Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra hamile kalanlar yardım rica :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birumitt

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
554
276
Kızlar 10 kasımda malesef 9+1 boş gebelikten kürtaj oldum. Bugün yani 1 ay sonra adetim yavaş yavaş gelmeye başladı.

Doktor 3 ay bekle dedi ama ilk adetten sonra denenebilir diyen drlar da var. Doktora görün diyecekler için adetten sonra zaten gideceğim başka doktora .

Normalde işim çok stresli ve şuan 2 aylık bir izindeyim bir daha da böyle bir fırsat elime geçmeyecek o yüzden denemek istiyorum. Ama sizden de fikir almak istedim..

Kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldınız ve ne kadar korundunuz 🙏🏻 Destek verebilirseniz çok sevinirim 🙏🏻 😔

Son düzenleme:
Kızlar 10 kasımda malesef 9+1 boş gebelikten kürtaj oldum. Bugün yani 1 ay sonra adetim yavaş yavaş gelmeye başladı.

Doktor 3 ay bekle dedi ama ilk adetten sonra denenebilir diyen drlar da var. Doktora görün diyecekler için adetten sonra zaten gideceğim başka doktora .

Normalde işim çok stresli ve şuan 2 aylık bir izindeyim bir daha da böyle bir fırsat elime geçmeyecek o yüzden denemek istiyorum. Ama sizden de fikir almak istedim..

Kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldınız ve ne kadar korundunuz 🙏🏻 Destek verebilirseniz çok sevinirim 🙏🏻 😔
Kürtajdan sonra hic korunmadık ve 3 ay sonra hamile kaldim.Rahin kendin toparlayinca kalirsin demisti doktorum.En yakın zamanda saglıklı gebelik dilerim 🤗🙏

Merhaba geçmiş olsun. Benim doktorum ilk adet sonrası deneyebilirsin demişti. Siz kendinizi hazır hissediyorsanız 3 ay beklemeyin derim.

Ben ilk adet sonrası denemeye başladım 3. Denemede tekrar hamile kaldım.

Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ikiz boş gebelik nedeniyle 8 Aralık da kürtaj oldum banada 3 ay hamile kalma dedi dr ama adetten sonra bende denemek istiyorum inşallah belki doğal yoldan gelir mucizem diye ama çokk korkuyorum bi zararı olur mu acaba.Rabbim sağlıklı evlatlar versin cümlemize 🤲

Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ikiz boş gebelik nedeniyle 8 Aralık da kürtaj oldum banada 3 ay hamile kalma dedi dr ama adetten sonra bende denemek istiyorum inşallah belki doğal yoldan gelir mucizem diye ama çokk korkuyorum bi zararı olur mu acaba.Rabbim sağlıklı evlatlar versin cümlemize 🤲
Çok geçmiş olsun test vs yaptınız mı ilk sağlıksız gebelik miydi

Canım bir yerde okudum bir bayan kürtaj sonrası iyi bir dr a kontrol olduktan sonra antioksidan karışım vermiş bunu iç 40 günde toparlanır rahmin demiş ne 40 günü bir hafta sonra tekrar hamile kalmış.O kadar ilginç ki vücudumuz mucize Tabi her vücut aynı olmuyor.O karışımı da araştırdım ama bulamadım yapabilirsen imkanın varsa sen araştır derim Ben yurtdışından geldim tedaviye hemen gideceğim için doktorlara falan gidip araştıramadım.Rabbim aratmadan tez zamanda mucizemizi yollasın 🤲🤲

Bende yarın boş gebelik nedeniyle kurtaj olucam doktor bana korunma dedi korunduğun zaman sonrasında şansın düşüyor dedi Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin tabi gene en iyisini doktorlar bilir ama Rabbim kararlamıstir zamanını inşallah 🥰

Ben Eylül’de düşük yaptım kürtaja da aldılar adetim normal şekilde normal döngüde geldi. Doktor bana korun veya korunma dememişti ben de nasılsa olmaz diye korunmadım 1 ay sonra hamile kaldım🧿 doktor bana 3 ay bekle dese beklerdim

Kürtajdan sonra 2 ay korundum 1 sene sonra hamile kalabildim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊

Neden kürtaj olmuştunuz bir de tahlilleriniz vs nasıldı bir sorun var mıydı Allah bağışlasınnn maşallah sübhanallah :)
Amin çok sağolun 😊 Şöyle gelişmiyodu embriyolar genetik tahliller yaptırdık pıhtılaşma eğilimi çıktı kanda yani aslına bakılırsa bi sorun yoktu buda bi sebep değildi düşüklere rahim filmide temiz çıktı imtihanımmış ne diyim sabredip beklemek en güzel teslimiyet bunun için çok çaba sarfettim

Amin çok sağolun 😊 Şöyle gelişmiyodu embriyolar genetik tahliller yaptırdık pıhtılaşma eğilimi çıktı kanda yani aslına bakılırsa bi sorun yoktu buda bi sebep değildi düşüklere rahim filmide temiz çıktı imtihanımmış ne diyim sabredip beklemek en güzel teslimiyet bunun için çok çaba sarfettim
ya sizi çok iyi anlıyorum… pıhtılaşma için birşey kullandınız mı

ya sizi çok iyi anlıyorum… pıhtılaşma için birşey kullandınız mı
Hamile kalana kadar coraspin kullandım hamile kalıncada bi kaç gün oksapar kan sulandırıcı kullandım sonra kanamam olunca doktor hemen kesti bir daha da kesinlikle müsade etmedi kullanmama

Bende yarın boş gebelik nedeniyle kurtaj olucam doktor bana korunma dedi korunduğun zaman sonrasında şansın düşüyor dedi Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin tabi gene en iyisini doktorlar bilir ama Rabbim kararlamıstir zamanını inşallah 🥰
Çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın kendini üşütmemeye dikkat et ..2 hafta oldu ben kürtaj olalı ama hala akıntı lekelenmem sürüyor arada sancım, alt tarafımda ağrım oluyor tertemiz olursam adetim gelirse bende deneyeceğim 3 ayı beklemem. Allah tez zamanda yollasın mucizemizi kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲

Bende ikiz boş gebelikten 3 Aralık'ta kürtaj oldum :KK43:(

Bende ikiz boş gebelikten 3 Aralık'ta kürtaj oldum :KK43:(
Geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.Allah’a sığınıyorum elimden bişey gelmiyor sende ferah olmaya çalış Vaktini bekliyordur diyelim hakkımızda hayırlısını versin Allah 🤲

Canm gorumcem ocak ayında düşük yapmıştı iste sadece 1 adet dönemi bekledi o ayda adet gec oldu galiba mart ayında oldu adet olunca tekrar kontrole gitti sorun var mı diye Nisan ayında hemen başladı ağustos ayında hamile kaldı korunmamasina rağmen düşük sonrasi 7 ayı buldu neredeyse

X