Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kultur testi istemiyor ama cok iy biyer karsidan qelenlerde var oraya tabi siz blirsiniz ama iy biyer.kultur testi istiyomu onu yapmadim.ama orasi avrupa yakasindaymis ben anadolu yakasindayim
asilamaniz tuttumu?Yok devlet ama iy bir hastane tavsiye ederim hormon testi smier testi orda yaptrdim rahim filmini baska yerde cektirdim sonra temiz ckti hepsi asilama dediler yaptlar 4.qun bqunn inss tutar yaa
meraba uzun zman önce sormussunuz yeni gordum asilamam ozman tutmusdu suan kizim 9 aylik oldu.. sizde durumlar nasil hamile kalabildinizmiasilamaniz tuttumu?
kalp atisi durmusdu oyuzden tabi baya olduNeden kürtaj oldunuz
Üzüldüm Allah hayırlısını versin.kalp atisi durmusdu oyuzden tabi baya oldu
cok saolun. verdi cok sukur simdi 9 aylik kizim var:)Üzüldüm Allah hayırlısını versin.
basiniz saolsun cok uzuldumm. kac haftaliktiKürtaj değil ama erken Doğum benim ki. 5-6 aydır bende de tık yok![]()
basiniz saolsun cok uzuldumm. kac haftalikti
cok gecmis olsun cnm nedeni neydi pekiSağol cnm...
21![]()
Sebep bulamadılar. Kanama ve ağrı ile gittim hastaneye saatler boyu ağrı çektim, progestan vs yaptılar işe yaramadı. Deli kan kaybettim ve sonunda Doğum başladıcok gecmis olsun cnm nedeni neydi peki![]()
ah cnm benm cok gecmis olsun. rabbim tez zmanda acini dindirir bi yavru verir insallahhSebep bulamadılar. Kanama ve ağrı ile gittim hastaneye saatler boyu ağrı çektim, progestan vs yaptılar işe yaramadı. Deli kan kaybettim ve sonunda Doğum başladıplasenta patolojiye gönderildi ama hiçbir şey çıkmadı. Şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyor dua ediyorum