• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hamile kalabilirmiyim?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
merhaba kızlar ,
3 agustosta kurtaj oldum bebeğim 2 aylık olması gerekırken 7 hftada kalmıs ilerlememiş yani bebegımın gelişimi durdugundan aldılar. doktorum 2 defa düzenli adet gördükten sonra hamile kalabilirsin bu süreç 1 seneyi geçerse muayeneye gelirsin diyerek 2 ay sonra korunmayı bırak demişti ve dediği gibi yaptım normalde benim adet düzenim kurtajdan önce 30 yada 31 günde bir ise kurtajdan sonra oldugum 2 adetimde 29 ar gün arayla oldu ben artık hangısıne göre hesap yapacagım bilmiyorum ama geçenki hamıle kaldıgımda adetime bi gün kala test yapmıstım cıkmıstı bugun de adetime bi gün kala yaptım cıkmadı negatif :43::43: bu ay düzenli ilişkimizide oldu aslında ama neden olmadı anlamıyorum acaba erkenmi yaptım testi yada gerçektenmi hamıle değilim birde geçenkı hamıle kaldıgımda adete 3 gün kala göğüslerim cok acıyodu öyleki sutyen bile takamıyordum ve adetime bi gün kala belli olmustu ya simdi gercekten hamıle değilim yada daha erken baktım zamanına. inanın kurtaj olduktan sonra cok istiyorum hamıle kalmayı ama nasip tabikide saglıklı olsun.bana bilgi verirseniz mutlu olurum tekrardan hamile kalabilirmiyim korkuyorum ve cok istiyorum nolur dua edin..

SLM canım. öncelikle Çok geçmiş olsun.Bende ilk bebeğimi 12 ağUstasta düşük yaptım ve kürtajla alındı. Çok Zor bir süreç . Kürtajden 28 gün sonra adet Oldum. Ve temizIndikten hemen sonra tekrar haMİle Kaldım.Rabbim bu yavrumu bize bağışlasın şimdi 8+2 hamileyim. Benim ilk hamile liğim ÇOK zor olmuştu.Düzenli İlişkiye rağmen 1yılda hamile kalabildim. Çok şükür Rabbim kürtajdan sonra yine nasip etti.inşallah darısı tez Zamanda senin başına olsun. Sağlıkla SıhhatIE. Sağlıklı günler.

öncelikle geçmiş olsun.Bende ilk gebeliğimde, aynı senin gibi kalp atışı olmadığı için bebeğin gelişimi 8 haftada kalmıştı o yüzden kurtaj yapıldı.Kürtajdan önce 29 günde bir adet olurdum.Kürtajdan sonraki ilk adetim 48 gün sonra falan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam doktor kontrolüne gittim herşey normaldi.Ama kürtajdan sonra bir kaç ay düzen dengesizleşebiliyor.2.adetimde 35 gün sonra oldu ve sonrakilerde 30 olarak düzene girmişti.

Bu arada kürtajdan sonra 6 ay kadar falan ben bebek istemedim ara vermek istedim.bu arada da adetim tamamen düzene girdi.korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şuan 28 haftalık hamileyim.Ben isteyerek arayı bu kadar uzattım ama bu şekilde bir kaç arkadaşım var 3 ay sonra falan tekrar hamile kaldılar.Yani kürtajdan sonra hamile kalınabiliyor onu hiç dert etme.Ve en önemlisi bebek bebek diye kafanı doldurma.Allah izin verirse illaki olacak ama ne kadar kafana takarsan hamile kalkmak o kadar güç oluyor bilgin olsun ve bu doktorlar tarafından söylenen bir şey.Yani bu ay düzenli ilişkiye girdim ama neden olmadı diye boşuna kafanı takma çünkü hemen olmaya biliyor düzenli ilişkiye girmiş olsan bile.

Ve hemen test yapma çünkü kürtajdan dolayı düzenin tamamen oturmamış olabilir ve sen boşuna strese sokmuş olursun kendini.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun zor bir süreç tabiki hamile kalabilirsin kalınmasaydı ben kalamazdım 2 kürtaj ve bir kimyasal gebelik geçirdim ve şimdi rabbim bağışlasın hamileyim üzme canını ona endeksle yaşama hayatı allah nasip ettiksen sonra elbet olur herşeyin bir zamanı var bol bol dua et sağlıklı beslen kendine iyi bak reçete gibi oldu yazdıklarım ama insan böyle seyler duymak istiyor sabır çok önemli ilişki olması kesin bebek olucak diye birşey yok maalesef cnm bu türk filmlerdeki gibi tek ilişkide hamile olanlara hastayım :D allah gönlüne göre versin cnm kalbini ferah tut güzel haberleri buraya yazarsın

