kürtajdan sonra adet düzensizliği yardım :(

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Merhabalar ben 21 martta kürtaj oldum kürtajdan tam 1 ay sonra nisan 20 de adet gördüm 10 gün sürdü şuan yine adet oldum normal mi çok düzensiz yardimci olur musunuz

Merhabalar ben 21 martta kürtaj oldum kürtajdan tam 1 ay sonra nisan 20 de adet gördüm 10 gün sürdü şuan yine adet oldum normal mi çok düzensiz yardimci olur musunuz
bazen düzene girmesi zaman alabilir ama bi doktor kontrolüne gitmenizde fayda var kürtaj sebebiyle başka sıkıntılar oluşmuş olabilir emin olmak lazım

çok korkuyorum olumsuz bişey olmasından
valla korkutmak istemem ama tedbirli olmakta fayda vardır bi ultrasona girmelisiniz. bişey çıkmazsa zaten kürtaj sonrası olabilecek bişey ama bişey varsa zaman ilerledikçe kötü sonuçlara yol açabilir riske atmaya değer mi sizce

Içiniz rahat etsin bir drunuzla görüşün ama kürtaj sonrasi ilk 3yada6ay düzensizlik yaşayan olabiliyor bende kürtaj oldum 3.reglimi oldum 4.yu bekliyorum 26,30,26seklinde oldum yani sapma olabiliyor kolay bir işlem yaşamadık sonuçta allah bidaha yaşatmasın geçmiş olsun

Içiniz rahat etsin bir drunuzla görüşün ama kürtaj sonrasi ilk 3yada6ay düzensizlik yaşayan olabiliyor bende kürtaj oldum 3.reglimi oldum 4.yu bekliyorum 26,30,26seklinde oldum yani sapma olabiliyor kolay bir işlem yaşamadık sonuçta allah bidaha yaşatmasın geçmiş olsun
cok tesekkurler Rabbim kimseye yasatmaz inşallah hayirlisi olsun hepimiz hakkinda sorun olsa mesela ne gibi sorun olabilir ki

cok tesekkurler Rabbim kimseye yasatmaz inşallah hayirlisi olsun hepimiz hakkinda sorun olsa mesela ne gibi sorun olabilir ki
Îltihaplanmaya yada fazla kazinmaya bağlı yapisiklik,veya tüplerde tıkanıklık gb şeyler ama günümüzde uzman drlar tarafından yapılan özellikle vakumlu işlemlerde bu gb şeyler çok nadir.

bu arada siz ilk reglinizi olmuşsunuz zaten yapışıklık yada tıkanıklık durumunda ya çok az lekelenme yada hiç regl gorememe durumu söz.konusu

bu arada siz ilk reglinizi olmuşsunuz zaten yapışıklık yada tıkanıklık durumunda ya çok az lekelenme yada hiç regl gorememe durumu söz.konusu
yani düzensiz lik normal o zaman Rabbime şükürler olsun Rabbim hic kimseye anne olmak isteyenlere böyle sorun vermesin

Kürtaj sonrası dr kontrollerini de olmuşsundur zaten. inşaallah bi sorun yoktur allah istediğimiz an hayırlı evlatlar nasip etsin canım hepimize.

Back