ayyyy canım daha düne kadar neler konuşuyorduk cokkk şaşırdım ve sevindimcok güüzelyaaaaaa maşallahhh inşallah bu sefer saglıksız ve sorunsuz birşekilde bebegini kucagına alırsın :81: :81: :81: :81:
canım öncelikle gözünaydın..
bende mayısın 13, de 6 haftalık düşükyaptımdoktorum korunmazsan hemen hamile kalabilirsin demişti.. haziran 15 de regl oldum
olmadı bebiş malesef ama 20sinde yıkandım en son ve şimdi bel ağrısı, kasık ağrısı,iştah açılması ve müthiş uykuya düşkünlük yaşıyorum.. bir daha hiç hamile kalamicam korkusu varken şimdi sanki tekrar belirtiler baş gösteriyor..
sen de yaşadın mı tatlım benzer belirtileri tekrardan??
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. darısı başımıza inş..
meraba canım bende 1 haziran gecesi 3 aylık bebeğimi düşürdüm doğumla sonra kalan parçalar için kürtaj oldum 34.gün dü pazartesi ve adet olammıştım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptıdım 7.2 hamilesin dediler ben şoktayım eşimde aynı senin durumundayım cuma tekrarkan testi yaptırcam korku sessiz bi sevinç şaşkınlık endişe hepsi bi aradaSlm arkadaslar nerden baslicami bilmiom gercekten kafam bulanik ama kisaca anlatayim mayisin 15de 2.düsügümü yaptim bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj olmustum.sonrasinda kafa dagitmak icin Türkiyeye tatile geldik.eve göndük ben hala hasta olmadigim icin doktora gittim gecen persembe kan testi yapti ve bana adet söktürücü verdi gecen hafta cuma günü kan degerim 2.5 du.ilac kullandim adetim gelmedi arada sanci oluyodu geciyodu akintim vardi ama hamile olma ihtimali yoktu kafamda cünkü korunuyoduk sadece iki kere korunmadik tam olarak yani geri cekme yöntemiylen iste ::)
neysem iste kan degerim 2.5 olunca doktorum yeniden kan istedi dün vermistim bugün telde konustuk dediki kan degerin düsmedi aksine yükseldi kac dedi heyecandan tam hatirlamiom ama 200lerde bi deger dedi sok oldum o an esimde karsimda haftaya gel gene bakcaz dedi verdigim ilaci birak dedi.büyük ihtimallen hamilesin yada kürtajdan sonra olabilir dedi ama sanmam sacma olur bilmiom kizlar
yani anlicaniz bebegimi kaybettigimden tam bi bucuk ay sonra hamile kaldim hemde plansiz hemde adet olmadan saskinim sadece sevinmiyorum bile korkum var ama korkmucam kendime söz verdim yüce rabbim bana böyle nasip etti sükrediyorum yeniden hamile kaldiigima ins bu sefer bebegim beni birakmaz..dualarinizi bekliorum kizlar
ha bu arada demin test yaptim ikinci cizgi kopkoyu ciktidaha gecen hafta negatifti yaptigimda Allahim sen beni koru benim durumda olan arkadaslardan teselli bekliom
meraba canım bende 1 haziran gecesi 3 aylık bebeğimi düşürdüm doğumla sonra kalan parçalar için kürtaj oldum 34.gün dü pazartesi ve adet olammıştım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptıdım 7.2 hamilesin dediler ben şoktayım eşimde aynı senin durumundayım cuma tekrarkan testi yaptırcam korku sessiz bi sevinç şaşkınlık endişe hepsi bi arada
kader arkadasim benim ins sonumuz iyi olur ben korkmamaya calisiyom sende öyle yap.sevinmedim bide daha cok erken sevinmek icin iyi haberler alalim ozaman sevinirizbenimde gecen persembe 2.5 du bu pazartesi 200lerde olmus bi haftada olmus bundan 3hafta önce hamile kaldim sanirim öyle hatirliyom hakimizda hayirlisi güzel haberlerini bekliorum
inşallah bacımaramızda 15 gün var meleklerimizi kaybetme süresi olarak çok yeni ya ben ondan korkuyom yaa nasıl oldu anlamadım da şoktayım benimde tekrar yaptırmam laızmkan testi cumayı bekliorum sen ne zaman gidicen doktora
