merhaba arkadaşlar..
ben yaklaşık bir buçuk ay önce bebeğimin kalbi atmadığı için bir kürtaj geçirdim..kürtajdan yaklaşık 36 gün sonra regl oldum fakat diğer adetler gibi değil..çok az ve kahverengimsi..normalden bile az geldi.. bu normal mi yoksa bir sorun mu var..çevremde hiç yaşayanda olmadığı için size sormak istedim..aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilr mi ?
canim benim benimde ikinci kürtajimda normalde 6 gün süren reglim 2 gün sürmüstü.doktorum diger aylar düzelir bekle dedi...dogru bi kac ay sonra düzeld iama yinede eskisi kadar gelmiyodu,biraz azalma vardi....bende yapisiklik olma ihtimalinden korktum.doktorum hayir rahim ici güzel görünüyo dedi...ben israr edince histeroskopi yaptirdim...gercektende hic bi sorun yokmus....sende bi kac ay bekle eger düzelme olmazsa histeroskopi yaptir derim...
canim benim benimde ikinci kürtajimda normalde 6 gün süren reglim 2 gün sürmüstü.doktorum diger aylar düzelir bekle dedi...dogru bi kac ay sonra düzeld iama yinede eskisi kadar gelmiyodu,biraz azalma vardi....bende yapisiklik olma ihtimalinden korktum.doktorum hayir rahim ici güzel görünüyo dedi...ben israr edince histeroskopi yaptirdim...gercektende hic bi sorun yokmus....sende bi kac ay bekle eger düzelme olmazsa histeroskopi yaptir derim...
bende doktora gitmeyi düşündüm fakat erken gibi geldi banada..ilk adetten sonra da beni rahim filmi için çağırdı..fakat gerek var mı onu bilemiyorum. çok sağol canım.demekki olabiliyor böyle bişey..ben fazla taktım sanırım. :)