Kızlar bende yeni üye oldum ve bebeğimin 8haftalıkken kalbi durdu ve gecen hafta kürtaj oldum doktorum 1 ay korunmamı söledi.sizce bu süre az değilmi

Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun bende kurtaj olduktan kirk gun sonra ikizlerime hamile kaldim nasip degilmis erken dogum oldu ama

Merhaba kızlar, hamile arkadaşlarıma şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de bi soru sormak istiyorum 14 eylülde kürtaj oldum gelişmemişti kese. 16 ekimde adet oldum. Bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Yetişirsem bu akşam yada yarın sabah kan testi yaptırıcam. Acaba kürtajdan sonra hamilelik olmasa bile idrar testi pozitif çıkarmı ?

Merhaba arkadaslar benimde alti haftalik bebegim dustu kirk gun sonra ikizlere hamile kaldim ...nasip degilmis erken dogum oldu kaybettim ama iki ay sonra yine hamile kaldim simda onbir haftalik hamileyim rabbim bu bebegime saglik sihhat versin ...bence sizde hic beklemeyin rabbim hayirlisini nasip etsin yeni bebeklerimizi kucaginiza alirsiniz insallah en kisa zamanda....

Merhaba kızlar, hamile arkadaşlarıma şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de bi soru sormak istiyorum 14 eylülde kürtaj oldum gelişmemişti kese. 16 ekimde adet oldum. Bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Yetişirsem bu akşam yada yarın sabah kan testi yaptırıcam. Acaba kürtajdan sonra hamilelik olmasa bile idrar testi pozitif çıkarmı ?

Canimmmmmmm hayirli olsun kesin hamilesin Allah saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsin :) istiyomuydun ?

Canimmmmmmm hayirli olsun kesin hamilesin Allah saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsin :) istiyomuydun ?

Dün akşam gittim kan verdim gecede sonucunu aldım 3300 pozitif çıktı. Evet çok istiyorum hemde ama bunda önce 1 düşük ve 1 kürtaj var o yüzden sevinemiyorum yine aynısı olur diye hiç belirtimde yok bakalım yarın tekrar yaptırıcam 2 katına çıkar inşallah

Dün akşam gittim kan verdim gecede sonucunu aldım 3300 pozitif çıktı. Evet çok istiyorum hemde ama bunda önce 1 düşük ve 1 kürtaj var o yüzden sevinemiyorum yine aynısı olur diye hiç belirtimde yok bakalım yarın tekrar yaptırıcam 2 katına çıkar inşallah

Canim bak hic kendi kendini korkutma bende bes haftalik dusugun ardindan kurtaj oldum ardindan besbucuk aylikken erken dogum oldu atadan iki ay gecti yine hamile kaldim simdi uc aylik hamileyim .....haklisin bende ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum onceleri hic sevinmemistimm ama bu bebegime haksizik ettigimi dusundum ....ona sarildim ve rabbim nasip ederse haziranda kucagima alacam :) darisi senin basina bence ikinci kan testi yaptirmana bile gerek yok bebegin olacak ve Allahin izniyle onu kucagina alip nazlatacaksinnnn :) umudunu yitirme pozitif dusunn ocuk :) ;)

bu arada kac senelik evlisin kac yasindasin?

Canim bak hic kendi kendini korkutma bende bes haftalik dusugun ardindan kurtaj oldum ardindan besbucuk aylikken erken dogum oldu atadan iki ay gecti yine hamile kaldim simdi uc aylik hamileyim .....haklisin bende ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum onceleri hic sevinmemistimm ama bu bebegime haksizik ettigimi dusundum ....ona sarildim ve rabbim nasip ederse haziranda kucagima alacam :) darisi senin basina bence ikinci kan testi yaptirmana bile gerek yok bebegin olacak ve Allahin izniyle onu kucagina alip nazlatacaksinnnn :) umudunu yitirme pozitif dusunn ocuk :) ;)

bu arada kac senelik evlisin kac yasindasin?

Canım benim çok sağol, inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Ben 32 yaşındayım, 8 senelik evliyim, 7 yaşında bir kızım var. Bende çok istediğim halde hiç sevinemiyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye ama doğru söylüyosun stres bile etkiliyo hiç belirtimde yok bu arada gerçi çok yeni daha ne zaman doktora gideyim sence ?

Back
X