- 8 Haziran 2024
- 100
- 11
- 24
-
- Konu Sahibi isimsizyeniuye
cevaplayacak kimse yok muusürekli benzer konuları açtığımın farkındayım ama benzer şeyleri yaşayanlarla iletişime geçmeye ihtiyacım var. öncelikle bugün kürtaj dan bir hafta sonra kontrole gittim her şey normal ve temizdi, kürtaj olalı 48 gün oldu, 5 gün önce tekrar kontrole gittim, ultrasonda küçük bir şey gördü gebelikten şüphelendi ama hcg 2 çıktı. duphaston kullanmamı söyledi 5 gündür kullanıyorum. adet belirtim yok aksine gebelikte yaşadığım belirtiler var kasıklarımda adet sancısı yerine batma hissi oluşuyor, şişkinlik var, bazı koku ve yiyeceklerden tiksiniyorum, göğüslerim şişti ama ağrı sızı yok, baş ağrılarım oluyor, sürekli tuvalete çıkıyorum,iştahsızlık oluyor, bir şeyler yemek istiyorum iki lokmadan sonra yiyemiyorum.kafam o kadar karışık ki önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem, gitmeden önce biraz konuşalım istedim, umarım cevaplarsınız.
hamilelik olsa hcg 2 cikar miHamilelik olabilir mi yeniden acaba? Ya da başka bir doktora daha gitseniz
Doğru daha yüksek çıkması lazımdı. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ama. 50-60 gün sonra adet olanlar var sizinki de öyle bir şey olabilir mi. İnşallah o kadar uzamaz tabihamilelik olsa hcg 2 cikar miya da yanlislik olmus olabilir mi sonucta
bugun cok sancim var bakalim artik ne olacakDoğru daha yüksek çıkması lazımdı. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ama. 50-60 gün sonra adet olanlar var sizinki de öyle bir şey olabilir mi. İnşallah o kadar uzamaz tabi
asiri sancim var sabahtan beri yerimde dursmiyorum regl sandim ama gaz sancisi normal midir yaDoğru daha yüksek çıkması lazımdı. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ama. 50-60 gün sonra adet olanlar var sizinki de öyle bir şey olabilir mi. İnşallah o kadar uzamaz tabi
Benim de bugün duphaston bitti bakalım adet olmayı bekliyorum geçen hafta bende beta verdim 0.179 çıktı evde test bile yaptım ama negatif dusukten sonra sürekli böyle lekelenmeler yasiyorum adam akıllı regl olamadim ben sabah akşam içtim duphastin 10 gün boyunca siz nasil kullandınız?sürekli benzer konuları açtığımın farkındayım ama benzer şeyleri yaşayanlarla iletişime geçmeye ihtiyacım var. öncelikle bugün kürtaj dan bir hafta sonra kontrole gittim her şey normal ve temizdi, kürtaj olalı 48 gün oldu, 5 gün önce tekrar kontrole gittim, ultrasonda küçük bir şey gördü gebelikten şüphelendi ama hcg 2 çıktı. duphaston kullanmamı söyledi 5 gündür kullanıyorum. adet belirtim yok aksine gebelikte yaşadığım belirtiler var kasıklarımda adet sancısı yerine batma hissi oluşuyor, şişkinlik var, bazı koku ve yiyeceklerden tiksiniyorum, göğüslerim şişti ama ağrı sızı yok, baş ağrılarım oluyor, sürekli tuvalete çıkıyorum,iştahsızlık oluyor, bir şeyler yemek istiyorum iki lokmadan sonra yiyemiyorum.kafam o kadar karışık ki önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem, gitmeden önce biraz konuşalım istedim, umarım cevaplarsınız.
ben sabah öğle akşam toplam 3 defa kullandım bitti bugün ve sabahtan beri aşırı derecede gaz sancım var yerimde duramıyorum sancıdanBenim de bugün duphaston bitti bakalım adet olmayı bekliyorum geçen hafta bende beta verdim 0.179 çıktı evde test bile yaptım ama negatif dusukten sonra sürekli böyle lekelenmeler yasiyorum adam akıllı regl olamadim ben sabah akşam içtim duphastin 10 gün boyunca siz nasil kullandınız?
Bir kaç gün daha bekleyin olmazsanız tekrar beta hcg verinben sabah öğle akşam toplam 3 defa kullandım bitti bugün ve sabahtan beri aşırı derecede gaz sancım var yerimde duramıyorum sancıdan
öyle yapmayı düşünüyorum ama sabahtan beri gerçekten sancıdan hiçbir şey yapamıyorum deli gibi sancım var korkuyorumBir kaç gün daha bekleyin olmazsanız tekrar beta hcg verin
bugün adet oldum..Bir kaç gün daha bekleyin olmazsanız tekrar beta hcg verin
Hadiya demekki adet sancısiymis ben ne zaman olurum acaba Allah bilir hiç belirtisidir yok göğüs hassasiyeti var kasigimda da böyle dolgunluk var bakalım bu hafta adet olmam lazımbugün adet oldum..
siz kürtaj olalı kaç gün olduHadiya demekki adet sancısiymis ben ne zaman olurum acaba Allah bilir hiç belirtisidir yok göğüs hassasiyeti var kasigimda da böyle dolgunluk var bakalım bu hafta adet olmam lazım
Ben kürtaj olmadim canım düşük yaptımsiz kürtaj olalı kaç gün oldu
ne kadar süre geçti üstündenBen kürtaj olmadim canım düşük yaptım
bugün adet oldum..
Bana doktorum ilk adetin çok ağrılı pıhtılı geçebilir korkma demişti. Gerçekten de öyle oldu. Diğerlerinden daha sıkıntılı geçti.asiri sancim var sabahtan beri yerimde dursmiyorum regl sandim ama gaz sancisi normal midir ya
14 haziranda da düşük yaptımne kadar süre geçti üstünden
o zamandan beri mi regl olmadınız14 haziranda da düşük yaptım
ilk gunumde pihtili ve cok koyu renkte geldi 2. ve 3. gun kahve teli gibi lekelenmem oldu sadece peceteye geliyor o da normal miBana doktorum ilk adetin çok ağrılı pıhtılı geçebilir korkma demişti. Gerçekten de öyle oldu. Diğerlerinden daha sıkıntılı geçti.