Merhaba kızlar, hamile arkadaşlarıma şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de bi soru sormak istiyorum 14 eylülde kürtaj oldum gelişmemişti kese. 16 ekimde adet oldum. Bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Yetişirsem bu akşam yada yarın sabah kan testi yaptırıcam. Acaba kürtajdan sonra hamilelik olmasa bile idrar testi pozitif çıkarmı ?
Canimmmmmmm hayirli olsun kesin hamilesin Allah saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsin :) istiyomuydun ?
Dün akşam gittim kan verdim gecede sonucunu aldım 3300 pozitif çıktı. Evet çok istiyorum hemde ama bunda önce 1 düşük ve 1 kürtaj var o yüzden sevinemiyorum yine aynısı olur diye hiç belirtimde yok bakalım yarın tekrar yaptırıcam 2 katına çıkar inşallah
Canim bak hic kendi kendini korkutma bende bes haftalik dusugun ardindan kurtaj oldum ardindan besbucuk aylikken erken dogum oldu atadan iki ay gecti yine hamile kaldim simdi uc aylik hamileyim .....haklisin bende ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum onceleri hic sevinmemistimm ama bu bebegime haksizik ettigimi dusundum ....ona sarildim ve rabbim nasip ederse haziranda kucagima alacam :) darisi senin basina bence ikinci kan testi yaptirmana bile gerek yok bebegin olacak ve Allahin izniyle onu kucagina alip nazlatacaksinnnn :) umudunu yitirme pozitif dusunn ocuk :)
bu arada kac senelik evlisin kac yasindasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?