Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hemen 1 ay sonra hamile kalmıştım, 2 ay kadar lekelenme olmuştu aralıkta düzene girdi doktor 6 ay olmazsa gel dedi ama ben çarşamba gidicem işte 6 ay olacak. Çok sevindim senin adına daha önce de konuşmuştuk, sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen de kürtaj olmak zorunda kaldım kanamam akıntım 58 gün kadar sürdü bu sürede doktora da gittim en son gittiğimde kadın doğum hapı verelim dedi akıntı leke için yumurtalık ve rahim kendini toplamıştı sonra ben kadın doğum hapı kullanmadım aktara gittim kendim için testere dişli aslan pençesi aldım eşim içinde çakşır kökü suyu belim ağrıyor diye de annem yakı yapıştırmisti belime o ay. Sonra ben her gün bir bardak testere dişli aslan pençesi içtim eşime de çakşır kökü suyu icirdim bu arada ovulasyonla takip yaptım o günleri değerlendirdim çok şükür bu ay hamile kaldım. Eşimde de ben de çok şükür bir problem yok. İlk gebeligimde istedikten 1 ay sonra olmuştu belki faydası olur canım
Doktorum kendisi söyledi 6 olmazsa gel diye, çarşamba günü randevum var bakalım ne diyecek5 ay uzun bir süre değil. Eğer rahimde yapışıklık vs gibi bir sorun olmamışsa gebelik olur.
Otları ne zaman kullanmaya başladınız? Adetin ilk günü mü?Ben de kürtaj olmak zorunda kaldım kanamam akıntım 58 gün kadar sürdü bu sürede doktora da gittim en son gittiğimde kadın doğum hapı verelim dedi akıntı leke için yumurtalık ve rahim kendini toplamıştı sonra ben kadın doğum hapı kullanmadım aktara gittim kendim için testere dişli aslan pençesi aldım eşim içinde çakşır kökü suyu belim ağrıyor diye de annem yakı yapıştırmisti belime o ay. Sonra ben her gün bir bardak testere dişli aslan pençesi içtim eşime de çakşır kökü suyu icirdim bu arada ovulasyonla takip yaptım o günleri değerlendirdim çok şükür bu ay hamile kaldım. Eşimde de ben de çok şükür bir problem yok. İlk gebeligimde istedikten 1 ay sonra olmuştu belki faydası olur canım
Sonuç ne olduDoktorum kendisi söyledi 6 olmazsa gel diye, çarşamba günü randevum var bakalım ne diyecek
Gidemedim çünkü adetim iki gün önden gelmeye karar verdi, bu ay olmazsa yine gebelik öyle gidicem artıkSonuç ne oldu