Gebeliğe Hazırlık kurtajdan sonra hamile kalamiyorum yardimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

balbocuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
7.974
26.219
548
1 sene gecdi kurtaj olali hamile kalamiyorum bi problemde yok cokk sikildimm artik benim gibi olan varmii

Cnm bende zor hamile kalıyorum geçen ay bitki çayları yakı süt buharı bal tarçın çörek otu karışımı tabi en başta Rabbime hep dua ettim ve inanarak yaptım benim oldu ama kimsayal gebelik mis düşük yaptım daha öncede iki boş gebelik geçirmiş tim nasip dedim bu ay yine yaptım beklemedeyim nasip artık denemek istersen yazarım dermanin nerde olduğu belli olmaz

Cnm bende zor hamile kalıyorum geçen ay bitki çayları yakı süt buharı bal tarçın çörek otu karışımı tabi en başta Rabbime hep dua ettim ve inanarak yaptım benim oldu ama kimsayal gebelik mis düşük yaptım daha öncede iki boş gebelik geçirmiş tim nasip dedim bu ay yine yaptım beklemedeyim nasip artık denemek istersen yazarım dermanin nerde olduğu belli olmaz

1 sene gecdi kurtaj olali hamile kalamiyorum bi problemde yok cokk sikildimm artik benim gibi olan varmii
Rahim filmi çektirdin mi?orda detaylı görebiliyorlar
benim rahim filminde tüplere ilaçlı sıvı gitmeyince yapışıklık olabilir diye laporoskopi yapacaklar .. ama çeken kız sürekli kürtaj ya da ameliyat düşük yaşadınız mı diye sormuştu ?şimdi adet günümü bekliyorum ..
Önceki ay adaçayı yağı kürünü yaptım ama hamilelik şüphesi olmaması gerekiyor bu tarz kürler için dikkat et .. üzerine görme fln vs olmamalı

Ewet rahim filmim fln temiz dunde asilama oldumm cok heycanliyim ins tutmussdurr yaa.

Cok saol cnm. doktor bna sikisik ol demisdi ama ben cok fena sikisiktim islemden snra 15 dk yattim sora hemen wcye qttim eve qeldim dinlenmeden byere qdip qeldim sra yattim oyuzden endiseliyim tutmaz diyee:((

Cok saol cnm. doktor bna sikisik ol demisdi ama ben cok fena sikisiktim islemden snra 15 dk yattim sora hemen wcye qttim eve qeldim dinlenmeden byere qdip qeldim sra yattim oyuzden endiseliyim tutmaz diyee:KK43:(
İçini ferah tut alıcak nefesi varsa o sebep bu sebep derken gelir.. dua edicem sen uzanma sağa sola yukarı fln ağır kaldırma Allah yardımcın olsun

Anladim cnm q.olsun rabbim ins hepimize hayirli evlatlar nasip eder

tahlillerim eksik kultur testim kaldi bide hormon testi uzerinden bi sene gecti kabul etmezlerse tekrar vercem adetim 20 gun geciyo olamiyorum kan testi negatif olsam belgelerimi vercem

yok canim bu belgeleri yap getir dediler hormon testinde tsh cikti yuksek onun icin ilac kullandim carpinti yapti biraktim tekrar baslicam ilaca .tek sorun o cikti artik omu engel bilmiyorum adette gelmiyo buay

bazen duzenli oluyo bazende gelmiyo guatr var bende o ilaci icmedigim icin heralde gelmedi bide buay rahim filmi cekildim ondan beri gelmedi

Back