Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 625 -69 13 25 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #1 Arkadaşlar kürtaj olalı 4 gün oldu ilk gün çok az bir kanama geldi bugün ise baya kanama geldi normaldir dimi
Arkadaşlar kürtaj olalı 4 gün oldu ilk gün çok az bir kanama geldi bugün ise baya kanama geldi normaldir dimi
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 625 -69 13 25 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #2 Kanamam kıpkırmızı
Nurrr72 Elbet bir gün Mucizemm 🤍 Kayıtlı Üye 19 Kasım 2022 574 256 33 29 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #3 beyzanurrrr .!.: Kanamam kıpkırmızı Genişletmek için tıkla... Normal canım benim 10 gün sürmüştü
Nurrr72 Elbet bir gün Mucizemm 🤍 Kayıtlı Üye 19 Kasım 2022 574 256 33 29 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #4 beyzanurrrr .!.: Arkadaşlar kürtaj olalı 4 gün oldu ilk gün çok az bir kanama geldi bugün ise baya kanama geldi normaldir dimi Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun bu arada
beyzanurrrr .!.: Arkadaşlar kürtaj olalı 4 gün oldu ilk gün çok az bir kanama geldi bugün ise baya kanama geldi normaldir dimi Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun bu arada
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 625 -69 13 25 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5 Nurrr72 .!.: Çok geçmiş olsun bu arada Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun ne kadar sonra adet oldunuz bir de kaçıncı haftanızda kürtaj oldunu
Nurrr72 .!.: Çok geçmiş olsun bu arada Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun ne kadar sonra adet oldunuz bir de kaçıncı haftanızda kürtaj oldunu
Nurrr72 Elbet bir gün Mucizemm 🤍 Kayıtlı Üye 19 Kasım 2022 574 256 33 29 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #6 beyzanurrrr .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun ne kadar sonra adet oldunuz bir de kaçıncı haftanızda kürtaj oldunu Genişletmek için tıkla... 15.haftada suyum geldi benim normal doğum oldu bi parça plesanta kalmıştı kürtaj yaptılar ben 40.günüm bitince hemen adet oldum canım
beyzanurrrr .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun ne kadar sonra adet oldunuz bir de kaçıncı haftanızda kürtaj oldunu Genişletmek için tıkla... 15.haftada suyum geldi benim normal doğum oldu bi parça plesanta kalmıştı kürtaj yaptılar ben 40.günüm bitince hemen adet oldum canım
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 625 -69 13 25 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #7 Nurrr72 .!.: 15.haftada suyum geldi benim normal doğum oldu bi parça plesanta kalmıştı kürtaj yaptılar ben 40.günüm bitince hemen adet oldum canım Genişletmek için tıkla... Yaaa çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın böyle acılar şuan hamile misiniz yada bebek düşünüyor musunuz
Nurrr72 .!.: 15.haftada suyum geldi benim normal doğum oldu bi parça plesanta kalmıştı kürtaj yaptılar ben 40.günüm bitince hemen adet oldum canım Genişletmek için tıkla... Yaaa çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın böyle acılar şuan hamile misiniz yada bebek düşünüyor musunuz
Nurrr72 Elbet bir gün Mucizemm 🤍 Kayıtlı Üye 19 Kasım 2022 574 256 33 29 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #8 beyzanurrrr .!.: Yaaa çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın böyle acılar şuan hamile misiniz yada bebek düşünüyor musui Genişletmek için tıkla... İstiyoruz canım ya hala olmadı inşaallah Allah hayırlısı ile nasip eder 6 ay oldu işte. Tüp bebekle olmuştu zaten
beyzanurrrr .!.: Yaaa çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın böyle acılar şuan hamile misiniz yada bebek düşünüyor musui Genişletmek için tıkla... İstiyoruz canım ya hala olmadı inşaallah Allah hayırlısı ile nasip eder 6 ay oldu işte. Tüp bebekle olmuştu zaten
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 625 -69 13 25 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #9 Nurrr72 .!.: İstiyoruz canım ya hala olmadı inşaallah Allah hayırlısı ile nasip eder 6 ay oldu işte. Tüp bebekle olmuştu zaten Genişletmek için tıkla... Yaaa olur olur merak etmeyin Rabbim neler neler verir yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz
Nurrr72 .!.: İstiyoruz canım ya hala olmadı inşaallah Allah hayırlısı ile nasip eder 6 ay oldu işte. Tüp bebekle olmuştu zaten Genişletmek için tıkla... Yaaa olur olur merak etmeyin Rabbim neler neler verir yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz
Nurrr72 Elbet bir gün Mucizemm 🤍 Kayıtlı Üye 19 Kasım 2022 574 256 33 29 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #10 beyzanurrrr .!.: Yaaa olur olur merak etmeyin Rabbim neler neler verir yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz Genişletmek için tıkla... Evet ediyorum canım akıntıdan anlıyorum ama sebepsiz yani olmuyor belki yazın tekrar tüp bebek yaparım
beyzanurrrr .!.: Yaaa olur olur merak etmeyin Rabbim neler neler verir yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz Genişletmek için tıkla... Evet ediyorum canım akıntıdan anlıyorum ama sebepsiz yani olmuyor belki yazın tekrar tüp bebek yaparım
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 625 -69 13 25 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #11 Nurrr72 .!.: Evet ediyorum canım akıntıdan anlıyorum ama sebepsiz yani olmuyor belki yazın tekrar tüp bebek yaparım Genişletmek için tıkla... Bunları düşünmemeye çalışın Allah’ın izniyle o zaman Rabbim nasip eder
Nurrr72 .!.: Evet ediyorum canım akıntıdan anlıyorum ama sebepsiz yani olmuyor belki yazın tekrar tüp bebek yaparım Genişletmek için tıkla... Bunları düşünmemeye çalışın Allah’ın izniyle o zaman Rabbim nasip eder
Nurrr72 Elbet bir gün Mucizemm 🤍 Kayıtlı Üye 19 Kasım 2022 574 256 33 29 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #12 beyzanurrrr .!.: Bunları düşünmemeye çalışın Allah’ın izniyle o zaman Rabbim nasip eder Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım Allah razı olsun İnşaAllah sende en kısa zamanda iyi olursun
beyzanurrrr .!.: Bunları düşünmemeye çalışın Allah’ın izniyle o zaman Rabbim nasip eder Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım Allah razı olsun İnşaAllah sende en kısa zamanda iyi olursun
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 625 -69 13 25 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #13 Nurrr72 .!.: İnşaAllah canım Allah razı olsun İnşaAllah sende en kısa zamanda iyi olursun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde inşallah çok güzel haberlerinizi alırım
Nurrr72 .!.: İnşaAllah canım Allah razı olsun İnşaAllah sende en kısa zamanda iyi olursun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde inşallah çok güzel haberlerinizi alırım
Nurrr72 Elbet bir gün Mucizemm 🤍 Kayıtlı Üye 19 Kasım 2022 574 256 33 29 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #14 beyzanurrrr .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde inşallah çok güzel haberlerinizi alırım Genişletmek için tıkla...
beyzanurrrr .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde inşallah çok güzel haberlerinizi alırım Genişletmek için tıkla...