- Konu Sahibi habuandersevdaluk
-
Kürtaj olduktan bir süre sonra , sorularına yanıt verecek düzgün bir doktora gitmelisin , adetlerinn düzenli ise , yumurtlaman normal ise , bence hamile kalmaman da bir sakınca yok arkadaşım..
Eğer İstanbuldaysan gözüm kapalı seni kendi doktorum Herman bey'e gitmen konusun da yüreklendirebilirim. Çok ilgili , her soruna yanıt alabildiğin , kaliteli bir doktor , SSK ile anlaşmalı çalıştığı kurum.
KÜRTAJDAN sonra iki kere doktora gittim iyice baktılar alttan da üstten de muayane ettiler bir sorun olmadığını söylediler. benim tiroidlerim yüzünden adetlerim düzensizdi. o nedenle ilk adet için ilaç yazdı düzgün olsun diye ama 2 defa da normal yolla görmen gerek dedi tekrar gebelik için. eğer olmazsa yumutaların çatlamasında sorun vardır gel o zaman tekrar başka şeyler görüşürüz dedi. bakalım kısmet inşallah her şey yolunda gider. ben kürtajımı narkoz altında oldum . o nedenle de baya kazımış bişey kalmasın diye. kanamam da baya sürdü. inşallah diğer ikisi normal zamanlarda olur.
sürekli dua etmekten başka bişey yapamıyorum. kötü şeyleri aklına getirme ,inşallah her şey yolunda gider.
KÜRTAJDAN sonra iki kere doktora gittim iyice baktılar alttan da üstten de muayane ettiler bir sorun olmadığını söylediler. benim tiroidlerim yüzünden adetlerim düzensizdi. o nedenle ilk adet için ilaç yazdı düzgün olsun diye ama 2 defa da normal yolla görmen gerek dedi tekrar gebelik için. eğer olmazsa yumutaların çatlamasında sorun vardır gel o zaman tekrar başka şeyler görüşürüz dedi. bakalım kısmet inşallah her şey yolunda gider. ben kürtajımı narkoz altında oldum . o nedenle de baya kazımış bişey kalmasın diye. kanamam da baya sürdü. inşallah diğer ikisi normal zamanlarda olur.
sürekli dua etmekten başka bişey yapamıyorum. kötü şeyleri aklına getirme ,inşallah her şey yolunda gider.
son birşey? Alttan üsten muayene ettiler dedin. Alttan muayene ederken acı hissettin mi? ne yaptılar. nasıl baktılar. Uğuşturdular mı? şimdi ben gitmek istiyorum fakat devlette kürtaj olduğum için ürküyorum. Kürtaj olurken hiç çekmediğim işkenceyi çektim ben. Doğum yaptım resmenn...
27 nisan da kürtaj oldum. bebeğim karnımda ölmüştü. çok korktuğum için bende narkozla olsun istedim. devlet hastanesine gitmedim. gitsem biliyordum benim tercihime bırakmayacaklarını.alttan muayanede acı hissetmedim ama çok utandım. hissettiğim tek duygu buydu inan canın acımıyor. kürtaj olmuşsun sen de zaten onun binde biri kadar bile canın acımaz emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?