bende cok istiyorum buradaki herkes gibi benimde negatifti en son pazartesi yapmistim bugun regl gunum hala olmadım umutlarim bitsin istemiyorum bu sebepten gorunce sormak istedim kasiklarimda batma ve agri tarzi ara ara geliyo gidiyo baskada belirtim yok kanda bir sey cikmadi tabi o da ayri bir sey pazartesi verdigimde kan 1.2 cikmisti umarim nasip olur mucizem olurEvet 6. Günde de negatifti. Mide bulantısı vs sonradan başladı.
Aminn inşaallah vardır da sonradan yükselir değeriniz. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsinBende cok istiyorum buradaki herkes gibi benimde negatifti en son pazartesi yapmistim bugun regl gunum hala olmadım umutlarim bitsin istemiyorum bu sebepten gorunce sormak istedim kasiklarimda batma ve agri tarzi ara ara geliyo gidiyo baskada belirtim yok kanda bir sey cikmadi tabi o da ayri bir sey pazartesi verdigimde kan 1.2 cikmisti umarim nasip olur mucizem olur
Selamlar 26 ocakta 9 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandı. 28 Mayıs'ta ilk reglimi oldum yani yaklaşık 4 ay sonra. Dün çok uyudum sabahta belim çok ağrıdı sol kasığımda ve göğsümde batmalar hissettiğim için 6 gün önce çıkan erken gebelik testi yaptım. Adetimin üstünden 21 gün geçti reglime daha 1 hafta belki 10 gün var ama silik çizgi çıktı sizce bu kadar erken çıkması normal mi gebelik varmıdır? Fotoda karanlık kaldı anlaşılmıyor ama ilk bakışta ikinci çizgi silik görünüyor
Bu şekilde sağlıklı hamile kalıp doğum yapan v
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?