canım senin adına çok sevindim inş. sağ salim bebişin doğar ve kucağınıza alırsınız
ayy ne güzel kızlar sizlerin adına çok sevindim
bebekleriniz ne güzel size süpriz yaptı
beklemedi yolunu gözletmedi
inş. sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınızdarısı bize
amin cnm saol darisi basina ins
Uzuun bir sure gecmis uzerinden ama gorursen yanitlarsin ins bebegin saglikli bir sekilde dunyaya getrdin mi cnmSlm arkadaslar nerden baslicami bilmiom gercekten kafam bulanik ama kisaca anlatayim mayisin 15de 2.düsügümü yaptim bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj olmustum.sonrasinda kafa dagitmak icin Türkiyeye tatile geldik.eve göndük ben hala hasta olmadigim icin doktora gittim gecen persembe kan testi yapti ve bana adet söktürücü verdi gecen hafta cuma günü kan degerim 2.5 du.ilac kullandim adetim gelmedi arada sanci oluyodu geciyodu akintim vardi ama hamile olma ihtimali yoktu kafamda cünkü korunuyoduk sadece iki kere korunmadik tam olarak yani geri cekme yöntemiylen iste ::)
neysem iste kan degerim 2.5 olunca doktorum yeniden kan istedi dün vermistim bugün telde konustuk dediki kan degerin düsmedi aksine yükseldi kac dedi heyecandan tam hatirlamiom ama 200lerde bi deger dedi sok oldum o an esimde karsimda haftaya gel gene bakcaz dedi verdigim ilaci birak dedi.büyük ihtimallen hamilesin yada kürtajdan sonra olabilir dedi ama sanmam sacma olur bilmiom kizlar
yani anlicaniz bebegimi kaybettigimden tam bi bucuk ay sonra hamile kaldim hemde plansiz hemde adet olmadan saskinim sadece sevinmiyorum bile korkum var ama korkmucam kendime söz verdim yüce rabbim bana böyle nasip etti sükrediyorum yeniden hamile kaldiigima ins bu sefer bebegim beni birakmaz..dualarinizi bekliorum kizlar
ha bu arada demin test yaptim ikinci cizgi kopkoyu ciktidaha gecen hafta negatifti yaptigimda Allahim sen beni koru benim durumda olan arkadaslardan teselli bekliom
Seneler sonra bi bakinayim dedim demin yazmissin ne tesadüfUzuun bir sure gecmis uzerinden ama gorursen yanitlarsin ins bebegin saglikli bir sekilde dunyaya getrdin mi cnm
Slm arkadaslar nerden baslicami bilmiom gercekten kafam bulanik ama kisaca anlatayim mayisin 15de 2.düsügümü yaptim bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj olmustum.sonrasinda kafa dagitmak icin Türkiyeye tatile geldik.eve göndük ben hala hasta olmadigim icin doktora gittim gecen persembe kan testi yapti ve bana adet söktürücü verdi gecen hafta cuma günü kan degerim 2.5 du.ilac kullandim adetim gelmedi arada sanci oluyodu geciyodu akintim vardi ama hamile olma ihtimali yoktu kafamda cünkü korunuyoduk sadece iki kere korunmadik tam olarak yani geri cekme yöntemiylen iste ::)
Slm arkadaslar nerden baslicami bilmiom gercekten kafam bulanik ama kisaca anlatayim mayisin 15de 2.düsügümü yaptim bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj olmustum.sonrasinda kafa dagitmak icin Türkiyeye tatile geldik.eve göndük ben hala hasta olmadigim icin doktora gittim gecen persembe kan testi yapti ve bana adet söktürücü verdi gecen hafta cuma günü kan degerim 2.5 du.ilac kullandim adetim gelmedi arada sanci oluyodu geciyodu akintim vardi ama hamile olma ihtimali yoktu kafamda cünkü korunuyoduk sadece iki kere korunmadik tam olarak yani geri cekme yöntemiylen iste ::)
ha bu arada demin test yaptim ikinci cizgi kopkoyu ciktidaha gecen hafta negatifti yaptigimda Allahim sen beni koru benim durumda olan arkadaslardan teselli bellik. Meraba evet kurtajdan hemen sonra hamilelik olabiliyormuş.Bence mutlu olun keyfini cikarin...Tebrikler.Saglicakla kucaklayın ısallah.